Piromani
zapovjednik snosi odgovornost za ljude,a za maloljetnika njegovi roditelji,uoce mi nije jasno kako maloljetnik moze biti dobrovoljni V.i to dobrovoljni je kao da ja idem gasit a nemam pojma kako,za sve moras zavrsiti obuku,i po meni svi su odgovorni koji su bili tu!!!A kazneno,zapovjednik i za mladica roditelji,a ministarsvo..ma sta reci!! 
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Ow 
....najmladji poginuli imao je 16 godina. odn. bio je u 17-toj.....odgovorni su i roditelji.....po tom ispada da gasiti mogu i vrticka djeca...ako im roditelji daju dopustenje
Meni nikad nije palo napamet baciti cik u travu na moru. pa to plane samo ako dulje gledas u nju.
Neka odgovornost za to mora postojati. tek tako da ne bi i ostali bacali cikove.
Ne da mi se traziti po netu ali mislim da je ovo jedna od najvecih vatrogasnih nesreca gdje je izgorjelo 7 vatrogasaca( ne se ugusilo u dimu ili poginulo u rusevinama) mislim da je ipak netko odgovoran.
....najmladji poginuli imao je 16 godina. odn. bio je u 17-toj.....odgovorni su i roditelji.....po tom ispada da gasiti mogu i vrticka djeca...ako im roditelji daju dopustenje
Meni nikad nije palo napamet baciti cik u travu na moru. pa to plane samo ako dulje gledas u nju.
Neka odgovornost za to mora postojati. tek tako da ne bi i ostali bacali cikove.
Ne da mi se traziti po netu ali mislim da je ovo jedna od najvecih vatrogasnih nesreca gdje je izgorjelo 7 vatrogasaca( ne se ugusilo u dimu ili poginulo u rusevinama) mislim da je ipak netko odgovoran.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
... ja necu baciti neugasen cik ni u gradu...
a kamo li negdje u prirodi, da ne spominjem jadransku obalu...
i kako moze netko ko je zaposlenik nacionalnog parka jos k tome baciti cik u travu????!!!
po mojem, treba mu se suditi i za ubojstvo 7 ljudi (za sad
)...
kriv je!
a kamo li negdje u prirodi, da ne spominjem jadransku obalu...
i kako moze netko ko je zaposlenik nacionalnog parka jos k tome baciti cik u travu????!!!
po mojem, treba mu se suditi i za ubojstvo 7 ljudi (za sad
kriv je!

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
-
Zita
-
alex 2
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: transrodna osoba
U slobodnoj pise da je netko od vatrogasaca imao benzin u sebe koji sluzi za pokretanje , pumpi za vodu , i da se taj benzin upalio i pojacao vatru
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070902/novosti01.asp
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070902/novosti01.asp
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
ne, on je kriv jer je izazvao pozar i tu njegova odgovornost prestaje.noise je napisao/la:po mojem, treba mu se suditi i za ubojstvo 7 ljudi (za sad)...
kriv je!
Ove godine gorilo je na sve strane i bilo i tezih pozara. al nije bilo ljudskih zrtava. Iako su neke od njih izazivali ljudi sa ocitom namjerom koristeci daleko opakija sredstva nego je to opusak.
On ne moze biti kriv za gubitak zivota vatrogasaca jer:
-on nije naredio djeci da idu gasiti pozar
-on nije rasporedio ljude po pozaristu
-on ih nije poslao u pozar bez vode i sa benzinom,
-on nije postavio vodu 500 metara dalje,
-on nije cekao 3 sata prije nego se zapitao sto je sa njegovim ljudima na terenu.
Sto se tice odgovornosti za maloljetnika - i tu je kriv zapovjednik.
Unatoc roditeljima ON NIJE SMIO DOPUSTITI da se dijete nadje u akciji. ZAmisli situaciju da policija organizira lov na opasne kriminalce a u akciju posalje klince iz srednje policijske skole. Da li bi i u tom slucaju bili krivi roditelji? Jer su im dopustili da idu u tu skolu?
Problem je u tome sto su svi koji su o tome negdje nesto rekli - pocevsi od zapovjednika pa na koncu i do samog Mesica podcijenili taj pozar.
