šta klopate? tipa...sad
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
- filomena
A kaj ja mogu kad mi se gade te višnje...Pitaj boga ko ih je brao,i kakve su bile prije neg kaj su ih stavili u lisnato...Nemrem ja to...kira je napisao/la:filomena je napisao/la:Fuuj...kira je napisao/la:lisnato od višnjepa ti nisi normalna
jest da se lisnato mrvi pun kurac al čim ima višnje je savršeno
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''
- kira
filomena je napisao/la:Hvala ti,o velika!
a kaj se mene tiče, višnje je brala sexy teta u još više sexy outfitu, onda je svaku višnju pojedinačno oprala i očistila od crvića i inih živina i onda je sama razvukla lisnato tijesto, stavila višnje unutra i personalno to sve dostavila u pekaru gdje sam ja to isto lisnato kupila.....eto sad znaš kako nastaje lisnato
- filomena
Vidiš,micica,to je tvoje mišljenje,al ja se kladim da je više ovako nekako:kira je napisao/la:filomena je napisao/la:Hvala ti,o velika!you're funny
a kaj se mene tiče, višnje je brala sexy teta u još više sexy outfitu, onda je svaku višnju pojedinačno oprala i očistila od crvića i inih živina i onda je sama razvukla lisnato tijesto, stavila višnje unutra i personalno to sve dostavila u pekaru gdje sam ja to isto lisnato kupila.....eto sad znaš kako nastaje lisnato
Višnje je ubrala neka debela,stara,brkata,znojna babuskara,i to i s poda i sa drva,nakon toga je zamolila unuka od jedno šest,sedam godina da makne sve koštice,jer se ona sama smatra prepametnom za tako nešto.
Unuk je probabli zamusan od čokolade,i prljavih ruku,jerbo se prije toga igrao sa kokošima,te takav bez pardona čereči jadne višnje.
Kada to sve srede (sa crvima se vjerojato ne zamaraju),pošalju to sve u nekom kombiju da se cvrči u kantama do pekare,gdje ih šiptar uvalja u lisnato i posluži.
Sori...
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''
- kira
nisi bila tamalex 2 je napisao/la:zasto nisi meni dalakira je napisao/la:eh, ja sam nudila ko hoće pa nitko nije htio...pa ja pojelanelly je napisao/la:Ma pusti ih kira, oni su ljubomorni što ne jedu lisnato od višanjapa tako govore. Kad bolje razmislim trebala sam uzeti - sad sam gladna
![]()
:?