kada osoba otiđe...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
lulu

kada osoba otiđe...

Post Postao/la lulu » 18 svi 2008 00:36

ne znam jeli za ovaj pdf tema, ali tu zalazi najviše ljudi kak mi se čini pa sam ju to odlučila postaviti.
dakle kako ste podnijeli da vaša najbolja prijateljica/ljubavnica/osoba koja vas zna u dušu i bez koje vam dan nie potpun, vaš ying, odlazi zbog nekih stvari koje nisu u njezinoj moći za kontrolirati.
kada samo pomislim na to da za par mjeseci joj neću poslat poruku da se nađemo i da pričamo o svemu i svačemu u rl-u, da neću raditi s njom ništa te da više neću biti s njom, i sama pomisao na to me ubija jer sam s njom 24/7. ono prije svega mie najbolja frendica s kojom mogu raditi sve, tj. zabavljati se, pričati, plakati, ići svagdje iako jednoj od nas to odgovara druga će to napraviti za prvu, itd.. iako ćemo ostati u kontaktu preko kompa te se možda vidimo za praznike, ali to više nikada neće biti isto...
te činjenice me ubijaju i jako sam tužna te se ne mogu s time nositi, iako je još tu.
znam da je možda glupo tražiti odgovore na forumu, no pomozite mi ako ste imale sličnih iskustva ili samo podjelite vaša iskustva i razmišljana ovdje.
laku noććć curke :)

spark

Post Postao/la spark » 19 svi 2008 13:16

nije jednostavno..
kad se tako navikneš na neku osobu pored sebe i dijeliš sa njom svaki trenutak..fizička odsutnost je uvijek bolna
no treba na to gledati kao na promjenu koja donosi neka nova iskustva u život..
već znaš kako je kad ju uvijek imaš pored sebe..sad možeš naučiti kako je kad ju uvijek imaš unutar sebe, ma koliko daleko otišla..
treba znati cijeniti i takve situacije, kad nije onako kako bi željeli da bude, kad iz sebe moramo izvlačiti neku drugačiju energiju i snagu..
ostat pozitivna i prilagoditi se ako već ne možeš ništa promijeniti..
so long.

dalanija

Post Postao/la dalanija » 19 svi 2008 15:33

tu bas i nemas opcija, rekla bih. nauci opet naci ljepotu u tome sto si sama, radi stvari sama za sebe. meni je pomoglo usmjerenje na konkretne stvari. rad gdje nema razmisljanja , a mozak mora biti zaposlen. izrada cestitki, ako imas sklonosti ka izradi narukvica, ne preporucujem pisanje kao mnogi , zato sto se mislima nisi u stanju udaljiti od tog sto te muci,. mislim da treba proci vrijeme da sgledas situaciju, a do tada raditi bilo sta , samo da ne lezis i ne mislis. aktivnost, aktivnost, aktivnos, stalozenost i smirenost, kao i strogost prema samoj sebi, sve osjecaje dovesti u red....tako ja to vidim, upali...

stanica prema suncu
Spol/rod: žensko

Post Postao/la stanica prema suncu » 19 svi 2008 18:09

kad jedna osoba ode, na njeno mjesto dode druga.

moonsorrow
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la moonsorrow » 19 svi 2008 18:45

da, dođe druga..ali nikad se više ne može nadomijestit ono što je bilo s prvom
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 19 svi 2008 19:21

dobro to stoji. ali tisucu ljudi tisucu cudi, i mislim da se svakoj osobi treba dati sansa.
bez obzira na to sto ce prva uvijek biti prva. tko zna, mozda ce ono sto dode poslije biti bolje.

kike
Status: Solo

Post Postao/la kike » 19 svi 2008 19:22

stanica prema suncu je napisao/la:dobro to stoji. ali tisucu ljudi tisucu cudi, i mislim da se svakoj osobi treba dati sansa.
bez obzira na to sto ce prva uvijek biti prva. tko zna, mozda ce ono sto dode poslije biti bolje.
toeto :D :aha:
Fuck me in the backseat!

