Kojim povodom si zadnji put potrčala, jel te gonilo nešto?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Ima muškaraca s većim sisama od mojih, a bome i žena s manjim, pa nisam toliko nezadovoljna. 
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"
Za tramvajem sinoć. Nije se šestica pojavljivala desetak minuta na trgu, pa sam krenula pješke prema Glavnom i onda me je tamo prije ljekarne sustigao pa sam morala trčat. Stigla sam, na svu sreću.
Jesi se naspavala?
Jesi se naspavala?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Jes vala, kao top. Zezam se, kad se zbroje svi moji pokušaji ukupno sam odspavala 3 sata.
Koje auto želiš?
Koje auto želiš?
duga je wishlista, ali evo, ne bih se bunila na maserati granturismo ili bentley continental gt. ili teslu, model s
u što se ne kužiš baš nimalo?
u što se ne kužiš baš nimalo?
Otprilike milijardu stvari.
Kako slaviš današnji praznik?
Kako slaviš današnji praznik?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Koja nova, ja znam samo ovu? https://www.vecernji.hr/zagreb/metalna- ... ije-956380
- talented miss cohen
- כהן גדול
ok, ok, MENI je nova
pročitah negdje da se zove Radno iglo?! štogod to značilo...
pa sviđa ti se?
pročitah negdje da se zove Radno iglo?! štogod to značilo...
pa sviđa ti se?
Ne.
Valjda se zove igla jer tak i izgleda, tj. izgledala je prije nego su stavili i kuglu tam pa je sad OČITO zraka sunca. /s
Ne znam, ne volim modernu arhitekturu ni skulpturu ni ništa, ide mi sve to nakurac strašno.
Kak tebi leži moderna umjetnost?
Valjda se zove igla jer tak i izgleda, tj. izgledala je prije nego su stavili i kuglu tam pa je sad OČITO zraka sunca. /s
Ne znam, ne volim modernu arhitekturu ni skulpturu ni ništa, ide mi sve to nakurac strašno.
Kak tebi leži moderna umjetnost?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Hmm, leži mi polu-bočno, kao Modiglianiev akt žene, recimo
Volim modernu umjetnost, valjda jer me mentorica svojedobno "navukla" i vukla po radionicama i predavanjima.
Si bila u MSU lately?
Volim modernu umjetnost, valjda jer me mentorica svojedobno "navukla" i vukla po radionicama i predavanjima.
Si bila u MSU lately?
Ako se prošla godina računa, onda jesam. Išla gledat ovo

Kak ti se čini genderbent Hamlet?

