Latinica: Bahatost
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Latinica: Bahatost
Baš zgodan prikaz bahatosti i bezobrazluka rvacke vrhuške i naroda koji to puši i prevodi kao odlučnost i slične pizdarije. Tu se baš slažem s Matijom Babićem koji mi se nekako čini zreliji i pametniji no nekoć.
Isto ne mogu ne primijetiti kako su se bezobrazluk, drskost i neotesano ponašanje uvukli u sve pore rvackog nam društva - od kafića do institucija raznih, pa sve do ulice. Kao da je baš super i fora biti nepristojan, tako da kad se netko ponaša drugačije doslovno padnem u nesvijest.
Isto ne mogu ne primijetiti kako su se bezobrazluk, drskost i neotesano ponašanje uvukli u sve pore rvackog nam društva - od kafića do institucija raznih, pa sve do ulice. Kao da je baš super i fora biti nepristojan, tako da kad se netko ponaša drugačije doslovno padnem u nesvijest.
-
call_me_not
-
vision-zlavjestica
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
-
jasamocitam
kak mozete vise gledati tu latinicu?
u toj emisiji se vec godinama ama bas nista ne mijenja osim naslova. potpuno je svejedno kakav je naziv pojedinacne teme kad se neprestano melje o istome: branitelji, domovinski rat, nasilje (mobing, pedofilija, nasilje nad zenama...), thompson, vlada, stranke i narodnjaci.
latin je vec odavno skrenuo u senzaciju i kolicinu bezveznog brbljanja koja ne sluzi nicemu doveo do neslucenih razmjera, a sve u sluzbi da se puk osjeti vaznim kad nazove u emisiju.
meni je to katastrofa od emisije i nikada necu shvatiti zasto je tako gledana.
u toj emisiji se vec godinama ama bas nista ne mijenja osim naslova. potpuno je svejedno kakav je naziv pojedinacne teme kad se neprestano melje o istome: branitelji, domovinski rat, nasilje (mobing, pedofilija, nasilje nad zenama...), thompson, vlada, stranke i narodnjaci.
latin je vec odavno skrenuo u senzaciju i kolicinu bezveznog brbljanja koja ne sluzi nicemu doveo do neslucenih razmjera, a sve u sluzbi da se puk osjeti vaznim kad nazove u emisiju.
-
bea.zarre
- Status: U braku
:respect:jasamocitam je napisao/la:latin je vec odavno skrenuo u senzaciju i kolicinu bezveznog brbljanja koja ne sluzi nicemu doveo do neslucenih razmjera, a sve u sluzbi da se puk osjeti vaznim kad nazove u emisiju.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- cvetka
- nerealizirani potencijal
Re: Latinica: Bahatost
bash.... zalosno je totamara3 je napisao/la: Kao da je baš super i fora biti nepristojan, tako da kad se netko ponaša drugačije doslovno padnem u nesvijest.
my only fear of death is coming back reincarnated...
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
10000% se slazhem...potpuno pravo imash..isto i ja mislim..i..mogu kooomotno rech..da latinicu nisam pogledala.pa ima vech godinama..eventualno bacim pogled na minutu dvioje..i to samo ak me temainteresira..ali ni tada..ne pogledam chitavu emisiju..jasamocitam je napisao/la:kak mozete vise gledati tu latinicu?
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."