tamara3 je napisao/la:E pa Stanković je podbacio, bio je prilično mlak. Trebao se potruditi pročitati Zakon o istospolnim zajednicama, a ne tako mlitavo reagirati. Bzvz.
slazem se.
mogao je biti ostriji, raspitati se malo o npr. istrazivanjima o istospolnim obiteljima s djecom i nultoj stopi nasilja u istima, te ju pitati da to komentira, kad je vec zapela za tradicionalnu m/z obitelj i idealno okruzenje za djecu.
ja sam pogledala do dijela kada ju je poceo ispitivati o vanjskom dugu itd., a ovih pol sata do 40min sto sam uspjela pogledati je bilo poprilicno mucno za moj zeludac i vrijednosni sustav.
koliko je puta ponovila 'homoseksualne sklonosti' i 'bracni cin' ni ona sama ne zna.
Stanki se suzdrzavao od komentara al je bio preblag. nije se dobro pripremio i dao joj prveliku minutazu za floskule.
ono sto me najvise uzasava je istina koju je rekla - 90% hrvata misli kao ja.
joj, previse je toga rekla, a doslovno sam vrinula na komparaciju homoseksualnosti i 1-jajcanih blizanaca koji imaju drugacije razvojne predispozicije u razlicitim uvjetima.
ajme, a kad je krenula s docekom pape i mirom koji nikada nije zabiljezen na zagrebackim ulicama kao tog svetog dana.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
s nestrpljenjem iscekujem izbore.