Svi govore da se radi o banalnom pozaru, a on je ipak odnio 7 zivota i moje je misljenje da tu lezi uzrok ovog dogadjaja.
Slavica je, podcjenjujuci pozar poslao klince da ga ugase misleci da su sposobni izaci na kraj sa "banalnim" pozarom.
No ocito se zajebao jer taj pozar je bio sve samo ne banalan. Unatoc tome sto je gorjela samo trava u kamenjaru, on kao iskusni vatrogasac (ne bi li zapovjednici trebali biti iskusni vatrogasci?) morao je znati za nepristupacnost terena, vjertove koji mjenjaju pravac i brzinu kojom se pozar moze okrenuti morao je koordinirati mjesto njihova spustanja i mjesto spustanja vode.
Tamo su trebali biti iskusni vatrogasci a ne djeca. Taj Dino je takodjer bio mladac. Imao je samo 23 godine a predvodio je grupu u kojoj su bila dva 19 godisnjaka i jedan od nepunih 17. I jos sje imao benzin na ledjima. Samo kreten moze takvu ekipu poslati na teren. A zna se tko ih je poslao, i tko se oglusio o molbe da se ne salju djeca.
Ovo je samo dokaz da ni jedan pozar nije banalan. I da je u akciji gasenja bilo previse improvizacije i propusta i sefovskog bahacenja a premalo profesionalizma.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
Zita
bravo!
upravo to!
po meni nit kriminalac it tvoje hipoteze nije kriv ako ga ganjaju maloljetnici i spizde se autom u provaliju..
no, nazalost, ima nekaj u pravu gdje time mozes biti indirektno kriv sto mi je bullshit..
enivej..jos sto mi je palo na pamet jest:
navodno je netko vidio tog cuvara kako baca cik u travu
gdje je bar moralna odgovornost tih ljudi? ako su sad mogli istupiti i pokazat prstom sto nisu na sebe pokazali jer a) nisu mu rekli da ga ugasi, b) nisu ga sami ugasili, c) nisu bar otisli do tamo da vide jel upaljen i dal ce zapaliti vatru
da li su kao ocevici jednostavno otisli na plazu, ili na kavicu da im se jebe pa su si sad super jer su eto nekog okrivili?!
upravo to!
po meni nit kriminalac it tvoje hipoteze nije kriv ako ga ganjaju maloljetnici i spizde se autom u provaliju..
no, nazalost, ima nekaj u pravu gdje time mozes biti indirektno kriv sto mi je bullshit..
enivej..jos sto mi je palo na pamet jest:
navodno je netko vidio tog cuvara kako baca cik u travu
gdje je bar moralna odgovornost tih ljudi? ako su sad mogli istupiti i pokazat prstom sto nisu na sebe pokazali jer a) nisu mu rekli da ga ugasi, b) nisu ga sami ugasili, c) nisu bar otisli do tamo da vide jel upaljen i dal ce zapaliti vatru
da li su kao ocevici jednostavno otisli na plazu, ili na kavicu da im se jebe pa su si sad super jer su eto nekog okrivili?!
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
takvih je ove godine bilo preko tisucu....
jer je bilo preko tisucu pozara ove godine dolje
Dodas li tome one koji su mogli nesto uciniti ali nisu brojka se penje na nekoliko tisuca.
Izgorjelo je pun klinac hektara necega ali nigdje nisu stradali zivoti.
Samo ovdje gdje je jebeni bahati sef donio odluke koje nije smio donijeti.
Vidjela sam negdje da je izjavio kako je odgovoran Dino (koji je poginuo) jer njegova odgovornost prestaje kad se oni spuste na pozariste.
No prezivjeli vatrogasci njega direktno optuzuju. Potpuno je krivo oslislio akciju.
I da, da nema ovih prvij koji bi bacili cik, ostavili zar od rostilja, ukljucenu peglu u stanu ili ulje na stednjaku u kuhinji, vatrogasci ne bi ni postojali.
Nije da branim tipa koji je bacio cik, al pozari se dogadjaju. Vise iz nepaznje nego spontano. Zato svaka drzava i ima organiziranu vatrogasnu sluzbu.
Naglasak je na ORGANIZIRANU.
