Foto: arhivaJedna od najslušanijih britanskih radio stanica BBC Radio 1 večeras će posvetiti čak tri sata emisiji o seksualnosti.

Potaknuti uspješnim pokusom “Sex Night” i visokom slušanošću emisije, ekipa radija BBC 1 zajedno s voditeljem Aled Haydn Jonesom došla je na ideju održavanja emisije o seksualnosti, prenosi Diva.

O temi će raspravljati stručni tim zvan Surgery i slušatelji koji se mogu ‘ubaciti’ u diskusiju. 

“Seksualnost se ne odnosi samo na seks. Ne radi se ni o tome jeste li gej, hetero ili bi. Mladima seksualnost znače emocije, privlačnost i stil života, a upravo je to ono o čemu ćemo mi razgovarati. Obradit ćemo teme kao što su coming out, biseksualnost i konstanto propitkivanje gej osoba ‘Jesi li 100% gej?’ “, poručuju s radija.

Emisija nije namijenjena isključivo LGBT osobama kao ni onim heteroseksualnim. Odnosi se na sve mlade osobe koje imaju želju saznati nešto više o seskualnosti. Britanski će slušatelji moći nazvati studio i uključiti se u raspravu u bilo kojem trenutku.

Mi, nažalost, nećemo imati takvu mogućnosti, ali možete poslušati trosatnu raspravu na službenim stranicama BBC Radio 1. Nadajmo se da će u skoroj budućnosti i neka naša radio stanica doći na sličnu ideju.

Emisija “The Surgery: Sexuality Night“ kreće s emitiranjem večeras u 21 sat i traje do ponoći.

Voditelj je Aled Haydn Jones, a producent Adele Cross.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

“Feminizam i gotovo”, poručeno je s osmog Noćnog marša u Zagrebu, najvećeg prosvjeda za prava žena

U prvom izdanju mjesečnog pregleda nove queer glazbe govorimo o izvrsnom albumu "Orquídeas" Kali

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.