pearl jam-hitan topic!

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
jasamocitam

pearl jam-hitan topic!

Post Postao/la jasamocitam » 25 ruj 2006 19:45

jel ide neko i ak ide dal mu se mogu prikrpati? ja bi isla, ali nitko od mojih ne ide...smrc
inace sam pristojnog izgleda i naravi, ne napijem se tak da okolo rigam i sramotim ekipu, ne trazim da se samnom obavezno mora ici na wc kako bi mi se drzala vrata, ne idem dolje u guzvu nego pristojno cupkam na tribinama, javim se ako mislim negdje ic i ne treba me se cekati ak se nesto dogovorimo! (jos da dodam kako imam visoke higijenske navike i mogu se staviti pod "oglasi")
zaintereisrani nek se jave na pp, a oni koji me poznaju na mob

Malena

Post Postao/la Malena » 25 ruj 2006 19:46

dolazi moja frendica iz slovenije na koncert al bojim se da ce do zagreba vec biti poprilicno pijana :D
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

jasamocitam

Re: pearl jam-hitan topic!

Post Postao/la jasamocitam » 26 ruj 2006 08:32

a kaj ti ne ides malena? zakaj ne ides? odi, bu nam suuuper! niko mi se nije javio...

e pazi kak sam ovo napisala
jasamocitam je napisao/la:
zaintereisrani
mozda mi se zato niko ne javlja, jednostavno nema zaintereISRANIH:))))

wimpi

Post Postao/la wimpi » 26 ruj 2006 09:46

Mislim da cak ni sister ne ide...bogatasico :P

slika

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 26 ruj 2006 10:28

ma bogatasica maj es... nisam isla na sve one koncerte prije ljeta i na ljeto: depeche, shakira, sistersi i sve ostalo kaj je bilo samo zato da bi isla na pearl jam i sad idem u tri p.m.!

mayflower!

Post Postao/la mayflower! » 26 ruj 2006 13:04

ajde, ne pizdi nego prodaj kartu za tri puta veću cijenu. pusti tu zarobljanu ekonomsku dušu da se razmaše :D

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 26 ruj 2006 23:25

ja bi ti se javila za neki drugi koncert,makar ne isli. posebno me impresoniralo ono...visoke higijenske navike. wow :o hoces bit moj prijatelj?
zvir i bestimja.

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 27 ruj 2006 09:27

FAK JU OL!! najebala zenu da idemo, kupile karte na blagajni, uletile zadnji cas i bilo je mrak! ah, opet sam bila mlada...

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 27 ruj 2006 09:47

mayflower! je napisao/la:ajde, ne pizdi nego prodaj kartu za tri puta veću cijenu. pusti tu zarobljanu ekonomsku dušu da se razmaše :D
nisam ni imala kartu. hrvatski organizatori koncerata su me naucili da se kartice kupuju zadnji dan na blagajni netom prije pocetka koncerta pa makar bile i 50% skuplje.
btw, koncert me je zapravo kostao 660, a ne 360kn zato sto sam izmorena danas zaspala na posao. manijakalno sam se vozila i naravno da me haltala murija: 300kn zbog prebrze voznje! wohou! nema kraja mom veselju. s tim da sam tak murjaku izgledala da mi je u 9.00 a.m. htio dati da pusem! helou, jos nije doslo do toga da pijem prvu jutarnju lozu s nogu prije odlaska na posao. razuvjerila sam ga da to nije potrebno nego da sam ja umorna/bolesna/nadrkana zbog novonastale situacije i nepredvidjenih izdataka. cinjenicu da sam uz to dobila i mengu sam ipak preskocila. zalit cu se hebem im sve po spisku, ako treba sud bum vukla do 2365g....
ali nije btinooooo!!!! bitno je da sam ja jucer opet bila mlada:))) wohouu!

nika

Post Postao/la nika » 28 ruj 2006 11:29

bemti,sta ti zavidim!! uh. tjednima vec slusam ten i v.s.!!
eh..al sam ila preskrta dat tu lovu...
nis. bum ovih dana pogledala singles. opet. mozda pomogne. :D
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Malena

Post Postao/la Malena » 28 ruj 2006 15:05

nika je napisao/la:bemti,sta ti zavidim!! uh. tjednima vec slusam ten i v.s.!!
eh..al sam ila preskrta dat tu lovu...
ma nemoj rec :eek:
:D :D :D
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

nika

Post Postao/la nika » 29 ruj 2006 10:37

hajde, shitz odavde!! :D
..odi radje pisi nesto da ostavis nadolazecim generacijama u nasljedje, kak shvrsavas il nes... Ti se i tak ne sjecas zlatnog doba PJam-a jer si bila mala :D

neg,jasamocitam,ajd nabaci koju rijec kak je bilo!
nove stvari-stare stvari, brze-sporije? jel bil porch ili rearviewmirror?
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Odgovorite