pearl jam-hitan topic!
-
jasamocitam
pearl jam-hitan topic!
jel ide neko i ak ide dal mu se mogu prikrpati? ja bi isla, ali nitko od mojih ne ide...smrc
inace sam pristojnog izgleda i naravi, ne napijem se tak da okolo rigam i sramotim ekipu, ne trazim da se samnom obavezno mora ici na wc kako bi mi se drzala vrata, ne idem dolje u guzvu nego pristojno cupkam na tribinama, javim se ako mislim negdje ic i ne treba me se cekati ak se nesto dogovorimo! (jos da dodam kako imam visoke higijenske navike i mogu se staviti pod "oglasi")
zaintereisrani nek se jave na pp, a oni koji me poznaju na mob
inace sam pristojnog izgleda i naravi, ne napijem se tak da okolo rigam i sramotim ekipu, ne trazim da se samnom obavezno mora ici na wc kako bi mi se drzala vrata, ne idem dolje u guzvu nego pristojno cupkam na tribinama, javim se ako mislim negdje ic i ne treba me se cekati ak se nesto dogovorimo! (jos da dodam kako imam visoke higijenske navike i mogu se staviti pod "oglasi")
zaintereisrani nek se jave na pp, a oni koji me poznaju na mob
-
jasamocitam
Re: pearl jam-hitan topic!
a kaj ti ne ides malena? zakaj ne ides? odi, bu nam suuuper! niko mi se nije javio...
e pazi kak sam ovo napisala
e pazi kak sam ovo napisala
mozda mi se zato niko ne javlja, jednostavno nema zaintereISRANIH:))))jasamocitam je napisao/la:
zaintereisrani
-
jasamocitam
-
mayflower!
-
call_me_not
-
jasamocitam
-
jasamocitam
nisam ni imala kartu. hrvatski organizatori koncerata su me naucili da se kartice kupuju zadnji dan na blagajni netom prije pocetka koncerta pa makar bile i 50% skuplje.mayflower! je napisao/la:ajde, ne pizdi nego prodaj kartu za tri puta veću cijenu. pusti tu zarobljanu ekonomsku dušu da se razmaše
btw, koncert me je zapravo kostao 660, a ne 360kn zato sto sam izmorena danas zaspala na posao. manijakalno sam se vozila i naravno da me haltala murija: 300kn zbog prebrze voznje! wohou! nema kraja mom veselju. s tim da sam tak murjaku izgledala da mi je u 9.00 a.m. htio dati da pusem! helou, jos nije doslo do toga da pijem prvu jutarnju lozu s nogu prije odlaska na posao. razuvjerila sam ga da to nije potrebno nego da sam ja umorna/bolesna/nadrkana zbog novonastale situacije i nepredvidjenih izdataka. cinjenicu da sam uz to dobila i mengu sam ipak preskocila. zalit cu se hebem im sve po spisku, ako treba sud bum vukla do 2365g....
ali nije btinooooo!!!! bitno je da sam ja jucer opet bila mlada:))) wohouu!
hajde, shitz odavde!! 
..odi radje pisi nesto da ostavis nadolazecim generacijama u nasljedje, kak shvrsavas il nes... Ti se i tak ne sjecas zlatnog doba PJam-a jer si bila mala
neg,jasamocitam,ajd nabaci koju rijec kak je bilo!
nove stvari-stare stvari, brze-sporije? jel bil porch ili rearviewmirror?
..odi radje pisi nesto da ostavis nadolazecim generacijama u nasljedje, kak shvrsavas il nes... Ti se i tak ne sjecas zlatnog doba PJam-a jer si bila mala
neg,jasamocitam,ajd nabaci koju rijec kak je bilo!
nove stvari-stare stvari, brze-sporije? jel bil porch ili rearviewmirror?
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."