a danas..danas ide dalje..bez nje..nije moja al nosim ju u srcu.zbog nje sam bolja osoba:)suze samo teku ali doci ce vrijeme kad ce i meni ostati samo osmijeh na rubovima usana
zar je tako tesko..
- leelooo
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
zar je tako tesko..
danas ostadoh bez nje..nije ni bila moja..druzile smo se,upoznavale..dodirnula sam svaki centimetar njene duse,upoznala ju..i u mraku bi mogla naci put do njene tuge ,do osmijeha koji se skrivao na rubovima usana..znam ju jer mi je tako slicna..nadopunjavala je moje rijeci,ali sto je jos vaznije-moje misli.citala mi je svoje pjesme-plakala sam jer sam isto tako osjecala.bila je sve ono sto sam ikada htjela od zivota!glupo zvuci jer ju znam samo mj dana,ali u trenutki kad smo se vidjele-vrijem je stalo!kad sam se topila u njenom zagrljaju postojale smo samo ona i ja..i ne,necu biti nezahvalna-imala sam ju u tome trenutku,imale smo se!povezane dusama i isprepletene tijelima.
a danas..danas ide dalje..bez nje..nije moja al nosim ju u srcu.zbog nje sam bolja osoba:)suze samo teku ali doci ce vrijeme kad ce i meni ostati samo osmijeh na rubovima usana
Darling, I can't get enough of your love babe
Girl, I don't know, I don't know, I don't know why
I can't get enough of your love babe
Oh no, babe
Oh no, babe
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Re: zar je tako tesko..
bas to - neka ti ona bude poticaj da zbog nje, ali prvenstveno sebe - da postanes bolja osoba! svi naletimo na osobe koje nas upotpunjavaju i pruzaju nam ono za cime zudimo cijelo vrijeme i uvijek se dogodi da se neke stvari prekinu i vise ne postoje u tim nekim sferama koje mi prizeljkujemo... ali zato nam te osobe jednom pocmu znaciti na drugaciji nacin.leelooo je napisao/la:a danas..danas ide dalje..bez nje..nije moja al nosim ju u srcu.zbog nje sam bolja osoba:)suze samo teku ali doci ce vrijeme kad ce i meni ostati samo osmijeh na rubovima usana
svaka suza koju pustis za doticnom neka bude odraz tebe i ne dozvoli sebi da radi drugih postajes djubre!
glavu gore, vjeruj mi... nije se svijet urusio...
- leelooo
oh.kao da znas o cemu se radi
:?
neznam dal ce mi ikada znaciti na drugaciji nacin,ali ce mi ziher znaciti..jer srodna dusa je samo jedna..a i ona je toga svijesna..
neznam dal ce mi ikada znaciti na drugaciji nacin,ali ce mi ziher znaciti..jer srodna dusa je samo jedna..a i ona je toga svijesna..
Oh no, babe
Oh no, babe
-
swayka
iskreno (ako smijem)... znacit ce ti na drugaciji nacin - uvijek mislimo da smo naisli na srodnu dusu (bar je tako kod mene) do trena kad se ne uvjerimo u suprotno... znas onu frazu - samo jednom se ljubi - to je sranje za pateticne romantike u koje cak ni ja ne spadamleelooo je napisao/la:oh.kao da znas o cemu se radi:?
- leelooo
ma sve to sto si napisala stoji i tako ce i biti,ali isto tako neznas sto sam osjecala za ijednu osobu u svom zivotu i kako izrazavam emocije i koliko se dajem ili ne..nemozes znati sto mi je ovo znacilo i sto ce mi sve ostalo znaciti u usporedbi s ovim..
ja mislim da srodne duse postoje,a ona je bila moja..a to sto nije islo-samo je ovog trenutka,u ovom zivotu.prije ili kasnije cemo biti jedno..a naravno da se ide dalje,samo puno ispunjenije i otvorenije..moram biti zahvalna sto je bila dio mog zivota..nista vise i nista manje..nisam ju uspjela zavoljet,ali sam joj pripadala..
ja mislim da srodne duse postoje,a ona je bila moja..a to sto nije islo-samo je ovog trenutka,u ovom zivotu.prije ili kasnije cemo biti jedno..a naravno da se ide dalje,samo puno ispunjenije i otvorenije..moram biti zahvalna sto je bila dio mog zivota..nista vise i nista manje..nisam ju uspjela zavoljet,ali sam joj pripadala..
Oh no, babe
Oh no, babe
-
swayka
slazem se sa tobom. nisam ja ni rekla da srodne duse ne postoje - vjerujem u njih ko najveca budala
ali kazem samo iz vlastitog iskustva, jer znam kako sam se kome davala i koliko sam ulagala u neke odnose... nista lose nisam mislila.
uostalom, nikad ne znas sta ce jednog dana biti - to nitko od nas ne zna... do tad, imas pusu od mene i hug da sve bude ok
uostalom, nikad ne znas sta ce jednog dana biti - to nitko od nas ne zna... do tad, imas pusu od mene i hug da sve bude ok
-
call_me_not