http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sjever ... arima.html
Sjevernokorejska vojska zaprijetila je Južnoj Koreji i SAD-u 'dosad neviđenim nuklearnim napadima' i optužila je dvije zemlje da pokušavaju srušiti njezin komunistički režim, javila je službena novinska agencija Sjeverne Koreje KCNA. 'Oni koji žele srušiti sustav u Sjevernoj Koreji, igrali oni glavnu ulogu ili pasivnu ulogu, bit će žrtve dosad neviđenih nuklearnih udara nevidljive vojske', rekao je vojni glasnogovornik, a prenosi agencija.
Kaj mislite, imaju li oni zbilja nuklearno oružje i jesu li dovoljno ludi da ga upotrijebe? Trebamo li se bojati?
S. Koreja prijeti 'dosad neviđenim nuklearnim udarima'
Re: S. Koreja prijeti 'dosad neviđenim nuklearnim udarima'
Do sad su takve prijetnje bile uglavnom nebulozno buncanje freakova koji su stitili neku diktaturu. Ahmadineđad stalno najavljuje pakao Izraelu i Americi i samo sto se taj pakao nije dogodio, no jos se nije dogodio, a oni navodno isto imaju malo toga nuklearnog momenta. Sjecam se svojedobno i da je Karađić prijetio Amerikancima ako se upletu u rat u BiH da ih ceka novi Vijetnam. Ma budalastine sve skupa.
Iskreno, ja vjerujem a neki od tih ludjaka, pa tako i S. Koreja, imaju nuklearno oruzje, ali isto tako vjerujem da jako vole svoje dupe i da ga ne bi izlagali jos jednoj Hirošimi. A osim toga, mislim da su nadzorni sateliti danas tako precizni da bi to vec bilo odavno nekako razvaljeno. Ne znam. Mozda se previse uzdam u glupe Amere i njihovo unistavanje nuklearnih postrojenja. A mozda je to jos jedan CIA trik da se upravo tamo i udari. Ovaj svijet je u banani... ali do sad, nakon Hirošime i Nagasakija nitko nije operirao s "gljivom", nadam se da i nece, stvarno, koliko moras biti lud:-0
A opet, ako si toliko lud, onda bi samo bacio to govno od bombe, bez prethodnih velikih najava... bomba
Iskreno, ja vjerujem a neki od tih ludjaka, pa tako i S. Koreja, imaju nuklearno oruzje, ali isto tako vjerujem da jako vole svoje dupe i da ga ne bi izlagali jos jednoj Hirošimi. A osim toga, mislim da su nadzorni sateliti danas tako precizni da bi to vec bilo odavno nekako razvaljeno. Ne znam. Mozda se previse uzdam u glupe Amere i njihovo unistavanje nuklearnih postrojenja. A mozda je to jos jedan CIA trik da se upravo tamo i udari. Ovaj svijet je u banani... ali do sad, nakon Hirošime i Nagasakija nitko nije operirao s "gljivom", nadam se da i nece, stvarno, koliko moras biti lud:-0
A opet, ako si toliko lud, onda bi samo bacio to govno od bombe, bez prethodnih velikih najava... bomba
Upravo shvatih da uopce nisam nikog utjesila hahaha
Iskreno, Tamara, mislim da nece biti nuklearnog rata tamo. Ali, tko pozivi, pricat ce hahaha
Iskreno, Tamara, mislim da nece biti nuklearnog rata tamo. Ali, tko pozivi, pricat ce hahaha
oruzje imaju, a da ce ga koristit-nece. klasicna prica ko ima veci kurac. u vojnom i politickom smislu, of kors. malo se kurcimo.