Art

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
michelle

Art

Post Postao/la michelle » 02 ruj 2010 21:55

Gledam di bi mogla stavit ovu temu, pa reko, ajd tu ću!
Jeste li umjetnička duša? Koja vas vrsta umjetnosti najviše privlači? Bavite li se nekom umjetnošću? Ako da, približite malo što vas privlači u tome i kakav je to filing kad napravite neko djelo...

Moji izražaji su u zadnje vrijeme fotografije ili piskaranje nekakvih poučnih kratkih pričica...
Često naprosto osjetim potrebu da bash tad, tog momenta moram uzeti fotić u ruke, vidim sliku koju bi htjela snimit unaprijed, no često mi za to trebaju modeli ili asistenti... pa nekad nisam u mogućnosti instant zadovoljiti tu potrebu... pa se do realizacije nekako izgubi taj zanos koji mi je doletio iz vedra neba...
Ako mi dođe nešto poučno za reći, ulovim se odma tipkovnice ili papira i olovke i ožežem!
I u jednom i u drugom slučaju, ako uspijem izrealizirati zamišljeno i to ispadne bash kako sam i zamislila ili čak i bolje od toga, filing je neprocjenjiv... ponos me udari do neba, osjetim se nekako poletno i snažno istovremeno... puca me adrenalin i imam filing da sam u stanju osvojiti ironmen maraton :D

phos
Spol/rod: žensko

Re: Art

Post Postao/la phos » 03 ruj 2010 08:05

nemam pojama pravu definiciju umjetnicke duse,ali znam da se mogu u trenutku kad se neplanski iskljucim uzivati u stvarima i pogledima koji svekoliko pucanstvo definira kao "dosadno" i nije bitno dal je to list na betonu na kojem u tom trenutku mogu vidjeti isarano prekrasno umjetnicko djelo ili vidjeti njegovu pricu ... je to starac koji vec 10 god prosi na istom mjestu ,,,,ili je to obican osmjeh bebe koja nije svog osmjeha ni svjesna nego nagonski oponasa grimase "sugovornika". ali u tim trenucima mi se od sitnih svakidasnjih detalja slazu price koje imam potrebu prenijeti na papir...ili sliku... i to samo zato jer se bojim da ce osjecaj koji imam u sebi u tim trenucim proci i s vremenom izblijediti a ja ga necu znati povratiti ili potencirati.i onda...ali svaki put, ostanem razocarana jer slika koju sam imala u glavi nije ni priblizna onoj prenesenoj na .jpeg i rijeci su prazne i ne docaravaju pravi dojam..i onda se desi da se vracam na isto mjesto i cekam da me ponovno opali taj osjecaj...ali nista.dugo,dugo nista i kad vec izgubim nadu...evo ga opet! i onda opet ista procedura...
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

Odgovorite