MAMIĆ: GAYEVI SU STVORENI ZA BALET!!!
- Ice
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
MAMIĆ: GAYEVI SU STVORENI ZA BALET!!!
''- Ni u mojoj reprezentaciji ne bi igrao gay! Pa što je u tome loše? Jer ne vidim da oni mogu na barikade, glavom na kopačku... Oni su za balet, mogu biti pisci, novinari... Pa i ja sam često bio meta požude gay populacije'' - 'udario' je Zdravko ponovno po svima oko sebe.
CIJELI ČLANAK NA:
http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-ni-k ... ani-198407
CIJELI ČLANAK NA:
http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-ni-k ... ani-198407
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Re: MAMIĆ: GAYEVI SU STVORENI ZA BALET!!!
Ne razumijem zašto se tom kriminalcu uopće daje toliki medijski prostor.
-
Plague
Ice je napisao/la:''Pa i ja sam često bio meta požude gay populacije''
to je takav dušbeg da i ne zaslužuje komentare ni članke o svojim nebulozama
Zadnja izmjena: Plague, dana/u 15 stu 2010 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
slazem se.tamara3 je napisao/la:Ne razumijem zašto se tom kriminalcu uopće daje toliki medijski prostor.
iako, vrlo lijepo su ga ispljuvali na RTL-ovom dnevniku.
mamiću svaka čast, mislim da je uspio izreći najmanje uvredljivu izjavu u rangu svoje sorte. zar nije njega knjaz u neku balerinu jednom prilikom preobukao? hmmmm
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Ahahhaha...vidi stvarno....tako je. U Knjaz showu je bio balerina!
Što to Maminju želi reći njegova podsvjest? Da li to muškarcu koji je cijeli život bio malo prestrastveno opčinjen zgodnim dečkima koji ganjaju balun napokon iz dubina duše dolaze signali njegovog pravog jastva iskradajući se na površinu poput sramežljivih prvih prištića i brčića na licu pubertetlije?
Imamo li mi to novog Ćiru?
Nikad nije kasno. Dirnuta sam.
Što to Maminju želi reći njegova podsvjest? Da li to muškarcu koji je cijeli život bio malo prestrastveno opčinjen zgodnim dečkima koji ganjaju balun napokon iz dubina duše dolaze signali njegovog pravog jastva iskradajući se na površinu poput sramežljivih prvih prištića i brčića na licu pubertetlije?
Imamo li mi to novog Ćiru?
Nikad nije kasno. Dirnuta sam.
kako vam se da od svake recenice u kojoj se spominje homosex pravit pricu i temu otvarat
- komad kruha
- Status: Solo
ajde, pa moramo o nečem pričat 
teško, teško mogu zamisliti nekoga kome je mamić predmet požude.
potpuno je svejedno koliko opskurna ličnost izgovarala te gluposti, svejedno ih treba prepoznat kao diskriminaciju i govor mržnje, osudit i pokušat ne objavljivat
teško, teško mogu zamisliti nekoga kome je mamić predmet požude.
potpuno je svejedno koliko opskurna ličnost izgovarala te gluposti, svejedno ih treba prepoznat kao diskriminaciju i govor mržnje, osudit i pokušat ne objavljivat
kaj te hiče?
- Raging cat
pa gle, nije da ga branim ali nekako se slažem s tim. pa zamisli sad da mimić igra balet, il taki neki..
Najčešće on samo ne zna sročiti ispravno, vokabular je taj koji njega jebe.
a i zašto se mi odma svi dignemo na svaku? to mene interesira.
Svi tražimo neku toleranciju prema nečemu-a međusobno se pljujemo da te Bog sačuva. Ja nisam nigdje vidjela toliko ružnog rečenog koliko između gayeva/lezbi/biseksualki. Evo, samo na ovom forumu ima ili je bilo poprilično impresivnih rečenica na tu temu. Sjećam se jednog str8 klinca koji me pljuvao jer sam bi, ali lezbi neznam broja. I samo zato što sam bi. Dalje od toga nit je ko pogledao niti pitao, niti je mogao doći. Dobro, vremena se mijenjaju, ja se mjenjam,sad me nije briga i ne pamtim više-ali interesira me stvarno-zašto mi toliko skačemo na svaku, zašto se diže galama na svaki spomen riječi gay? Pa ima svugdje pizdarija ali ih se zanemaruje. Time ispada da se nama ne smije reći ni riječ, ko lički medvjedi, i naravno da će to samo potencirati i potencira tu nesnošljivost protiv koje se toliko borimo. Želimo biti isti-pa zašto kvragu nismo isti? Zašto mi sami stalno i stalno radimo razlike? Da je mamić rekao za bosance il ličane, ove teme ovdje ne bi bilo. U tome je fora.
