"Homo, fešta!" prvi je LGBT ljetni festival u Poreču. Održava se na otvorenom, plaži i beach klubu, uz mnoštvo zabavnog sadržaja raspršenog po cijelom gradu. Festival okuplja LGBT osobe i sve zainteresirane koji/e žele doživjeti bogat program, što kroz opuštanje, umjetnost, sport i zabavu, što kroz uživanje u ljepotama i gastronomskoj ponudi Poreča.

Samim nazivom festivala, "Homo, fešta!" (istarski homo = idemo, ajmo), spojen je istrijanski štih s LGBT kulturom te je je cilj u neformalnom i zabavnom tonu kreirati prostor za LGBT osobe, koji kao takav u Istri ne postoji te pozvati širu javnost da se uključi i podrži, kažu organizatorice iz Centra za građanske inicijative Poreč.

Festival će se održati u Poreču od 26. do 28. kolovoza, otvoren je i besplatan za sve posjetitelje/ice. Program će biti objavljen uskoro na FB stranici festivala.

Traže se i volonteri te volonterke koji bi voljeli sudjelovati u organizaciji festivala, a više informacija o tome potražite ovdje.

hfg

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.