zar je tako tesko..

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
leelooo
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

zar je tako tesko..

Post Postao/la leelooo » 13 lis 2007 21:01

danas ostadoh bez nje..nije ni bila moja..druzile smo se,upoznavale..dodirnula sam svaki centimetar njene duse,upoznala ju..i u mraku bi mogla naci put do njene tuge ,do osmijeha koji se skrivao na rubovima usana..znam ju jer mi je tako slicna..nadopunjavala je moje rijeci,ali sto je jos vaznije-moje misli.citala mi je svoje pjesme-plakala sam jer sam isto tako osjecala.bila je sve ono sto sam ikada htjela od zivota!glupo zvuci jer ju znam samo mj dana,ali u trenutki kad smo se vidjele-vrijem je stalo!kad sam se topila u njenom zagrljaju postojale smo samo ona i ja..i ne,necu biti nezahvalna-imala sam ju u tome trenutku,imale smo se!povezane dusama i isprepletene tijelima.
a danas..danas ide dalje..bez nje..nije moja al nosim ju u srcu.zbog nje sam bolja osoba:)suze samo teku ali doci ce vrijeme kad ce i meni ostati samo osmijeh na rubovima usana :cry:
Darling, I can't get enough of your love babe
Girl, I don't know, I don't know, I don't know why
I can't get enough of your love babe
Oh no, babe

swayka
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Re: zar je tako tesko..

Post Postao/la swayka » 13 lis 2007 22:03

leelooo je napisao/la:a danas..danas ide dalje..bez nje..nije moja al nosim ju u srcu.zbog nje sam bolja osoba:)suze samo teku ali doci ce vrijeme kad ce i meni ostati samo osmijeh na rubovima usana :cry:
bas to - neka ti ona bude poticaj da zbog nje, ali prvenstveno sebe - da postanes bolja osoba! svi naletimo na osobe koje nas upotpunjavaju i pruzaju nam ono za cime zudimo cijelo vrijeme i uvijek se dogodi da se neke stvari prekinu i vise ne postoje u tim nekim sferama koje mi prizeljkujemo... ali zato nam te osobe jednom pocmu znaciti na drugaciji nacin.

svaka suza koju pustis za doticnom neka bude odraz tebe i ne dozvoli sebi da radi drugih postajes djubre! ;) budi ono sta jesi i zbilja, jednog dana ces se sa smjeskom i svim sjecanjima sjecat samo onog lijepog... to ti obecajem!

glavu gore, vjeruj mi... nije se svijet urusio... ;)

leelooo

Post Postao/la leelooo » 13 lis 2007 22:08

oh.kao da znas o cemu se radi :) :?
neznam dal ce mi ikada znaciti na drugaciji nacin,ali ce mi ziher znaciti..jer srodna dusa je samo jedna..a i ona je toga svijesna..
Oh no, babe

swayka

Post Postao/la swayka » 13 lis 2007 22:22

leelooo je napisao/la:oh.kao da znas o cemu se radi :) :?
neznam dal ce mi ikada znaciti na drugaciji nacin,ali ce mi ziher znaciti..jer srodna dusa je samo jedna..a i ona je toga svijesna..
iskreno (ako smijem)... znacit ce ti na drugaciji nacin - uvijek mislimo da smo naisli na srodnu dusu (bar je tako kod mene) do trena kad se ne uvjerimo u suprotno... znas onu frazu - samo jednom se ljubi - to je sranje za pateticne romantike u koje cak ni ja ne spadam ;) ljubav je nesto sta se obnavlja, hrani, gradi, uzgaja; volimo na razlicite nacine razlicite osobe i isto tako sa razlicitom jacinom, ali uvijek, koliko god nam se svijet cinio mracan i tmuran, svejedno opet zavolimo nekog drugog. ne znaci to da ljubav prema osobi prije te - nestaje, jer nije... ona je postojana i ako si uistinu volio tu osobu, voljet ces je i dalje, samo ces biti svjestan situacije da niste jedno za drugo i nastaviti ces dalje sa zivotom i opet ces naletit na nekoga za koga ces tvrditi da ste stvoreni jedno za drugo... been there done that many times... nadam se da ces, radi sebe, lagano krenuti dalje i naici na pravu srodnu dusu. :wink:

leelooo

Post Postao/la leelooo » 13 lis 2007 22:29

ma sve to sto si napisala stoji i tako ce i biti,ali isto tako neznas sto sam osjecala za ijednu osobu u svom zivotu i kako izrazavam emocije i koliko se dajem ili ne..nemozes znati sto mi je ovo znacilo i sto ce mi sve ostalo znaciti u usporedbi s ovim..
ja mislim da srodne duse postoje,a ona je bila moja..a to sto nije islo-samo je ovog trenutka,u ovom zivotu.prije ili kasnije cemo biti jedno..a naravno da se ide dalje,samo puno ispunjenije i otvorenije..moram biti zahvalna sto je bila dio mog zivota..nista vise i nista manje..nisam ju uspjela zavoljet,ali sam joj pripadala..
Oh no, babe

swayka

Post Postao/la swayka » 13 lis 2007 22:35

slazem se sa tobom. nisam ja ni rekla da srodne duse ne postoje - vjerujem u njih ko najveca budala :) ali kazem samo iz vlastitog iskustva, jer znam kako sam se kome davala i koliko sam ulagala u neke odnose... nista lose nisam mislila.
uostalom, nikad ne znas sta ce jednog dana biti - to nitko od nas ne zna... do tad, imas pusu od mene i hug da sve bude ok ;)

leelooo

Post Postao/la leelooo » 13 lis 2007 22:39

hvala. i hvala na razgovoru..bar ne cmoljim vise tak jako:)
i znam da nisi nista lose mislila;)
Oh no, babe

swayka

Post Postao/la swayka » 13 lis 2007 22:46

ma ako ti treba razgovor - slobodno se javi, uopce nije problem... ako imas msn, dam ti ja svoj pa mi se mozes tamo javit pa mozemo pricat :)

kako pjeva neko - all the good things come to an end... i to treba prihvatit...

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 14 lis 2007 21:04

kak je nasa swayka narasla :)
zvir i bestimja.

swayka

Post Postao/la swayka » 15 lis 2007 01:26

call_me_slut je napisao/la:kak je nasa swayka narasla :)
hvala slut :oops: :oops: :oops:

Odgovorite