otvoreno- 09.06.2008

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
freya
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

otvoreno- 09.06.2008

Post Postao/la freya » 10 lip 2008 01:13

jel mozda danas gledo tko? ja prebacila sluchajno pa pogledala... to je speh od emisije, sutra se nastavlja pa me bash zanima kak ce rasprava zavrshit... evo o cemu je bilo rijech:

Otvoreno

HTV1 09.06.2008. 22:20

Zašto su Crkva i HSS srušili Zakon o diskriminaciji koji je predlagala Jadranka Kosor? Krije li se iza njega mogućnost da homoseksualci imaju privilegiran status u društvu? Homoseksualne udruge tvrde da u Hrvatskoj još uvijek prevladava homofobno razmišljanje. O tome večeras u Otvorenom govore Kristijan Grđan, Marijana Petir, Ivan Milenić i Šime Lučin.
Voditelj: Mislav Bago
One good thing about music, when it hits you fell no pain

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 11 lip 2008 07:12

Bilo je tako da ovu Petirku treba ozlijediti. Nevjerojatno je glupa, pretenciozna i antipatična, a ne da začepit nego melje sto na sat. Podsjeća me na one najgore štreberice iz prve klupe. Prekoma, kaj bi rekli naši stilisti.

freya

Post Postao/la freya » 11 lip 2008 18:21

tamara3 je napisao/la:Bilo je tako da ovu Petirku treba ozlijediti. Nevjerojatno je glupa, pretenciozna i antipatična, a ne da začepit nego melje sto na sat. Podsjeća me na one najgore štreberice iz prve klupe. Prekoma, kaj bi rekli naši stilisti.
o da slazem se....zena je totalno primitivna i nedokazana a kaj je najbolje takvi ljudi upravljaju nashom drzavom :roll: :roll:

dany

Post Postao/la dany » 11 lip 2008 19:14

žena nema nikakvu kulturu razgovora,ne pušta nikoga da iznese svoje argumente i prekida u pola rečenice. žao mi je šta bago nije bio malo oštriji

freya

Post Postao/la freya » 11 lip 2008 20:24

dany je napisao/la:žena nema nikakvu kulturu razgovora,ne pušta nikoga da iznese svoje argumente i prekida u pola rečenice. žao mi je šta bago nije bio malo oštriji
bago je bio najslabija karika...a najvishe mi je zao onog dechka iz iskoraka jel nije uspio reci vishe od 2 recenice a da nije bio prekinut ili ignoriran

Odgovorite