Kak ti se čini genderbent Hamlet?
- talented miss cohen
- כהן גדול
sleek. takvog/vu ga oduvijek i zamišljam tbh
<3
što se to događa s knjižarama kod vas?
što se to događa s knjižarama kod vas?
Kaj? Uhhhh... mislim da su se Algoritam, Mozaik knjiga i Školska knjiga mergeali u jedan veliki (?) konglomerat, ako na to misliš. Vjerojatno pate od pada prodaje zbog interneta.
Ali, no fear, Amazon je izumio knjižaru (opet) pa možda dođe full circle prije nego propadne?
Misliš li da je ovo početak trenda nekog? Silicon Valley Invents Bus
Ali, no fear, Amazon je izumio knjižaru (opet) pa možda dođe full circle prije nego propadne?
Misliš li da je ovo početak trenda nekog? Silicon Valley Invents Bus
OK, ček, sad sam guglala. Nije ŠK nego Profil i u međuvremenu su odustali, a ovi su u blokadi. Well, to barem objašnjava zašto mi se u Bogovićevoj nitko ne javlja na telefon već par dana.
Hoćeš fino naručit knjigu pa onda svejedno moraš preko interneta, kakav fail. RIP
- talented miss cohen
- כהן גדול
That sucks, man... :/
Ne znam ti o busu, daleko je to od mojih svijetova.
A što ćeš sada kad si stigla do zida (a doma nema goluba da te miluje)?
Ne znam ti o busu, daleko je to od mojih svijetova.
A što ćeš sada kad si stigla do zida (a doma nema goluba da te miluje)?
Udarat glavom u isti.
Jel voliš golubove? Ili barem nisi openly hostile?
Jel voliš golubove? Ili barem nisi openly hostile?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Nisam (openly) hostile
Draže i dražesnije su mi grlice. Elegantne su i profinjeno ratoborne, za razliku od ovih koji su em nezgrapni em iritantno (mi) se glasaju ^_^.
Naravno, pričam tu o tzv. urbanim golubovima. Jer postoje i gorski koji švrljaju po gradu, naročito u mikro eko sistemima (parkovima, botaničkim vrtovima itd.) ali po ophođenju su bliži grlicama.
I tak.
Čuju li se ptičice ujutro tamo gdje spavaš?
Draže i dražesnije su mi grlice. Elegantne su i profinjeno ratoborne, za razliku od ovih koji su em nezgrapni em iritantno (mi) se glasaju ^_^.
Naravno, pričam tu o tzv. urbanim golubovima. Jer postoje i gorski koji švrljaju po gradu, naročito u mikro eko sistemima (parkovima, botaničkim vrtovima itd.) ali po ophođenju su bliži grlicama.
I tak.
Čuju li se ptičice ujutro tamo gdje spavaš?
da. <3
koliko cesto zvizdis pticicama? odgovaraju li ti?
koliko cesto zvizdis pticicama? odgovaraju li ti?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- talented miss cohen
- כהן גדול
a ne zviždim ptičicama, they'd be like: dafuq is she saying
a ti, jel šutiš ribicama? odgovaraju li ti?
a ti, jel šutiš ribicama? odgovaraju li ti?
mhm, imamo neki sign/body language i komunikaciju pogledom.
bojis li se dubina? a visina?
bojis li se dubina? a visina?
- talented miss cohen
- כהן גדול
trick(y) question. više dubina nego visina.
što ti više smeta, daljina ili blizina?
što ti više smeta, daljina ili blizina?
blizina me smeta intenzivnije. al prilicno ovisi u odnosu na sto ili koga.
koliko otprilike ljudi imas koje pustas sasvim blizu?
koliko otprilike ljudi imas koje pustas sasvim blizu?
Meh. To što ih ja puštam ne znači da oni tamo jesu il žele bit. Neki dođu do svoje granice koja je dobrano unutar, ali ne do, moje granice i onda stanu. Mislila sam da se ja ne otvaram dovoljno al postoje ljudi na ovom svijetu koji o meni zbilja znaju svašta, a ne bih rekla da su mi blizu. Ne osjećam ih tamo. Moguće da mi je kompas pokvaren. Tek sam se probudila iz slučajnog napa, I don't fucking know. 
Jel tvoj kompas pokvaren?
Jel tvoj kompas pokvaren?
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ponekad je.
Planovi za sutra?
Planovi za sutra?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Ić vozit, pa učit, pa malo spavat, pa opet učit, pa plakat šta moran učit i na kraju još malo učit, u pauzama požda i pojedem nešto.
Tvoji?
Tvoji?
- tratinčica
isto. 
Jel ima netko čiji je život, ajd ne nužno život, ali petak zanimljiviji od našeg? Što ti sutra radiš? ako isto učiš - slaži.

Jel ima netko čiji je život, ajd ne nužno život, ali petak zanimljiviji od našeg? Što ti sutra radiš? ako isto učiš - slaži.
- Moloko
Naravno da ne učim. 
Ujutro cu doruckovat,popit kavu pa otici do pošte,smiksat rucak na brzinu,okupat se i sredit pa prvo do frendica koje su uselile u novi stan a onda poslije u Cherry na druženje i gin tonic.
Kad ces na spavanje?
Ujutro cu doruckovat,popit kavu pa otici do pošte,smiksat rucak na brzinu,okupat se i sredit pa prvo do frendica koje su uselile u novi stan a onda poslije u Cherry na druženje i gin tonic.
Kad ces na spavanje?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- tratinčica
Kad napišem ovo poglavlje koje me muči i kada pogledam film, a budući da nisam već sat vremena napisala ni jednu jedinu riječ - ne rečenicu, riječ! Mislim da ću se odmah baciti na film - čovjek treba imati nekakve prioritete u životu. 
Ćeš popit nešto i za mene sutra?
Ćeš popit nešto i za mene sutra?
- Moloko
Neću,doći ćeš pa ćemo popiti zajedno.
Jel voliš roniti ili se bojiš dubine i morskih životinja!
Jel voliš roniti ili se bojiš dubine i morskih životinja!
- tratinčica
ali, pa..neću
volim roniti i bojim se dubine i morskih životinja pa ne rodim, ali volim.
jel imaš onu jednu pjesmu koja te uvijek pogodi i na koju se razbacaš u klubu? koja?
volim roniti i bojim se dubine i morskih životinja pa ne rodim, ali volim.
jel imaš onu jednu pjesmu koja te uvijek pogodi i na koju se razbacaš u klubu? koja?