postoje ljudi sa razno raznim iracionalnim strahovima, billy bob ima npr veliku paranoju od starih stvari i antiknog namještaja a ja od sebe u super cool sređenom autu

užas, jer već se vidim, prozori dolje, lijeva ruka s čikom gore, ležim u recaro sicu, gruva electro, preseravam se do amena... SAMO TO NE!
jer da ga i vozim najnormalnije ljudi bi opet mislili, gle malu jedva punoljetnu drolju u tatinom autu...a u svijetu u kojem ja svom starom dajem za regu njegovog auta to mi je big no-no...
živim za trash aute.
plafon plafona koji sam vozila je nova bmw 7-ica dobivena po narudžbi i dalje mi je kadet star 20 godina, ugruvan sa svih strana nekako draži...
obožavam aute, jednostavno nikada ne bih trošila na njih, jer lud je tko sipanje para na pokretnu imovinu zove ulaganjem (1. predavanje osnova ekonomije)
silne pare, kada bih imala 42 puta toliko, dala bih za aston martina, ipak je to auto koji vozi bond. od prosjeka, honda civic kockica ili r-type ali sve su to cifre do 10 000 e, preko toga ni nadrogirana...
just my opinion! + jako su mi ok ovi auti gore, ali za gledanje, ne za vožnju, jer ako moj prijatelj, zvat ćemo ga multimilioner čiji tata ima kamp, hotele, i firmu na 8 katova u zg-u može vozit nabrijanog seat leonea ne mogu sebe nikako zamislit u nabrijanoj 206-ici...