Heeeeelp!!! ://
Heeeeelp!!! ://
Sinoć sam zaspala sa žvakom u ustima, jutros se probudila sa žvakom u kosi. Jel postoji neki lijek za skidanje te žvake a da nisu škare? :/ :/
...život je lijep... (:
Re: Heeeeelp!!! ://
znam da se sa odjece skida peglanjem preko novina.
pa eto
speglaj cupu preko "24 sata"
pa eto
speglaj cupu preko "24 sata"
Kaos hops!! Al da vidiš kako izgleda, epicentar je na vrhu glave, a okolo kao dijelovi žvako-eksplozije. Morat ću se na ovoj hladnoći šišat na 0 ://
...život je lijep... (:
možda bi led pomogao.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
a octom si probala?
a guglala sam i našla neku stranicu koja preporučuje led. al 15 min držat led na glavi :S :S
...život je lijep... (:
ne moraš 15 min držat samo trljat probaj 
jos ces prehladiti mozak ledom!
-
Ooh
road kill imam i ja caku za grlo, saznala. nasjeckas sitno korijen djumbira, prelijes kuhanom vodom, kada odstoji par minut, dodas zeleni caj. opet odstoji par minuta i pijes. kazu da je dobro za grlobolju
savjet savjetom
savjet savjetom
nedavno sam prvi put pila čaj koji je napravljen samo od vruće voda i svježeg đumbira koji se moči u njoj. jako fin.
Kad se vec razbacujete savjetima - maslinovo ulje, osim sto pijandurama skida zvake s kose
, uspjesno uklanja i smolu.
Nauceno i vise puta primjenjeno u ljetnim mjesecima kad se ne bira hlad.
bring your mind into my head...
Funkcionira generalno. Cak postoji neka prica da se maslina i bor ne "trpe" i da nije dobro saditi ih jedno blizu drugoga.
bring your mind into my head...
-
Aven
Odlično. U Splitu mi je ovo ljeto napadalo te gadosti po autu, niti par pranja to nisu uspjela maknuti. :/
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
shizika je napisao/la:Sinoć sam zaspala sa žvakom u ustima, jutros se probudila sa žvakom u kosi. Jel postoji neki lijek za skidanje te žvake a da nisu škare? :/ :/
Jadnice iz aušvica
ex invalid_user
-
Ooh
roadkill je napisao/la:Funkcionira generalno. Cak postoji neka prica da se maslina i bor ne "trpe" i da nije dobro saditi ih jedno blizu drugoga.
tko je jaci, sta mislis? ne mogu dokuciti. pa da bor ima jaku smolu koju maslinovo ulje moze razgraditi...kao bi se voljeli?
-
Plague
šta je bilo na kraju? jesi se morala ošišat? jesi plakala? kako ćeš bez kose, vanka je minus 10? hoće li ti život ikad više biti isti?

Drage Plague i Invalidna, nisam se ošišala - maslinovo ulje je riješilo situaciju.
a za petak ćemo vidjet, Invalidna rekla sam ti šta su uvjeti mog dolaska! 
...život je lijep... (:
Jadnica te obukla jutrosinvalid_user je napisao/la:shizika je napisao/la:Sinoć sam zaspala sa žvakom u ustima, jutros se probudila sa žvakom u kosi. Jel postoji neki lijek za skidanje te žvake a da nisu škare? :/ :/
Jadnice iz aušvica
...život je lijep... (: