Hm...Global
-
prick of sense
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
Hm...Global
Ok ovako...Ja spadam u onu manjinu koja nikada prije nije bila u famoznom klubu Global (iako sam si obecala da cu jednom otici) pa me zanima kako se vama svidja tamo?Kakva je atmosfera?Muzika?Ljudi? Eto,dajte malo informacija meni neznalici 
"Ulaz samo za poludjele, cijena je razum!"
Re: Hm...Global
prick of sense je napisao/la:Ok ovako...Ja spadam u onu manjinu koja nikada prije nije bila u famoznom klubu Global (iako sam si obecala da cu jednom otici) pa me zanima kako se vama svidja tamo?Kakva je atmosfera?Muzika?Ljudi? Eto,dajte malo informacija meni neznalici
-
bea.zarre
- Status: U braku
ma global je rupa u koju dolaze većinom gejevi za nać nešto za pojebat.
dođu i lezboidi za nać nešto za pojebat.
al se rijetko, stvarno rijetko možeš i dobro provest.
evo, recimo, ja sam sinoć nakon dugo vremena otišla dole,
jerbo su ove moje alapače zaključile da ipak ne žele u jabuku, što je po meni bila glupa odluka.
frendica i ja smo se skupile nakon ravno jednog koktela.
tako da ja, evo, nikada nisam bila subotom u jabuci.
dođu i lezboidi za nać nešto za pojebat.
al se rijetko, stvarno rijetko možeš i dobro provest.
evo, recimo, ja sam sinoć nakon dugo vremena otišla dole,
jerbo su ove moje alapače zaključile da ipak ne žele u jabuku, što je po meni bila glupa odluka.
frendica i ja smo se skupile nakon ravno jednog koktela.
tako da ja, evo, nikada nisam bila subotom u jabuci.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- mala_od
nemoj ici...nemoj si unistiti iluziju da je to lijepo toplo mjesto gdje ce ti biti super i zakon
nemoj, kupi si sa parama koje bi potrosila na ulaznicu sladoled, smoki i cips i uzivaj doma pred teveom ili veliku pivu i popi u parku...
nemoj, kupi si sa parama koje bi potrosila na ulaznicu sladoled, smoki i cips i uzivaj doma pred teveom ili veliku pivu i popi u parku...
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
- whatever
Kak ste zle.
Nemoj ih slušati mici. Samo ti odi fino u rupu, prije toga se dooobro nacvrcaj i nadrogaj i da vidiš kak bu ti lijepo.
Svi su divni i krasni, druželjubivi, duhoviti i svi su nekako...u bojama...
No, kako god učinila i kad god odlučila ići, ne propusti (prije nego se na peti okreneš i otperjaš vanka) posjetiti wc.
Tam je najzanimljivije.
Em saznaš tko koga, em saznaš tko nije baždaren na alkohol, em susretneš ljude koji poznaju tvoje roditelje i tako to.
Epizodna uloga.
vi koje niste bile u Globu jos - pozurite. Rekao mi je susjed, Josipov prijatelj, da on zatvara Glob pocetkom iduce godine i otvara pivnicu na novoj lokaciji. Istina ili ne.....nemojte da na kraju bude da niste bile 
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit
-
Zita
-
Leonarda
bila istina il ne
moja radoznalost ce biti zadovoljena e dal cu biti ja ovisi
zapravo voljela bi pozdravit nekog tko doli radi i kome san davno obecala posjetit tu rupu

Cure,kazu da ljubav je bezuvjetna,bez zamki i skrivenih motiva,za nju se radjamo zivimo i umiremo,bez nje sve gubi smisao! Onda Zasto je se bojimo pruziti,a toliko je prizeljkujemo?Cemu strah...
- mala_od
dođi ispred globa, pošalji prijatelju poruku neka na kratko izađe van i nemoj ulaziti unutraLeonarda je napisao/la:bila istina il nemoja radoznalost ce biti zadovoljena e dal cu biti ja ovisi
zapravo voljela bi pozdravit nekog tko doli radi i kome san davno obecala posjetit tu rupu
![]()
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
-
Leonarda
zita sad mi objasni zasto si ti danas tako gruba :? neku vecer si napisala da mrzis zene a sad iman osjecaj cijeli svijet..dobro nije svaka tema striktno drzana po osnovi ali evo ja san tri dana ovdje i svidjelo mi se i ozbiljno i manje ozbiljno,bilo je i neukusni rijeci,bilo je diskretno namigivanje ali nevidin cemu packe po prstima zar se nesmije javno iznijeti svoje misljenje pa i osjecaje.pa iako izlazi iz okvira zadane teme..zar ovo nebi tribala biti razbribrga,mjesto za opustanje u nekim nevrijedjajucim okvirima :? :? :? :? :? :?
Cure,kazu da ljubav je bezuvjetna,bez zamki i skrivenih motiva,za nju se radjamo zivimo i umiremo,bez nje sve gubi smisao! Onda Zasto je se bojimo pruziti,a toliko je prizeljkujemo?Cemu strah...
-
Zita
kako divna i topla prica
eto, pustit cu suzu
1. nisam se duzna nikome opravdavati no ajd, prije nego vam zaista pocnem brisati offove da objasnim nesto
2. jebe mi se kako je tebi bio i tolko ste zaspamale crol sa svojim "osjecajima, lijepim i ruznim pricicama, barenjem i ostalim glupostima koje si navela dolje i zelim da se vise pocnete drzati teme!
ne trazim, nit sam ikad trazila da se skroz drzite teme, al sto je previse-previse je
3. crol nije vase malo igraliste koje cete vi zapisavati (mada smo vam cak i za to ostavili kutak koji se zove oftopici, interno i trash forum)
4. razbibriga za koga? za vas 5 koje oftopickarite dok mi ostali vise nit ne ulazimo u teme jer se sam bog vise nemoze snaci
5. imas li potrebu napisati svoje misljenje i osjecaje-slobodno-u odgovarajucoj temi
6. necu vas vise upozoravati
eto, pustit cu suzu
1. nisam se duzna nikome opravdavati no ajd, prije nego vam zaista pocnem brisati offove da objasnim nesto
2. jebe mi se kako je tebi bio i tolko ste zaspamale crol sa svojim "osjecajima, lijepim i ruznim pricicama, barenjem i ostalim glupostima koje si navela dolje i zelim da se vise pocnete drzati teme!
ne trazim, nit sam ikad trazila da se skroz drzite teme, al sto je previse-previse je
3. crol nije vase malo igraliste koje cete vi zapisavati (mada smo vam cak i za to ostavili kutak koji se zove oftopici, interno i trash forum)
4. razbibriga za koga? za vas 5 koje oftopickarite dok mi ostali vise nit ne ulazimo u teme jer se sam bog vise nemoze snaci
5. imas li potrebu napisati svoje misljenje i osjecaje-slobodno-u odgovarajucoj temi
6. necu vas vise upozoravati
-
Zita
- Ice
- Status: U vezi
e baš to...Global trebaš doživjeti...i u pijanom i u trijeznom(bolje ne,što znači opijaj se dolje svaki put
) stanju so...put pod nogice i globaaaaaalllluššeeeeeeee 
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history
My pillow scented by you
I
- Ice
- Status: U vezi
Ma nije...Ja evo bila prošli četvrtak cijelu večer bez trunke alkohola i bilo čisto ok....weird 
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
I
My pillow scented by you
I