jel mozda danas gledo tko? ja prebacila sluchajno pa pogledala... to je speh od emisije, sutra se nastavlja pa me bash zanima kak ce rasprava zavrshit... evo o cemu je bilo rijech:
Otvoreno
HTV1 09.06.2008. 22:20
Zašto su Crkva i HSS srušili Zakon o diskriminaciji koji je predlagala Jadranka Kosor? Krije li se iza njega mogućnost da homoseksualci imaju privilegiran status u društvu? Homoseksualne udruge tvrde da u Hrvatskoj još uvijek prevladava homofobno razmišljanje. O tome večeras u Otvorenom govore Kristijan Grđan, Marijana Petir, Ivan Milenić i Šime Lučin.
Voditelj: Mislav Bago
otvoreno- 09.06.2008
otvoreno- 09.06.2008
One good thing about music, when it hits you fell no pain
o da slazem se....zena je totalno primitivna i nedokazana a kaj je najbolje takvi ljudi upravljaju nashom drzavomtamara3 je napisao/la:Bilo je tako da ovu Petirku treba ozlijediti. Nevjerojatno je glupa, pretenciozna i antipatična, a ne da začepit nego melje sto na sat. Podsjeća me na one najgore štreberice iz prve klupe. Prekoma, kaj bi rekli naši stilisti.
-
dany
bago je bio najslabija karika...a najvishe mi je zao onog dechka iz iskoraka jel nije uspio reci vishe od 2 recenice a da nije bio prekinut ili ignorirandany je napisao/la:žena nema nikakvu kulturu razgovora,ne pušta nikoga da iznese svoje argumente i prekida u pola rečenice. žao mi je šta bago nije bio malo oštriji