Kako se u ovom trenutku osjećate??
- