bok :)

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Ooh

Re: bok :)

Post Postao/la Ooh » 16 stu 2012 14:56

Helium-3 je napisao/la:
Helium-3 je napisao/la:tražim prijatelje. bilo kakve, samo da budu pouzdani i dobri prema meni. pa ako stvar upali onda se može sve dići i na višu razinu od običnog poznanstva/prijateljstva... živim u zagrebu :) i to je ukratko to. bojim se previše trkeljati da još ne izvalim nešto krivo. :D
slabo je meni ovo krenulo. valjda zato jer ipak piše premalo toga pa se ljudi neće javiti... stoga ću staviti mali dodatak. možda pomogne. :giraffe:

turn on:
- duga kosa
- prodoran pogled
- lijep osmijeh
- inteligencija
- humor
- razgovorljivost
- otvorenost za nove stvari
- suosjecanje

turn off:
- agresivnost
- neurednost/nehigijena
- pretilost
- pretjerivanje u bilo kojem smislu
- veliki ego
- nekultura

dobni raspon: 20-30 god.

shizzika draga, ovdje djelujes kao neka opasna zenturaca u klimaksu. "de bolan" pust zenu :D nemoj biti agresivna. idi cekaj generale :DDDDD

meni su maloprije rekli da sam mjesec u skorpionu, venera u vodenjaku i da je lik koji radi neku natalnu kartu bio sokiran. nemam pojma sto to znaci i koliko se rimuje sa karakteristikama koje su turn off tj turn on. rekose mi po procjeni maga da sam na masu podrucja, sto je istina, da sam jako emotivno zahtijevna, sto je istina i da cu tesko naci nekoga tko ce me zaokupiti i s kim ce mi biti dobro, sto sam shvatila relativno nedavno. tako da otpadam, ali je lijepo vidjeti da bi imala sanse po trazenom. nekako mi ego titra :D

eto, sada se mozete nastaviti vredjati...cak je zanimljivo ili sam samo dobre volje.

u svakom slucaju sretno s druzenjima, upoznavanjima itd :)

shizika
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Post Postao/la shizika » 16 stu 2012 14:58

Ooh spammaš :D napusti temu :)
...život je lijep... (:

Ooh

Post Postao/la Ooh » 16 stu 2012 15:17

:)
neee, samo pokusavam nekako docarati da si ok u stvari, ma kako komentar zvucao, ne bi li se ovaj III svjetski sprijecio. bespotreban je, zakljucujem. ali dobro, ako cete se natezati, ne mogu pomoci. samo, steta...glupo je ili sam danas peace maker...ali ne da mi se dobbiti po nosu zbog toga, pa samo nastavite ako vam smetam :D

Aven

Post Postao/la Aven » 16 stu 2012 15:21

Helium-3 je napisao/la:ljudi, ajmo malo stat na loptu.
slika

*dobni raspon: 32 - +∞*

Zaključano