outtacontrol
Lokacija: trenutno ja i fufica pokos pijemo u parku, pa navratite

Post Postao/la outtacontrol » 19 svi 2008 20:15

ja san to prozivila nedavno i bilo je jebeno.....stvarno tesko...bila san u stanju napravit sranje (npr ubit crnca, spavat s rodenim bratom, iscipelarit baku koja prelazi cestu, postavit bombe u vrticima i skolama, kiselinom zapalit rođenu majku i sl da nenabrajam..) a sad mi je drago sta nisan, cujemo se svaki dan ,nikad vise nemoze bit onako kako je bilo.....sad nedam nikom blizu sebe da mi ovo gore navedeno u zagradama opet nebi padalo na pamet....proc ce s vrimenom, i bit ce ti smisno...skuzit ces da ustvari mozda bolje da je otisla osoba s kojom si provodila dan noc jer ces imat vise vrimena za druge ljude koji također mogu nadomjestit tu jednu osobu....
bila san titova pionirka, sa zvijezdama u tamnim ocima, vjerovala da nikad nece bit rata i da su najveci frajeri Tito i moj tata!!!

only god can judge me!!! jel to jasno,a?

mausi

Post Postao/la mausi » 19 svi 2008 20:17

stanica prema suncu je napisao/la:dobro to stoji. ali tisucu ljudi tisucu cudi, i mislim da se svakoj osobi treba dati sansa.
nadam se...nadam se...nadam se

pospanka

Post Postao/la pospanka » 20 svi 2008 11:51

osobe u životu uvijek dolaze i odlaze.. svaka sa sobom donese nešto, a neke još više i odnesu.. nakon svake promjene, tj. svaki put kad moraš zastati i razmisliti, posložiti svoje osječaje i ponašanje svaki put naučiš nešto novo.. svaki put je teže.. zatvaraš vrata, otvaraju se druga.. i cijeli se proces vrti u krug.. ako pogledaš unatrag nekoliko godina, vidiš koliko si ljudi upoznala, koliko si ih pustila, kolike su još uvijek tu.. jednostavno vidiš i da si se ti promijenila.. u svakom trenutku imaš nekog uz sebe od koga moraš nešto naučiti, nešto da to tako nazovem uzeti (zvuči pohlepno al realno gledajuči jest tako) i kad naučiš nešto, odnosno kad dobiješ tu ti osobu oduzmu.. neka viša sila napravi pritisak i jednostavno ju odnese.. ostaneš slomljena i prazna.. osječas se ili iskorišteno ili glupo.. gledaš ju pred nosom a znaš da nije tu.. vidiš i čuješ stvari koje te podsječaju na nju a nje nema.. ima je u tebi.. i vjeruj da i tebe ima u njoj samo su vaši pogledi različiti.. dale ste si vrijeme, osječaje, ljubav i strast.. bile ste u tim trenutcima jedno.. sutra toga više nema.. teško je dignut glavu i ponosno proči kroz hodnik nakon što su ti zatvorena vrata.. al život nosi sa sobom neobjašnjive situacije i okolnosti.. i najteže je gledat sebe kako patiš, a ne možeš si pomoći.. al kad znaš da je ona sretna, a tebi teško, neznaš kaj da napraviš.. sve u svemu u malenom kutku tvoga srca ona će uvijek biti tvoja i tu.. čuvaj ju i svaki put kad se je sjetiš plamen će dobiti svoj žar i uvijek ostati upaljen.. sječanje na nju tvoja je garancija da ona postoji..
..tu sam negdje.. ;)

Ameli

Post Postao/la Ameli » 20 svi 2008 13:09

zapravo u ciloj prici je tesko to razdoblje "rascjepljivanja",ka da odnosi dio tebe na silu istrgnuto iz srca,iz nutrine..boli nas pomisao,da vise nije s vama,boli vas jer mozda je sretnija s drugom,boli vas kad vidi te je s drugom,..zapravo triba samo prezivjet,naci smisao,u necemu drugom ,koje je nestalo njenim odlaskom..
lako receno-tesko za prihvaceno,al ..vrijeme cini svoje,dovodi i odnosi,stvara i razara..a na nama je da prezivimo..