Smrt ovih vatrogasaca izazvao je niz pogresnih odluka sluzbe koja funkcionira po principu da ne smije pogrijesiti. Jer se greske placaju zivotima. Na zalost gotovo uvijek to ne budu zivoti onih koji odlucuju vec onih koji slusaju zapovjedi.
jer je bilo preko tisucu pozara ove godine dolje
Dodas li tome one koji su mogli nesto uciniti ali nisu brojka se penje na nekoliko tisuca.
Izgorjelo je pun klinac hektara necega ali nigdje nisu stradali zivoti.
Samo ovdje gdje je jebeni bahati sef donio odluke koje nije smio donijeti.
Vidjela sam negdje da je izjavio kako je odgovoran Dino (koji je poginuo) jer njegova odgovornost prestaje kad se oni spuste na pozariste.
No prezivjeli vatrogasci njega direktno optuzuju. Potpuno je krivo oslislio akciju.
I da, da nema ovih prvij koji bi bacili cik, ostavili zar od rostilja, ukljucenu peglu u stanu ili ulje na stednjaku u kuhinji, vatrogasci ne bi ni postojali.
Nije da branim tipa koji je bacio cik, al pozari se dogadjaju. Vise iz nepaznje nego spontano. Zato svaka drzava i ima organiziranu vatrogasnu sluzbu.
Naglasak je na ORGANIZIRANU.
Smrt ovih vatrogasaca izazvao je niz pogresnih odluka sluzbe koja funkcionira po principu da ne smije pogrijesiti. Jer se greske placaju zivotima. Na zalost gotovo uvijek to ne budu zivoti onih koji odlucuju vec onih koji slusaju zapovjedi.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
jabooka
Suha trava gori ko barut. Dovoljna je iskra, gdje nece biti cik koji tinja.
Svi koji su krivi trebaju odgovarati. Od recepcionara preko nac. parka do vatrogasaca.
Zasto je Stipe Bozic izvlacio ranjene?
Gdje je vojska bila........malo previse propusta u jednom slucaju
Bacio je cik. Halo...on zivi tamo.....zna da to gori lako....zaposlnik je nac. parka, zar ih nitko ne uci o opasnostima pozara.
Definitivno moraju svi odgovarati. pa i ovaj sta je bacio cik. svaki put kad ga netko baci nek razmisli kako time mozda ugrozava tudju imovinu i zivot.
Nije stvar u njemu. Svi takvi nemarni moraju biti kaznjeni max. kaznom.
Mozda nekom cik bacen u travu suhu kao barut i nije neki zlocin. meni je zlocin nad zlocinima. fuj. nek se srami. zajedno sa svim tim vatrogascima, pilotima, zapovjednicima, rendzerima....svima koji su krivi.
Ovo sam nasla na netu:
Vlada je na sjednici u četvrtak u saborsku proceduru uputila izmjene Zakona o zaštiti od požara i Kaznenog zakona kojima se predlažu strože kazne za osobe koje uzrokuju požar iz nehaja ili namjere. Sukladno tome bi se za izazivanje požara iz nehaja plaćalo od 10 do 50 tisuća kuna (do sada od tisuću do pet tisuća kuna), a za namjerno izazivanje požara od 100 tisuća do milijun kuna i kaznu zatvora od 30 do 60 dana (do sada od tri do deset tisuća kuna.
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070824/novosti04.asp
pazite vi ove sramotne cifre. zato se ostali i tak odnose kad nema kazne.
Svi koji su krivi trebaju odgovarati. Od recepcionara preko nac. parka do vatrogasaca.
Zasto je Stipe Bozic izvlacio ranjene?
Gdje je vojska bila........malo previse propusta u jednom slucaju
Bacio je cik. Halo...on zivi tamo.....zna da to gori lako....zaposlnik je nac. parka, zar ih nitko ne uci o opasnostima pozara.
Definitivno moraju svi odgovarati. pa i ovaj sta je bacio cik. svaki put kad ga netko baci nek razmisli kako time mozda ugrozava tudju imovinu i zivot.
Nije stvar u njemu. Svi takvi nemarni moraju biti kaznjeni max. kaznom.
Mozda nekom cik bacen u travu suhu kao barut i nije neki zlocin. meni je zlocin nad zlocinima. fuj. nek se srami. zajedno sa svim tim vatrogascima, pilotima, zapovjednicima, rendzerima....svima koji su krivi.
Ovo sam nasla na netu:
Vlada je na sjednici u četvrtak u saborsku proceduru uputila izmjene Zakona o zaštiti od požara i Kaznenog zakona kojima se predlažu strože kazne za osobe koje uzrokuju požar iz nehaja ili namjere. Sukladno tome bi se za izazivanje požara iz nehaja plaćalo od 10 do 50 tisuća kuna (do sada od tisuću do pet tisuća kuna), a za namjerno izazivanje požara od 100 tisuća do milijun kuna i kaznu zatvora od 30 do 60 dana (do sada od tri do deset tisuća kuna.
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070824/novosti04.asp
pazite vi ove sramotne cifre. zato se ostali i tak odnose kad nema kazne.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
... ne mogu vjerovati da su kazne tako male..
za namjerno izazivanje pozara - mjesec dana zatvora??!
jebote, ova zemlja je raj za piromane... ako te i uhvate, nije neki bed... nije bas da ces ostatak zivota provesti u zatvoru...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
-
Zita
-
alex 2
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: transrodna osoba
Pa meni je jedna kozmeticarka inace i lijecnica rekla , da iznad 70% opeklina na tijelu sanse za prezivit su nikakve , to jest samo ona dvojica u splitu inaju kakve takve sanse za ostat na zivotu !
inace izbio je skandal na komemoraciji !
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otac ... 57179.aspx
inace izbio je skandal na komemoraciji !
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otac ... 57179.aspx
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Ne bih to nazvala skandalom nego normalnom ljudskom reakcijom.
Toliko je bilo propusta u toj akciji koje ni laik ne bi napravio, da bi Slavica trebao zavrsiti iza resetaka narednih 200 godina.
Na zalost, bojim se da ce se on ipak nekako izvuci, a da ce svi kojima su sada puna usta vatrogasaca vrlo brzo otrcati za svojim interesima. (tako je bilo i za vrijeme rata).
A jadne obitelji ce patiti do kraja zivota.
Toliko je bilo propusta u toj akciji koje ni laik ne bi napravio, da bi Slavica trebao zavrsiti iza resetaka narednih 200 godina.
Na zalost, bojim se da ce se on ipak nekako izvuci, a da ce svi kojima su sada puna usta vatrogasaca vrlo brzo otrcati za svojim interesima. (tako je bilo i za vrijeme rata).
A jadne obitelji ce patiti do kraja zivota.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
I da, kazne su male godinama. Bile su male i prosle i pretprosle godine- Pisalo se o tome i bas je ovaj glavni vatrogasac Jurin kritizirao to . Al jebat ga nije bila izborna godina pa se nije mogla donijeti odluka da se ide u promjenu zakona. Iako je svake godine steta od pozara bila ogromna. I iako ih je 99 % izazvano nepaznjom.
Ni sad vlada ne bi donijela tu odluku da nije bilo pozara oko Dubrovnika.
Ni sad vlada ne bi donijela tu odluku da nije bilo pozara oko Dubrovnika.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Iako nisam sklona lincu - mislim da bi njega trebalo zivog spalit. Za primjer drugima.....On tvrdi kako je čuo da Ivica Crvelin moli Slavicu da mu poštedi sina Antu, da ga ne šalje na Kornat. Također tvrdi kako je i Joško Klarić otac poginulog Dina Klarića zatražio od Slavice da ne "šalje djecu u pakao na Kornatima", no Slavica je, tvrdi preživjeli vatrogasac na sve to odbrusio: "Nema priče, slušajte zapovjedi!".
Bas sam popizdila....

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
tek sada citam cijeli topic - bravo ow!
@ Jabooka - kazne kod nas su opcenito male za bilo sto. Samo primjer za prekoracenje brzine. Koliko je kazna u Hrvatskoj? 500 kn? U Sloveniji je 1.000 €.
Svi se uvjek sjete mjenjat zakone tek kada se neko sranje desi. Ali bolje ikada nego nikada. I ovi vatrogasci koji se bore za zivot - ma koji ti je to zivot kasnije kada ti je 90-95% tijela spaljeno?
