prolazis kraj faksa, zd

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

prolazis kraj faksa, zd

Post Postao/la Kroacija » 16 lis 2007 18:10

prosla si jucer s nekim rusakom, nemam pojma ustvari, mislim da imas kratku plavu kosu..malo mi je bilo maglovito u glavi pa nisam bas dobro vidila :D danas si cini mi se bila u kratkim rukavima ispred faksa kraj mora. uglavnom ako si brucosh ili ako si ti ona koja lijepi plakate :D po panoima, slobodno se javi ako si za izlazak ili nesto s nama ;)
ex invalid_user

anam
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: prolazis kraj faksa, zd

Post Postao/la anam » 17 lis 2007 18:10

uma je napisao/la:malo mi je bilo maglovito u glavi pa nisam bas dobro vidila :D
Opet nisi nosila naočale? :D

Btw. Kakva kosa? I kakav ruksak? I oko koliko?
I might have informations. ;) ako se pokaže da je to ona na koju mislim.

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 17 lis 2007 19:01

kratka plava, mislim opiturana.
rusak ne znam koje boje, sportski. sinoc je bila u nekoj bijeloj jaketi sa slusalicama u usima. toj to.
ex invalid_user

anam
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la anam » 18 lis 2007 18:13

hm, well, nije mi to baš pomoglo, ali možda bi mogla biti. Reći ću ti kad se vidimo next time.

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 18 lis 2007 22:35

dosadna si :D
ex invalid_user

dalanija

Post Postao/la dalanija » 26 lis 2007 22:16

oprosti, to sam ja. sada sam vidjela poruku. slobodno me uhvati kad god hoces- sa mnom to nije bed. neces me vidjeti nigdje drugdje nego pored mora u pauzi medju predavanjima. poslije idem kuci. trenutno mi tako pase. ako popravim biciklo- bit ce ti malo teze kontaktirati me, al probaj.... :)
ne lijepim plakate, nemam bijelu jaknu- gornji dio trenerke. da, visim u kratkim rukavima i nisam brucosica.
veselim se upoznavanju.
ne znam sto jos napisati. na pp ti napisem i kako se zovem. :) i par stvari o sebi, da nemas potrebu pitati nekog nesto o meni. ne volim ogovaranja. sve sto zanima- pitaj.

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 27 lis 2007 11:13

evo poslala sam i ja tebi broj na PP pa javi ako ti bude dosadno medju predavanjima il nesto, mi smo friendly raspolozeni & za kavu uvijek, a visimo uglavnom u coffee loungea izmedju predavanja :)
anyway, vec sam zaboravila kako izgledas pa sorry ako se ne javim, a cesto sam i u svom filmu. coravost nije iskljucena.
ajd vidi PP.
ex invalid_user

Odgovorite