Od 23. do 26. travnja odmaralište Weissenhäuser Strand na obali Baltičkog mora u blizini Hamburga pretvorit će se u najveću žensku zonu za partijanje u Njemačkoj, jer upravo se tamo po šesti put održava festival L-Beach, najveći europski indoor festival samo za žensku publiku.

Očekuje se dolazak oko 4000 posjetiteljica željnih zabave i dobre glazbe, kojima se uz 14 koncerata i DJ-partyje nudi niz radionica i zabave na plaži uz festivalski slogan Glazba, žene, zabava i odmor.

"Za mene je pjevanje lezbijskoj zajednici posebno iskustvo i čast, dobro ćemo se zabaviti i veselim se nastupu na L-Beachu", izjavila je jedna od izvođačica, Judith Holofernes. Ta je kantautorica, čija je majka lezbijka, poznata kao frontmenica njemačkog benda Wir sind Helden i glasnogovornica organizacije Wir sind Familie koja podržava bračnu i pravnu jednakost istospolnih parova.

Osim opuštanjem na plaži, posjetiteljice će se moći zabaviti i jogom, odbojkom na pijesku, radionicama grafita i samoobrane, plesnim tečajevima, karaokama ili na večeri speed-datinga.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.