Najgore od svea je sto ce se neki ljudi smjeniti, ali ce se opet ugurati na neko mjesto gdje ce dobro zaradjivati, ubrzo ce svi ovo zaboraviti (mislim na nasu ljepu Vladu), i po pitanju neke bolje opreme i naobrazbe nece se puno dobiti.
@ Jabooka - kazne kod nas su opcenito male za bilo sto. Samo primjer za prekoracenje brzine. Koliko je kazna u Hrvatskoj? 500 kn? U Sloveniji je 1.000 €.
Svi se uvjek sjete mjenjat zakone tek kada se neko sranje desi. Ali bolje ikada nego nikada. I ovi vatrogasci koji se bore za zivot - ma koji ti je to zivot kasnije kada ti je 90-95% tijela spaljeno?
Najgore od svea je sto ce se neki ljudi smjeniti, ali ce se opet ugurati na neko mjesto gdje ce dobro zaradjivati, ubrzo ce svi ovo zaboraviti (mislim na nasu ljepu Vladu), i po pitanju neke bolje opreme i naobrazbe nece se puno dobiti.
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

- Bob
- Status: U vezi
i ja sam sve sklonija krivici zapovjednika,
jebiga neko mora odgovarati za ovo, možda se promijene neke stvari.
Evo citat:
'Vatrogasci u požar poslani bez i kapi vode'
Prst krivice Mladen Magdić, predsjednik Sindikata vatrogasaca, upire u županijskog zapovjednika Slavicu. Nema, kaže, potrebe za Jurinovom ostavkom.'On apsolutno nije kriv. To je bila klasična županijska intervencija', tvrdi Magdić.Magdić tvrdi kako se utvrđivanje odgovornosti pokušava zataškati. Ne može biti kriv, kaže, mladi zapovjednik koji je poginuo na terenu. Dio krivice, uvjeren je Magdić, leži i na pilotu.'On je odgovoran za spuštanje ljudi na teren i on određuje gdje će ih spustiti sigurno da zaštiti ljude i letjelicu. U ovom slučaju zaštitio je letjelicu, ali ljude nije.
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _24591.php
Danas me posebno tuga opalila, osjećam da bi trebala na sprovod, ali bit će previše ljudi i opet predstava za novinare....
jebiga neko mora odgovarati za ovo, možda se promijene neke stvari.
Evo citat:
'Vatrogasci u požar poslani bez i kapi vode'
Prst krivice Mladen Magdić, predsjednik Sindikata vatrogasaca, upire u županijskog zapovjednika Slavicu. Nema, kaže, potrebe za Jurinovom ostavkom.'On apsolutno nije kriv. To je bila klasična županijska intervencija', tvrdi Magdić.Magdić tvrdi kako se utvrđivanje odgovornosti pokušava zataškati. Ne može biti kriv, kaže, mladi zapovjednik koji je poginuo na terenu. Dio krivice, uvjeren je Magdić, leži i na pilotu.'On je odgovoran za spuštanje ljudi na teren i on određuje gdje će ih spustiti sigurno da zaštiti ljude i letjelicu. U ovom slučaju zaštitio je letjelicu, ali ljude nije.
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _24591.php
Danas me posebno tuga opalila, osjećam da bi trebala na sprovod, ali bit će previše ljudi i opet predstava za novinare....
Evo slusala sam na vijestima na radiu da je danas na komemoraciji onog maloljetnog decka, sestra pocela plakati i optuzivati Slavicu koji se izvlaci sa time da nije znao da je mali maloljetan. Sestra toga decka je rekla da kada je dolazio po njega u njihovu kucu da je onda znao tko je, a sada ne zna.
Ma, svi peru ruke
Ma, svi peru ruke
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

-
Zita
u selima, malim mjestima svi klinci su u DVD-u...Zita je napisao/la:pa da..svi peru ruke..pa cak i roditelji sami..
ruzno za rec al oni su ga sami pustili u dvd
pa nisu valjda mislili da se tamo ide igrat sa lego kockicama i da nikad nece biti u opasnosti..
ide se na druzenja, natjecanja, vjezbaju se odmatanja crijeva i sl....
i to je vrlo zabavno i poucno... i super nacin za klince da potrose visak energije i slobodno vrijeme...
nitko pak od te djece ne ocekuje da idu zapravo gasiti pozare...

