Foto: arhiva

U nedostatku televizijskih serija o lezbijskim ljubavima iz prošlog stoljeća, produkcijska kuća Annapura Pictures, koja stoji iza Oscarom nagrađenog filma "Američki varalice", donosi nam zanimljive i skrivene živote holivudskih zvijezda Grete Garbo i Marlene Dietrich.

Naziv serije još je uvijek nepoznat, a iza iščekivanog projekta stoje Angela Robinson (The L Word, D.E.B.S., True Blood, Girl Trash) i Alex Kondracke (Hung). Ono što se za sada zna jest da će radnja serije biti smještena u Zlatno doba Hollywooda, prenosi portal Deadline.

Među likovima čije će tajne živote gledatelji i gledateljice moći pratiti bit će John Gilbert, Mercedes de Acosta, Tallulah Bankhead, Alla Nazimova, Barbara Stanwyck, Cary Grant i John Wayne. Glavnina radnje pratit će glumice u odijelima, Garbo i Dietrich.

Privatni život Garbo otkriven je u knjizi Williama J. Manna "Behind the Screen: How Gays and Lesbians Shaped Hollywood", u kojoj autor govori o njezinoj otvorenoj vezi s Johnom Gilbertom te višegodišnjoj vezi s Mercedes de Acosta. S Acostom je svojevremeno bila i njemačka zvijezda Dietrich, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će produkcijski i redateljski tim prikazati ovaj dio njihovih života.

 

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

Ovogodišnja zagrebačka Povorka ponosa najavljena je za 1. lipnja. Organizacijski odbor Povorke

U nedjelju je održana 96. dodjela Oscara koja je protekla u očekivanom tonu – "Oppenheimer" je

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.