Zita je napisao/la:
i sad cu bit grozna koliko mogu bit i rec da mi neko neuko ljudsko smece koje nezna koristit kontracepciju pa ima 8 djece bez rijesenog stambenog pitanja, koje nemre prehranit ni obuc, gdje roditelji sve skupa imaju 3 zdrava zuba i nemaju apsolutno nikakve mogucnosti ni volje za odgoj te djece, gdje je pola njih na normabelima, a ostala polovica alkoholicari te svi redom imaju F dijagnozu, nece odredjivati zivot i buducnost. ni meni nit mojoj obitelji ni mojim potomcima
Nazalost su takvi vecina,vecina koja zna bit i nasilna.Mislim da se ne smije nazivati osobu koja gleda najgore moguce scenarije kad je u pitanju djete kukavicom vec dobrim roditeljom.Ja nazalost nikad necu imat bas svoje djete jer bi mi ga trebala rodit druga zena a to tesko da cu si ikad moc priustit ali sam jako puno razmisljala sto bi bilo kad bi bilo i dosla do jednog zakljucka.Mogu se ja pravit da je ovaj svijet ok al djete se u ovakvom sijetu ne isplati imat.
tetice,tetice vi bi htjele imat pravo posvajanja, samo radi prava samog,ne zato sto bi to bilo najbolje za djete.Sada ste ponosne na ono sto jeste, i trebale bi biti,al ne sa djetetom...jer da vam djete dodje doma namlaceno i uplakano vidjela bi kak bi i dalje bile tak buntovne.
Reathemisfit ti pricas o kojekakvim sposobnostima i o tome kako neces dopustiti da ti drustvo kroji zivot...pa onda odi u planine,to ti je jedina opcija,drustvo ti vec kroji zivot.Koga briga za sto si ti sposobna?Ovdje se ne prica uopce o tebi vec o djetetu,dali je ono sposobno?Mislim da si malo previse sebicna,ponekad moramo zaboravit svoje zelje za tudje dobro.