Iz neprofitne LGBTIQ inicijative Filozofskog fakulteta AUT pozivaju sve koji se još "skrivaju u ormaru" da bez straha i srama dođu na AUTaonicu, radionicu zatvorenog tipa za pomoć LGBT osobama pri autanju.

"Autanje. Taj veeeeliki korak u našim životima. Zapravo, više velikih koraka. Skoro pa poželiš da ti na čelu piše peder/lezba/bi/trans/... pa da ne moraš svaki put iznova ponavljati one iste muke po autanju. Ormar je tijesan i sputava, ali ni izaći iz njega nije lako. Kako bilo, nema razloga da sve to skupa prolaziš sam/a. Umjesto toga, dođi na AUTaonicu razmijeniti recepte za preživljavanje autanja", pozivaju s Facebook stranice događaja.

Grupa podrške za sve koji se ne osjećaju dovoljno sigurno da budu aut na faksu, poslu, u obitelji, ...

Bit će to druga po redu AUTaonica, a organizatori očekuju kako će se i na ovu koja je zakazana za 31. ožujka od 19 sati odazvati dosta ljudi.

"Već su nam počele stizati prijave, a očekujemo da će ih najviše doći u zadnji tren. To je grupa podrške za ljude koji se ne osjećaju dovoljno sigurno da budu aut na faksu ili na poslu, u obitelji, gdje god..Nije bitno da oni koji žele doći budu studenti ili studentice Filozofskog fakulteta, i mi smo s različitih fakulteta, ne moraju čak niti studirati, iako smo uglavnom usmjereni na tu populaciju", kaže nam Ivan iz AUT-a.

Na radionici će se razgovarati o strahovima, diskriminaciji i naravno autanju , a ako imate još kakvih dodatnih pitanja ili se samo želite prijaviti to možete učiniti pišući na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

LGBTIQ inicijativa FF-a AUT neprofitna je inicijativa u sklopu Kluba studenata Filozofskog fakulteta (KSFF) pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu za promicanje prava i vidljivosti LGBTIQ studenata i studentica.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.