Foto: Flickr/Karl Hab

Autor planetarno popularnog hita "Happy", Pharrell Williams, gostovao je u emisiji "The Ellen DeGeneres Show" i podijelio s javnosti svoje stavove o današnjem društvu, borbi za jednakost i otkrio svoju ljubav prema ženama.

I sama Ellen se začudila kad je Pharrell započeo odu o ženama kao dijelu društva koji je bez ikakvog razloga diskriminiran i izložen nepravdi. "Koliko ja znam, jedini način na koji naša vrsta može doći na ovaj svijet jest kroz vrata ženskog tijela", slikovito se izrazio Pharrell.

Izrazio je i svoje razočaranje današnjim društvom koje je s jedne strane uspjelo poslati satelite u svemir, a s druge donosi zakone kojima želi upravljati ženskim tijelom. Smatra da žene zaslužuju jednak tretman u odnosu na muškarce i da je jednakost jedna od najvećih društvenih vrijednosti.

"Kad kažem jednakost mislim na jednakost za sve. Zašto bi nekome govorili s kim se smije vjenčati, a s kim ne? O čemu se tu radi? Pa ovo je 2014.", pokazao je Pharrell svoju aktivističku stranu i zaslužio gromoglasan pljesak publike.

Jedan od najbolje odjevenih muškaraca današnjice, kako ga mnogi modni časopisi prozivaju, Pharrell se osim glazbom i modom bavi i humanitarnim radom. Tako je osnovao zakladu "From One Hand To Another" za mlade u dobi između 7 i 20 godina koji odrastaju u rizičnim područjima diljem SAD-a, a u tijeku je izgradnja centra za ovaj dio populacije vrijednog 35 milijuna dolara.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

“Feminizam i gotovo”, poručeno je s osmog Noćnog marša u Zagrebu, najvećeg prosvjeda za prava žena

U prvom izdanju mjesečnog pregleda nove queer glazbe govorimo o izvrsnom albumu "Orquídeas" Kali

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.