koncert -pepersi

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
pepeljara iz chartresa

koncert -pepersi

Post Postao/la pepeljara iz chartresa » 11 lip 2007 18:23

ide li itko ili na stonese? cisto me zanima.

dany

Post Postao/la dany » 11 lip 2007 19:10

ja san tila na pepperse al je sve rasprodano već :cry:
jbg preostaje mi da pijem tuborg i nadam se dobitku :D
...a ovo pit tuborg i nije neki problem.... :cool:

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 11 lip 2007 19:58

da, idemo zena i ja na stonese 20.7 u budimpestu. JEDVA CEKAAAAM!!! :inlove: :inlove: :inlove:

weirdo
cudnovata
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la weirdo » 15 lip 2007 08:18

lana je napisao/la:da, idemo zena i ja na stonese 20.7 u budimpestu. JEDVA CEKAAAAM!!! :inlove: :inlove: :inlove:
I was like ... :confused: idem i ja!!!
nešto ste se "prijetile" da smijem s vama u london, ono, tamo nekom prilikom kada vam svima zarastu noge i tako to. :D trampim london za budapest!
nego koliko je karta, ima li ih još i jeli moguće manevar, novalja-zagreb-budimpešta-zg-novalja izvest u 24 sata??
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

bea.zarre
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U braku

Post Postao/la bea.zarre » 15 lip 2007 09:03

mene nekak koncerti uošte ne vesele.
platim 300-400 kn da bih sat i pol stajala i uživo slušala bend koji bolje zvuči na disku, pijem odurno toplo, točeno pivo i molim boga da mi netko ne ugasi cigaru u oku.
okej-peppersi su mi top of the pops, al svejedno ne bih išla na koncert.
jedini i najbolji konc na kojem sam bila su pearl jam, bila je neka suludo dobra energija, puni mjesec i hrpa nekih sretnih ljudi.
to mi je bilo prezakon.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 16 lip 2007 17:13

weirdo je napisao/la:
lana je napisao/la:da, idemo zena i ja na stonese 20.7 u budimpestu. JEDVA CEKAAAAM!!! :inlove: :inlove: :inlove:
I was like ... :confused: idem i ja!!!
nešto ste se "prijetile" da smijem s vama u london, ono, tamo nekom prilikom kada vam svima zarastu noge i tako to. :D trampim london za budapest!
nego koliko je karta, ima li ih još i jeli moguće manevar, novalja-zagreb-budimpešta-zg-novalja izvest u 24 sata??
:)
Karata ima po raznim cijenama. Od 50 do 750 u vip lozi. Mi smo uzeli jako dobre sjedece karte po 77€. moguce je izvest turu za koju pitas, a jel ima jos karata ne znam. To nam je netko drugi rezervirao.

pepeljara iz chartresa

Post Postao/la pepeljara iz chartresa » 17 lip 2007 23:30

ako netko sazna ima li jos karata neka vikne ... tnx

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 18 lip 2007 19:41

pa mislim da je najbolje provjerit na netu. ukucas "stones budapest concert" i onda ima nekoliko stranica koje nude karte a da se mogu kupit preko interneta.

Odgovorite