Foto: Screenshot

Na jučerašnjoj dodjeli prestižnih nagrada Emmy trijumfirale su glumice u dobi koja i nije tako popularna u industriji zabave koja, kako je općepoznato, voli njegovati kult mladosti.

Posljednjih godina se, doduše, može zamijetiti porast njihovih manjih, ali značajnih uloga, a sinoć su dobile počast kakva im pripada, piše The Telegraph. Tako se Emmyjem za najbolju glavnu glumicu u miniseriji ponovno i zasluženo okitila Jessica Lange (65) za ulogu u trećoj sezoni jedne od najpopularnijih televizijskih franšiza, "American Horror Story: Coven", a za sporednu žensku ulogu u istoj seriji Emmyja je dobila legendarna Kathy Bates (66). Obje su ujedno i vlasnice Oscara.

Julia Louis-Dreyfus (54), domaćoj publici najpoznatija po ulozi Elaine u seriji "Seinfeld" osvojila je pak Emmija za ulogu potpredsjednice Seline Myers u HBO-ovoj humorističnoj seriji "Potpredsjednica".

Julia Margulies zasluženo je odnijela nagradu za ulogu u hvaljenoj seriji "The Good Wife", a u pobjedničkom je govoru istaknula kako je sad sjajno vrijeme za žene na televiziji. Njoj je "samo" 48 godina, a prvog je Emmyja osvojila prije 20 godina za sporednu ulogu u "Hitnoj službi".

Dakako, popis ne bi bilo kompletan bez Allison Janney (54) koja je dobila čak dva Emmyja, i to za uloge u serijama "Mom" i " Masters of Sex".

Kompletnu listu pobjednika jučerašnje dodjele nagrada Emmy pogledajte ovdje.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

Ovogodišnja zagrebačka Povorka ponosa najavljena je za 1. lipnja. Organizacijski odbor Povorke

U nedjelju je održana 96. dodjela Oscara koja je protekla u očekivanom tonu – "Oppenheimer" je

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.