lulu

Post Postao/la lulu » 23 svi 2008 14:36

jep vrijeme liječi sve rane. nadam se da ćemo jednog dana biti opet zajedno.
zasada pokušavamo uživati koliko god možemo, ali ne mogu zamisliti da ću se jedno jutro probuditi i shvatiti da više nije tu i da joj ne mogu poslati poruku da prošećemo pese ili tak neš.
nadam se da će netko drtugi naići, ali smatram da ćemo mi uvijek imati nešto jer nakon svije godine poznavanja znam ju bolje nego neke ljude nakon 10, 15 godina. u svakom slučaju ljudi se mijenjaju ali se nadam da bu ta ''kemija'' uviek ostala između nas

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 svi 2008 17:46

lulu je napisao/la:jep vrijeme liječi sve rane. nadam se da ćemo jednog dana biti opet zajedno.
zasada pokušavamo uživati koliko god možemo, ali ne mogu zamisliti da ću se jedno jutro probuditi i shvatiti da više nije tu i da joj ne mogu poslati poruku da prošećemo pese ili tak neš.
nadam se da će netko drtugi naići, ali smatram da ćemo mi uvijek imati nešto jer nakon svije godine poznavanja znam ju bolje nego neke ljude nakon 10, 15 godina. u svakom slučaju ljudi se mijenjaju ali se nadam da bu ta ''kemija'' uviek ostala između nas
..nista u zivotu nema garancije osim...smrti..zato(ovo i sebi govorim)ako ce mo zivjeti u vjecnom strahu,onda bolje taj zivot nit ne zivjet..ako strah prevlada svaki razum i zamuti pamet,izgubis sebe,izgubis nju,izgubis smisao zasto si tu..nema garancije za nista u zivotu,mozda je zato i zanimljiv,ma koliko god tezak..radoznalost sutrasnjeg dana,treba da pobudi nadu i zelju ..da bit ce bolje s njim/njom il bez njega/nje..svitat ce nove zore i dalje i dalje i dalje..
"o pjesnice duge kose"-ono celava glava :D -sorry na off-u

lulu

Post Postao/la lulu » 25 srp 2008 01:01

otišla je, a praznina i tuga ostaju.
:( :( nemrem beliviti :( :(
cure lijepo se provedite na godišnjem, čujemo se za kojih mjesec dana.
pozz

cruisegirl

Post Postao/la cruisegirl » 25 srp 2008 12:11

znan kako ti je...bila san u situaciji u kojoj si ti sad, i ne zelin se ponovo nac u tome. da ce bit bolje, pa ne znam, prezivit ces...ali bit ce drugacije

ako imas s kime pricat o tome, bilo bi jako lipo, jer pakal je prolazit kroz to i ne pripoznavat osobu u ogledalu (doslovno!!!) a ne moc nekome rec sta se s tobon dogadja

i nikako, nikako!!! se ne zatvaraj od ostatka svita

take care :cvjece:

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 26 srp 2008 19:08

nece doci neka koja ce ju zamjenit. doci ce nove. a i ti se mozda u medjuvremenu dosta promjenis, pa vise ta osoba nece bit tak bliska. naviknes se, kao i na sve drugo. tako djeca rastu

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 26 srp 2008 19:17

call_me_slut je napisao/la:nece doci neka koja ce ju zamjenit. doci ce nove. a i ti se mozda u medjuvremenu dosta promjenis, pa vise ta osoba nece bit tak bliska. naviknes se, kao i na sve drugo. tako djeca rastu
istina, nitko ju ne moze zamijeniti. ali isto tako s vremenom, kako se mjenjas kao sto je slut napisala, skuzis da je tako i bolje, jer niste na istoj valnoj duljini i nikako ne biste funkcionirale, nazalost nekima, na srecu nekim drugim.

