Ooo da, imam takvih primjeraka oko sebe. Rodbina i neki poznanici i par "frendica". Uglavnom, oni uvijek imaju sve najbolje, njihov laptop/mob/kemijska/toaletni papir su bolji od moga, oni znaju sve super, ultra, cool zabavne ljude koji znaju ljude koji su na polozajima pa im oni mogu sve srediti, a neki od njih znaju (cak!) i neke poznate face, njima se ti ljudi jave i u po noci ako im nesto treba jer su si oni VELIKI frendovi, ispijaju kave zajedno, stalno su na ruckovima ili vecerama, stalno su negdje jer znaju PRAVE ljude; njima se svi tipovi nabacuju, one se znaju super i moderno oblaciti, svi tipovi ih caste, voze doma, kupuju darove, vani se svi za njima okrecu.
Ja sam dosadna i ne znam nikoga, nigdje ne idem, nemam stila, a ni ukusa, likovi mi se ne nabacuju (ok, ovo nije dio price kako sam otkrila da me privlace zene

).

Tako sam se ja njima predstavila i s obzirom da inace jako malo pricam o sebi, a kad se nadjem s takvim ljudima, pricam jos manje ili provalim neku totalnu glupost, nesto bas jadno tako da me se okane i ne javljaju mi se, ja se njima ionak nemam potrebu javljati.

Problem rijesen.
A sto se tice ljudi koji znaju vise od mene ili su bolji od mene ili znaju nesto sto ja ne znam, to je vec druga prica. S tim ljudima mi je zanimljvo, uvijek mogu nesto novo nauciti, a i rijetko je netko takav (ako ima nesto soli u glavi) umisljen i bahat. Ljudi vole pokazivati svoje znanje, pricati o nekim svojim idejama, a od takvih se uvijek nesto moze i nauciti.
Ekipa koja ima problem sa samopouzdanjem i koja uvijek mora biti naj naj naj i u centru paznje nije bas stabilna ni normalna.
Konkretni primjeri:
1. Sestricna koja je jako bahata i neodgojena, koja za sebe misli da je genijalac, da sve zna, da se u sve kuzi, da je najpametnija, da ce rasturit sve na faxu (tek je prvu godinu upisala), podcjenjuje sve oko sebe, nema realan pogled na svijet, roditelji je u tome podrzavaju. Nitko od njima nema dugogodisnje prijatelje jer ima kod svih nesto smeta, misle da su najpametniji i nitko im se ne smije suprostaviti jer mu se prestanu javljati; teta pak misli da kuha najbolje na svijetu, a tetak da ima veze i kod samog pape.
2. Jedna "frendica" koja je vec nekoliko godina u vezi, tip je predobar, stvarno ju voli i sve bi ucinio za nju, marljiv, pamet, zgodan, radisan, zabavan i drag, ali ne - za njom se svi okrecu jer ona ima stila, najzgodnija je, svi bi htjeli biti s njom, neki jos od osnovne skole pate za njom i sl. S druge strane nije sigurna u svoju vezu (koja je s njegove strane cvrsta), boji se da ju prijatelji ne napuste, da ne nadju bolje ljude, da ne nadju nekoga zanimljivijeg nego sto je ona i da ne ostane sama.
Ni jedna ni druga nisu balavice, ali im ocito fali nesto u ponasanju i odgoju.