Najčešće on samo ne zna sročiti ispravno, vokabular je taj koji njega jebe.
a i zašto se mi odma svi dignemo na svaku? to mene interesira.
Svi tražimo neku toleranciju prema nečemu-a međusobno se pljujemo da te Bog sačuva. Ja nisam nigdje vidjela toliko ružnog rečenog koliko između gayeva/lezbi/biseksualki. Evo, samo na ovom forumu ima ili je bilo poprilično impresivnih rečenica na tu temu. Sjećam se jednog str8 klinca koji me pljuvao jer sam bi, ali lezbi neznam broja. I samo zato što sam bi. Dalje od toga nit je ko pogledao niti pitao, niti je mogao doći. Dobro, vremena se mijenjaju, ja se mjenjam,sad me nije briga i ne pamtim više-ali interesira me stvarno-zašto mi toliko skačemo na svaku, zašto se diže galama na svaki spomen riječi gay? Pa ima svugdje pizdarija ali ih se zanemaruje. Time ispada da se nama ne smije reći ni riječ, ko lički medvjedi, i naravno da će to samo potencirati i potencira tu nesnošljivost protiv koje se toliko borimo. Želimo biti isti-pa zašto kvragu nismo isti? Zašto mi sami stalno i stalno radimo razlike? Da je mamić rekao za bosance il ličane, ove teme ovdje ne bi bilo. U tome je fora.
A nije ni ovo stranica o bosancima, ličanima i međedima. Ne smatram da sad treba na svaku izrečenu rečenicu reagirati, ali s obzirom da ovdje Mamić, Marković i njemu slični krampatari, uzimaju sebi toliku slobodu da mogu javno pljuvati, širiti netrpeljivost i iznositi mišljenja o tome koje za što i gdje mu je mjesto(poput kakvih diktatora), je javna diskriminacija, koja treba biti kažnjena. I zašto ne, bar ovim putem osuditi takvo ponašanje?
Mamić jeste osoba, koja je javno toliko iznijela gluposti da se čovjek počinje pitati, dali je s tom osobom sve uredu i doklen će se njegove gluposti tolerirati.
Potpredsjednik Dinama, ovom izjavom podržava svoje homfobne "navijače". Naravno da podrška nije direktna, ali je sasvim jasna.
Volim sport, volim nogomet, al ovakvima kao što je Mamić je jedino mjesto gdje bi se uklopili, jeste korida na Grmeču.
A ovaj dio o netrpeljivosti i uvredama između homo populacije, je savim neka druga priča i za neku drugu temu.
Mamić jeste osoba, koja je javno toliko iznijela gluposti da se čovjek počinje pitati, dali je s tom osobom sve uredu i doklen će se njegove gluposti tolerirati.
Potpredsjednik Dinama, ovom izjavom podržava svoje homfobne "navijače". Naravno da podrška nije direktna, ali je sasvim jasna.
Volim sport, volim nogomet, al ovakvima kao što je Mamić je jedino mjesto gdje bi se uklopili, jeste korida na Grmeču.
A ovaj dio o netrpeljivosti i uvredama između homo populacije, je savim neka druga priča i za neku drugu temu.
- pihach
- Kontakt:
odlican prilog na rtl-u (nemrem vjerovat' da hvalim RTL).
Mamic (na Knjazu, obucen u baletana): "Nikada mi to ne bi bila prva asocijacija - gej=baletan. Meni je balet ples, sreca, veselje."
Micek
Mamic (na Knjazu, obucen u baletana): "Nikada mi to ne bi bila prva asocijacija - gej=baletan. Meni je balet ples, sreca, veselje."
Micek
- komad kruha
- Status: Solo
mi se nikada ne smijemo umoriti od ukazivanja na diskriminaciju, govor mržnje ili poticanje ne nasilje temeljeno na seksulanoj orijentaciji. i nikada ne smijemo odustati od borbe za stvarnu jednakost. oni će se umoriti od svoje bolesti i odustati. prije ili kasnije.
kaj te hiče?
-
Blue3Eyes
taj Mamić je takva seljačina. on ne zna složit dvije prave zavisno-složene rečenice,a kamo li šta drugo.
- Shekret
On je prije svega debil.
PREPUN predrasuda. Predrasude su smrt modernog svijeta (a i prije su isto bile naravno).

PREPUN predrasuda. Predrasude su smrt modernog svijeta (a i prije su isto bile naravno).