Organizacija American Family Association objavila je "kartu antikršćana fanatika" na kojoj su označene točne lokacije svih ureda dvije organizacije koje se bore za LGBT prava.

Na karti su "fanatici" podijeljeni u četiri kategorije: antikršćani, ateisti, humanisti i oni s "homoseksualnim programom", koje pak definiraju kao "one koji se zalažu za legalizaciju i promociju istospolnog braka i žestoko napadaju kršćane koji koriste svoje pravo iz Prvog amandmana na davanje podrške božjem planu da je brak samo onaj između muškarca i žene", prenosi Gay Star News.

Organizacije koje opisuju kao "one s homoseksualnim programom" su Gay, Lesbian & Straight Education Network i Human Rights Campaign (HRC), za koje kršćanska AFA nadalje navodi kako "zlostavljaju američke korporacije dok ne prihvate tu seksualnu perverziju i podržavaju tužbe protiv kršćanskih tvrtki i država".

HRC je ubrzo uzvratio objavom na blogu organizacije.

"AFA za sebe govori kako se 'nalaze na borbenoj liniji u američkom ratu kultura'. Žalosno je ipak da je AFA, koja je kako kažu 'jedna od najvećih i najučinkovitijih organizacija za obitelj u zemlji', zaboravila na ovu kartu uvrstiti jednu od najvećih fanatičnih organizacija u zemlji, a to su upravo oni sami", napisao je Hayley Miller, HRC-ov suradnik za digitalne medije.

"Bog će iskoristiti ISIS kako bi kaznio Amerikance zbog tolerancije prema LGBT osobama"

"Usprkos nedavnim pokušajima AFA-e da prikriju svoju reputaciju organizacije koja širi mržnju, čak i degradiranjem njihovog najradikalnijeg demagoga Bryana Fischera, takvim ih je označio Pravni centar Southern Poverty i to se još jednom potvrđuje kao istina", stoji na blogu HRC-a.

U objavi je također istaknuto kako su na karti označene i vodeće organizacije za društvena prava, poput Američke organizacije za umirovljenike, kao i nepostojeći uredi HRC-a u Sjevernoj Dakoti, Dallasu i Austinu.

Inače, iz AFA-e su nedavno poručili i kako će "Bog iskoristiti ISIS kako bi kaznio Amerikance, jer su tolerantni prema LGBT osobama". Također su podržali donošenje antigej zakona u Ugandi koji propisuju čak i doživotni zatvor za njihove LGBTI građane i sve koji "promoviraju homoseksualnost".

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.