a neke ostaju zauvijek...
:inlove:
jelda? :)
______

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 29 srp 2008 09:50

Kada jedna otiđe, nakon nekog vremena doći će druga.Najbolniji će biti taj period "čekanja" te druge ali isplatit će se. Do njenog dolaska pokušaj pronaći zanimaciju u nekim drugim stvarima,pleši,skači(ovo je naravno metaforicno receno-iako ti do toga možda i nije stalo ali probaj se natjerati) i kreći se među novim ljudima.Možda ćeš baš među njima naći tu drugu osobu.
Najgore što možeš je prepustiti se uspomenama na tu prvu osobu i zatvoriti se unutar svoja četiri zida jer kad tad će te to "pojesti".
Znam da nije lako samo tako zaboraviti nekoga,ali vrijeme će učiniti svoje,kao što uvijek učini.Sretno
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

Ameli

Post Postao/la Ameli » 01 kol 2008 09:07

:( i ja prolazim to stanje..niti disat,niti jest,nicemu se ne radujes..imas osjecaj da ti netko cupas"unutrasnjost"kad pomislis na sve lijepo s njom..o samo da prodje to,pretvorila sam se u zombija od 49kg..i da dizem zidove,prvi put sam se predala 100%nekome,vise nikad nikome,jer ne zelim vise prolaziti ovaj pakao,radim iscrpljujem se u poslu,al ne pomaze,sve je tako jebeno tesko :cry: ..moram se zatvoriti jedno vrijeme i izolirati :(

jinx

Post Postao/la jinx » 01 kol 2008 16:32

Ameli je napisao/la::( i ja prolazim to stanje..niti disat,niti jest,nicemu se ne radujes..imas osjecaj da ti netko cupas"unutrasnjost"kad pomislis na sve lijepo s njom..o samo da prodje to,pretvorila sam se u zombija od 49kg..i da dizem zidove,prvi put sam se predala 100%nekome,vise nikad nikome,jer ne zelim vise prolaziti ovaj pakao,radim iscrpljujem se u poslu,al ne pomaze,sve je tako jebeno tesko :cry: ..moram se zatvoriti jedno vrijeme i izolirati :(
:( :( :( i ja prolazim to sranje...i to traje i traje...kao da nema kraja, a znam da kad prođe biti će mi super i uživati ću najprije u sebi a onda i u nekoj divnoj curi koja mi već dođe :) prekinula sam vezu od fck 5 godina, 4 god smo živile zajedno...katastrofa! Bila mi je prva prava ljubav i teško je ujutro ustajati iz kreveta kad znaš da nje više nema, i da se oni krasni trenutci više NIKAD nece ponoviti...kao da mi netko čupa srce i sve organe iz tijele..eto tako nekako i mene boli...

Falabogu da me posao prisilio otići na 2,5 mj tako da mi to super dođe da se sredim i da si organiziram život (ubije me kad tu i tamo za vikend dođem doma i nju vidim - evo npr upravo sad!).

cruisegirl

Post Postao/la cruisegirl » 03 kol 2008 02:47

Ameli je napisao/la::( i ja prolazim to stanje..niti disat,niti jest,nicemu se ne radujes..imas osjecaj da ti netko cupas"unutrasnjost"kad pomislis na sve lijepo s njom..o samo da prodje to,pretvorila sam se u zombija od 49kg..i da dizem zidove,prvi put sam se predala 100%nekome,vise nikad nikome,jer ne zelim vise prolaziti ovaj pakao,radim iscrpljujem se u poslu,al ne pomaze,sve je tako jebeno tesko :cry: ..moram se zatvoriti jedno vrijeme i izolirati :(

dobro koji je tebi k...?!?! je si li ti normalna, zelis se dokrajcit ili sta?!?!!!!
vec san rekla da san prosla to isto sranje kroz koje vi prolazite sad i zadnja stvar na svitu sta vam triba je da se zatvorite u sebe. emocionalne zidove jesan digla, ljudi te ionako samo povride, pa prihvacam da se vise nikad neces nikome predat. stanje u kojemu si je samo po sebi nezdravo, a zatvaranje samo sol na ranu, ako zelis izvuc zivu glavu "iskoristi" prijatelje i dopusti im da to i budu
i ne zelim cut: nije to lako. e pa niko nije ni reka da ce bit lako!

Leelou

Post Postao/la Leelou » 04 kol 2008 02:00

emocionalne zidove jesan digla, ljudi te ionako samo povride, pa prihvacam da se vise nikad neces nikome predat.

Ja ne. Smatram to lošim receptom jer se u životu samome ne može uživati punim plućima s zadrškom. Treba se "školovati" i izvući iz toga znanje tako da to sljedeći put možeš prepoznati i dočekati se na noge.

Ali ovo nije kombinacija za mene. Nikad nisam žalila za onim što sam napravila. samo za onim što nisam; mogla, stigla.... još da samu sebe zajebem jer se kočim... Jok! Ja sve radim jako il' nikako. Ne volim ništa mlohavo, ni bljutavo. Za mene je "na glavu" situacija, makar znam da to možda neće dobro završiti, u potpunosti sam svjesna i potencionalnih posljedica, ali ne dam se.

Čovjek je zasigurno pobijeđen tek onda kad se preda.
Jebem po kućama.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 05 kol 2008 21:45

:cool: ma nek ide..pogotovo kad ima skim :o

cruisegirl

Post Postao/la cruisegirl » 06 kol 2008 21:47

ovde pricamo o tebi i sta ces ti dalje!!!

smijalica

Post Postao/la smijalica » 06 kol 2008 23:10

kad osoba otiđe...onda je otišla,jebga.realnost.jel :roll:
...will move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars...

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 07 kol 2008 00:08

Kad osoba otiđe nabim ju na kurac jer nije htjela ostat. :twisted:
Normal people frighten me!

smijalica

Post Postao/la smijalica » 07 kol 2008 00:43

lol,baš to
...will move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 07 kol 2008 10:01

ja iden dalje..

pospanka

Post Postao/la pospanka » 07 kol 2008 12:00

skupiš stvari digneš sidro i odploviš.. šta ćeš se dalje bedirat zbog nekog tko te neće..
..tu sam negdje.. ;)

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 09 kol 2008 11:07

hmm kod mene sve ovisi o načinu na koji je otišla i što je ostavila za sobom..neke su mi još drage a neke ne pozdravljam na cesti..daš sebi vremena i samo polako..ak je otišla i nije bila za mene..znači dolazi ona koja če to da bude

:)
nemam baš iskustva tj neznam kako funkcjonirati da osoba sa kojom sam bila u vezi ostane mi kao frendica a nedo bog da provodim sa njom 24 h ili ispovjedam se itd,nema prijateljevanja ,samo poznanstvo a i to ovisi kao što sam rekla o načinu na koji je otišla

i definitivno ne shvačam te sheme,ostat ćeme u kontaktu pa možda,neznam jednog dana opet ti i ja itd,pa jedno vrijeme isfuravate prijateljevanje pa brijete tu i tam kad nemate nikoga,dok ne dođe netko zanimljiviji ili tj dok se ne povuku razlozi vašeg prekida i opet ispadneš idiot i patiš

ako je odlučila da ode,neka ode zauvijek bez obzira na razloge prekida i dal je to neš što ti sada misliš da možeš mijenjati ili prihvatiti

dokle god nekoga voliš i želiš sa njim si i trudiš se i boriš oko svega kad jedna strana odustane najbolje je prihvatiti odlazak jer ak to se ne napravi boli prejako
mene je sada ovaj zadnji puta bolilo da sam mislila da ću umrijeti,nisam disati mogla,koma,koma,raspadala sam se jer nisam mogla prihvatiti i shvatiti razloge ostavljanja kada je u meni sve bilo savršeno ali eto njoj nije ,način na koji mislim i način na koji ju neš pitam i tako svakojaki neki načini i klasika odjeb, nismo jedna za drugu i bla bla
i onda se spustim tako nisko da preklinjem da dođe da razgovaramo i jel odjeb hihihihi i ona sa drugom na pivi "frendicom" :D
ona pije a ti se strijezniš :D :D :D

ako soba odluči otić,pusti ju jer imala je razlog što je otišla a ti bar za početak pravi se da nikada nije postojala i uživaj u životu :)
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Odgovorite