Helium-3 je napisao/la:slabo je meni ovo krenulo. valjda zato jer ipak piše premalo toga pa se ljudi neće javiti... stoga ću staviti mali dodatak. možda pomogne.Helium-3 je napisao/la:tražim prijatelje. bilo kakve, samo da budu pouzdani i dobri prema meni. pa ako stvar upali onda se može sve dići i na višu razinu od običnog poznanstva/prijateljstva... živim u zagrebui to je ukratko to. bojim se previše trkeljati da još ne izvalim nešto krivo.
![]()
turn on:
- duga kosa
- prodoran pogled
- lijep osmijeh
- inteligencija
- humor
- razgovorljivost
- otvorenost za nove stvari
- suosjecanje
turn off:
- agresivnost
- neurednost/nehigijena
- pretilost
- pretjerivanje u bilo kojem smislu
- veliki ego
- nekultura
dobni raspon: 20-30 god.
shizzika draga, ovdje djelujes kao neka opasna zenturaca u klimaksu. "de bolan" pust zenu
meni su maloprije rekli da sam mjesec u skorpionu, venera u vodenjaku i da je lik koji radi neku natalnu kartu bio sokiran. nemam pojma sto to znaci i koliko se rimuje sa karakteristikama koje su turn off tj turn on. rekose mi po procjeni maga da sam na masu podrucja, sto je istina, da sam jako emotivno zahtijevna, sto je istina i da cu tesko naci nekoga tko ce me zaokupiti i s kim ce mi biti dobro, sto sam shvatila relativno nedavno. tako da otpadam, ali je lijepo vidjeti da bi imala sanse po trazenom. nekako mi ego titra
eto, sada se mozete nastaviti vredjati...cak je zanimljivo ili sam samo dobre volje.
u svakom slucaju sretno s druzenjima, upoznavanjima itd