koncert -pepersi
-
dany
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
I was like ...lana je napisao/la:da, idemo zena i ja na stonese 20.7 u budimpestu. JEDVA CEKAAAAM!!!![]()
![]()
nešto ste se "prijetile" da smijem s vama u london, ono, tamo nekom prilikom kada vam svima zarastu noge i tako to.
nego koliko je karta, ima li ih još i jeli moguće manevar, novalja-zagreb-budimpešta-zg-novalja izvest u 24 sata??

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
bea.zarre
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
mene nekak koncerti uošte ne vesele.
platim 300-400 kn da bih sat i pol stajala i uživo slušala bend koji bolje zvuči na disku, pijem odurno toplo, točeno pivo i molim boga da mi netko ne ugasi cigaru u oku.
okej-peppersi su mi top of the pops, al svejedno ne bih išla na koncert.
jedini i najbolji konc na kojem sam bila su pearl jam, bila je neka suludo dobra energija, puni mjesec i hrpa nekih sretnih ljudi.
to mi je bilo prezakon.
platim 300-400 kn da bih sat i pol stajala i uživo slušala bend koji bolje zvuči na disku, pijem odurno toplo, točeno pivo i molim boga da mi netko ne ugasi cigaru u oku.
okej-peppersi su mi top of the pops, al svejedno ne bih išla na koncert.
jedini i najbolji konc na kojem sam bila su pearl jam, bila je neka suludo dobra energija, puni mjesec i hrpa nekih sretnih ljudi.
to mi je bilo prezakon.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
weirdo je napisao/la:I was like ...lana je napisao/la:da, idemo zena i ja na stonese 20.7 u budimpestu. JEDVA CEKAAAAM!!!![]()
![]()
idem i ja!!!
nešto ste se "prijetile" da smijem s vama u london, ono, tamo nekom prilikom kada vam svima zarastu noge i tako to.trampim london za budapest!
nego koliko je karta, ima li ih još i jeli moguće manevar, novalja-zagreb-budimpešta-zg-novalja izvest u 24 sata??
Karata ima po raznim cijenama. Od 50 do 750 u vip lozi. Mi smo uzeli jako dobre sjedece karte po 77€. moguce je izvest turu za koju pitas, a jel ima jos karata ne znam. To nam je netko drugi rezervirao.