igrackice na pumpi
-
Ooh
igrackice na pumpi
ukoliko vam na pumpi netko pokusa uvaliti igrackice, privjesak za kljuceve, to je novi nacin da vam mafijoze uvale cip i maknu avto. ne uzimati, ma koliko da je "humanitarna akcija". eeeto...ne znam koliko se rasirilo po svuda, ali pripazite, sada je to in.
Re: igrackice na pumpi
ne kužim baš, kako to funkcionira?
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Čekaj, znači ako nekome oću gadno smjestiti, samo prebacim čip na taj drugi auto
?
Božić je blizu. dvije muhe jednim udarcem.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Super. Meni inace nije problem spusiti ni da mi uvale letece govno u zamjenu za auto.
Ovaj privjesak bih sigurno uzela.
Ovaj privjesak bih sigurno uzela.
ex invalid_user
-
backspace
neki prilično neinteligentni provalnici bi to radili 
što ako auto vozi više osoba i što ako u kući/stanu živi više osoba, pa mi cura ode na nogomet/ragbi/đudo, a ja i krvoločni njemački ovčar ili gosti (invalidna koja je slučajno svoj privjesak ostavila doma) ostanemo doma?
dobila sam 5 tih mailova danas i mam su mi se postavile neke manjkavosti ideje, pa shodno tome zaključih da se radi o uobičajenoj mail glupariji.
plus, ako je do nebivanja doma, smatram da bi zgodnije provalnicima bilo računat na radno vrijeme puka. oko 10-11 je idealka za provalit.
provalnici i oni koji to žele postati, samo se vi meni javite, backspace consulting d.o.o. nije provizija prevelika.
što ako auto vozi više osoba i što ako u kući/stanu živi više osoba, pa mi cura ode na nogomet/ragbi/đudo, a ja i krvoločni njemački ovčar ili gosti (invalidna koja je slučajno svoj privjesak ostavila doma) ostanemo doma?
dobila sam 5 tih mailova danas i mam su mi se postavile neke manjkavosti ideje, pa shodno tome zaključih da se radi o uobičajenoj mail glupariji.
plus, ako je do nebivanja doma, smatram da bi zgodnije provalnicima bilo računat na radno vrijeme puka. oko 10-11 je idealka za provalit.
provalnici i oni koji to žele postati, samo se vi meni javite, backspace consulting d.o.o. nije provizija prevelika.
-
Ooh
tamara3 je napisao/la:Kaj, to je stvarno?
da, nova fora, rumunjska mafija. dijele na pumpama.
nadam se da obavijest o toj novoj opasnosti nisi dobila preko spam maila ili pročitala u nekom spam postu na fejsu?
A sve je pocelo necujno, infiltriranjem rumunjskih pastira, nakon rata. 
bring your mind into my head...
da ne spominjemo rumunjske hakere koji su ocerupali australce.
svjetska dominacija, da ga jebes.
svjetska dominacija, da ga jebes.
bring your mind into my head...
-
backspace
Dakle, sad tek vidim da je ooh u uvodnom napisala neku od verzija maila ocito, pokvareni telefon i to. To su rumunji isto smislili. Za 1,5 eur 
Ovaki koliko znam luta:
UPOZORENJE ZA SVE!!! OVIH DANA NA MNOGIM MJESTIMA-BENZINSKIM PUMPAMA ILI NA PARKIRALISTIMA DIJELE SE BESPLATNO PRIVJESCI ZA KLJUCEVE I MALI KIC NAKIT ZA VAS AUTO..TE STVARI NE UZIMAJTE!!!! U TOME JE UGRADJEN CHIP... KRIMINALNI TIPOVI VAS PRATE SA BENZINSKIH PUMPI SVE DO KUCE I NA TAJ NACIN PRATE KADA STE KOD KUCE I KADA NISTE.. KADA STE ODSUTNI KORISTE PRILIKU DA PROVALE U VAS STAN-KUCU!!!!! RADI SE O RUMUNSKIM KRIMINALCIMA KOJI SU IZMISLILI NOVI NACIN ZA PROVALE.... MOLIM OBAVJESTITE I VI SVOJE PRIJATELJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* Naime,radi se o ugrađenom GPS lokatoru koji je male veličine,u Rumunjskoj i Bugarskoj se može kupiti za 1,5 eura
Dobro su ga provalili kad se tolika lavina tih info i fw pokrenula
Ovaki koliko znam luta:
UPOZORENJE ZA SVE!!! OVIH DANA NA MNOGIM MJESTIMA-BENZINSKIM PUMPAMA ILI NA PARKIRALISTIMA DIJELE SE BESPLATNO PRIVJESCI ZA KLJUCEVE I MALI KIC NAKIT ZA VAS AUTO..TE STVARI NE UZIMAJTE!!!! U TOME JE UGRADJEN CHIP... KRIMINALNI TIPOVI VAS PRATE SA BENZINSKIH PUMPI SVE DO KUCE I NA TAJ NACIN PRATE KADA STE KOD KUCE I KADA NISTE.. KADA STE ODSUTNI KORISTE PRILIKU DA PROVALE U VAS STAN-KUCU!!!!! RADI SE O RUMUNSKIM KRIMINALCIMA KOJI SU IZMISLILI NOVI NACIN ZA PROVALE.... MOLIM OBAVJESTITE I VI SVOJE PRIJATELJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* Naime,radi se o ugrađenom GPS lokatoru koji je male veličine,u Rumunjskoj i Bugarskoj se može kupiti za 1,5 eura
Dobro su ga provalili kad se tolika lavina tih info i fw pokrenula
i had a hunch :sherlock: