Pretty Little Liars

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
pihach
Status: U vezi
Kontakt:

Pretty Little Liars

Post Postao/la pihach » 14 stu 2010 21:16

za sve vas koje ste fanatik ove serije, kao ja, evo intervjua sa redateljicom - http://www.afterellen.com/people/2010/1 ... g?page=0,0

na imdb-u pise da ce drugi dio prve sezone krenuti u sijecnju 2011.
izgleda da ce emilly i maya nastaviti vezu, a emilly ce se cak i outati starcima (koji su tradicionalni da ne mogu biti tradicionalniji) :duga:

ako volite Gossip Girl, film "Now and Then" i slicnu tematiku gdje tinejdzersko zensko drustvo ima glavnu rijec, ovo je prava serija za vas. (besplatni oglas)
nadam se da bar jos netko gleda ovo :sramise:

Zita
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu

Re: Pretty Little Liars

Post Postao/la Zita » 15 stu 2010 00:53

pogledala sam prvu epizodu...jos nisam odlucila dal mi se svidja il ne
no, slobodno nabaci jos koju preporuku :)
Measure of a woman is her sense of humor

shizika
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: Pretty Little Liars

Post Postao/la shizika » 05 srp 2011 11:22

pihach je napisao/la:za sve vas koje ste fanatik ove serije, kao ja, evo intervjua sa redateljicom - http://www.afterellen.com/people/2010/1 ... g?page=0,0

na imdb-u pise da ce drugi dio prve sezone krenuti u sijecnju 2011.
izgleda da ce emilly i maya nastaviti vezu, a emilly ce se cak i outati starcima (koji su tradicionalni da ne mogu biti tradicionalniji) :duga:

ako volite Gossip Girl, film "Now and Then" i slicnu tematiku gdje tinejdzersko zensko drustvo ima glavnu rijec, ovo je prava serija za vas. (besplatni oglas)
nadam se da bar jos netko gleda ovo :sramise:

ovo su moje serije =)) hahahahaaah izasla 2. sezona 3 epizode =) (tinejdjerica u dusi) ;D
...život je lijep... (:

Odgovorite