Wikimedia Commons/Marco Gomes

“Cosmopolitan odsad donosi seksualne poze za lezbijke, biseksualke, panseksualke i queer- za sve dame koje vole dame seks više nikad neće biti isti”, u svom prepoznatljivom stilu poznati magazin najavljuje novu rubriku.

Slijedi 28 poza koje su sve popraćene ilustracijama, detaljnim opisima i stupnjem teškoće izvođenja, sve sa ciljem da se čitateljicama “začini” spolni žvot. A neke od poza nose i maštovite nazive, poput “The Laconic Lounger”, “Breast Enhacement”, “The Rocket”.

Iako davanje seksualnih naputaka lezbijkama danas više i nije toliko revolcuionarna praksa, svakako je znakovito što je upravo Cosmopolitan, kao uspješni mainstream magazin, proširio krug svojih čitateljica. A i nova rubrika je svakako pozitivan pomak od uobičajenih brzopoteznih savjeta ženama tipa “pet koraka da dovedete svog muškarca do nirvane” .

Kako izvještava Huffington Post, Cosmoplitan je tek nedavno počeo uvažavati queer publiku. Tako su nedavno objavjeni i savjeti što ne treba pitati gej muškarce i transrodne osobe.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

Ovogodišnja zagrebačka Povorka ponosa najavljena je za 1. lipnja. Organizacijski odbor Povorke

U nedjelju je održana 96. dodjela Oscara koja je protekla u očekivanom tonu – "Oppenheimer" je

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.