I take pleasure in...
agree with ow. i pravno i svakako. ja bi odgovornog zavezala za drvo i zapalila. ni ja nisam za linč, ali ovo je stvarno previse strasno da prodje za par dana i zaboravi se. toliko MORE propusta, toliko strasnih gresaka... a decki koji su speceni...bolje im je da ne prezive. to ce biti strasan, strasan zivot. ako je samo 30% opeceno, to je vec uzas, pa jos ako su opekotine 3. i 4. stupnja, sto ovdje jesu, bolje da decki zaspu. upravo tragicno. upalite svijecice u prozorima.
-
Zita
-
Zita
stavite na hrt 1
na koji nacin su oni mogli tako izgorit na tom mjestu?!
navodno su nosili 23l benzina?! cemu toliko benzina?!
moji misle da su sigurno imali benzin i vodu u istim bocama pa da su uzeli krivu..
kako god..nemogu vjerovat da bi imali 95% opekline bez tog benzina..
to jednostavno nije moguce bez tog faktora..
na koji nacin su oni mogli tako izgorit na tom mjestu?!
navodno su nosili 23l benzina?! cemu toliko benzina?!
moji misle da su sigurno imali benzin i vodu u istim bocama pa da su uzeli krivu..
kako god..nemogu vjerovat da bi imali 95% opekline bez tog benzina..
to jednostavno nije moguce bez tog faktora..
-
Zita
-
ow
- necu se registrirati
- Kontakt:
Gledala sam Fokus i mislim da se vatrogasna vrhuska konsolidirala i nastoje pokriti jedan drugoga i oprati ruke.
Bio je pun klinac nelogicnosti u njihovim izjavama. Sad se na koncu vise bave Mesicem nego onim sto se dogodilo.
Mislim tip objasnjava da je klinac poslan zato jer je molio pa ga roditelji pustili. A onda se u jednom trenutku izlajao - nisu imali dovoljno odraslih i zato su slali klince.
Jebo te klinac je poginuo jer se zelio malo provozati helikopterom.
I ovo sto je Slavica rekao - maltene da je molbu ovoga sto je molio da ne salje i njegovog sina shvatio kao zajebanciju.
Mislim fakat ne mogu shvatiti da takvi neozbiljni ljudi rade na poslovima gdje odlucuju o zivotu i smrti.....
E da zita, bez vode su bili jer im je trebala doci "kruska"
Al istim helikopterom koji je njih vec dovezao - znaci sat vremena nakon njih.
Benzin su imali za pumpe, da bi mogli iz kruske pumpati vodu. Samo im je fuckn kruska stigla predaleko i poprilicno prekasno.
Nije li Klaric rekao da je nekoliko puta presao liniju vatre - tamo vamo.
To inace uopce nije problem kad gori samo trava.
Ocito ih je benzin sjebo.
Bio je pun klinac nelogicnosti u njihovim izjavama. Sad se na koncu vise bave Mesicem nego onim sto se dogodilo.
Mislim tip objasnjava da je klinac poslan zato jer je molio pa ga roditelji pustili. A onda se u jednom trenutku izlajao - nisu imali dovoljno odraslih i zato su slali klince.
Jebo te klinac je poginuo jer se zelio malo provozati helikopterom.
I ovo sto je Slavica rekao - maltene da je molbu ovoga sto je molio da ne salje i njegovog sina shvatio kao zajebanciju.
Mislim fakat ne mogu shvatiti da takvi neozbiljni ljudi rade na poslovima gdje odlucuju o zivotu i smrti.....
E da zita, bez vode su bili jer im je trebala doci "kruska"
Al istim helikopterom koji je njih vec dovezao - znaci sat vremena nakon njih.
Benzin su imali za pumpe, da bi mogli iz kruske pumpati vodu. Samo im je fuckn kruska stigla predaleko i poprilicno prekasno.
Nije li Klaric rekao da je nekoliko puta presao liniju vatre - tamo vamo.
To inace uopce nije problem kad gori samo trava.
Ocito ih je benzin sjebo.

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com