ma sve ok, znam da nisi tu :D

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
mene
Status: Solo

ma sve ok, znam da nisi tu :D

Post Postao/la mene » 15 lis 2009 14:11

I tako, prošli vikend upadam ja tu u neku manju dvoranu u kvartu. Trebala sam se nać na kavi s frendicom koja se rekreativno bavi odbojkom, a kako su imali meč u dvorani u mom kvartu, pozvala me da dođem malo, štajaznam, bodrit ekipu, pa kasnije ćemo na kavu. Ajd, okej, votever.
Bavim se sporom otkad znam za sebe, tako da mi je ideja provođenja subote u dorani nije ni najmanje privlačna, kao ni odbojkašice - previsoka, prežgoljava stvorenja s problematičnim tetivama i nikakvom koordinacijom.

I onda skužim kapetana frendičine ekipe....
metarosamdeset, savršeno građena, oni fini vretenasti mišići, sva zategnuta, u hlačicama i pripijenoj majci, još onak zadihana i crvena u licu...
Dobro veli Nothombica, kad je netko zgodan iz grupacije koja nema tendenciju zgodnosti (ili je ja ne doživljavam tako), onda možeš samo gledati :aha:
Kasnije se upoznamo, cura presimpatična, zrači karizmom i onim pozitivnim entuzijazmom koji imaju zaduženi za dizanje morala u ekipi.
I skužim tu neku vibru, ono sekundu duže drži ruku, malo preintenzivan pogled i naglašeno simpatična reakcija. Mozgam si dal da šta probam - neću.

Sad ide zabavni dio.
Hepening se zvao Katolička odbojkaška liga. Gdje se susreću timovi raznih župa :D :D
A frendičina župa je iz djela grada - ne želim sad presumirati niti širiti predrasude - gdje se frendovi sami zafrkavaju na račun svoje konzervativnosti i "ma nema ti toga u nas" :D

Kakve su mi šanse? :) :D

ticklebook
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 15 lis 2009 14:58

Pa ja sam svoju prvu ljubav upoznala na ekumenskoj molitvi.
Još sam je ja predvodila :D
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

dozinho
Ja sam: lezbijka
Status: U braku

Post Postao/la dozinho » 15 lis 2009 22:24

nadam se da ce ti se javiti...ali da kazes da su odbojkasice ne koordinirane..to se nemrem nikak sloziti...pa kaj su onda kosarkasice????...a i koliko znam svi su uvijek govorili kako su odbojkasice najlijepse gradjene zene..a i ja tako mislim...anyhow good luck..
eu amo voce minha fofinha

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 16 lis 2009 01:28

go for it. kaj mos izgubit? ionak bus gorila u paklu. imaj zemaljski razlog vise :)

lucretia
Status: U vezi

Post Postao/la lucretia » 16 lis 2009 13:50

call_me_slut je napisao/la:ionak bus gorila u paklu
sarkazam rulz :D

i da, probaj ;) ne košta te ništa
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR

mene
Status: Solo

Post Postao/la mene » 16 lis 2009 16:23

dozinho je napisao/la:...ali da kazes da su odbojkasice ne koordinirane..to se nemrem nikak sloziti...pa kaj su onda kosarkasice????...a i koliko znam svi su uvijek govorili kako su odbojkasice najlijepse gradjene zene..a i ja tako mislim...anyhow good luck..
gledaš gore i čekaš loptu slika košarkašice se bar kreću u prostoru slika

ma mislim da sam razvila averziju tamo negdje u osnovnoj uz kul ekipu odbojkašica koje su po ponašanju bile pandan prepotentnih cheerleadersica..:!:
veliš, vrijeme je da se riješim takvih predrasuda :D

GaMeS

Post Postao/la GaMeS » 16 lis 2009 16:58

probaj. nemaš šta izgubiti. :)
I know, you want the sin without the sinner

Odgovorite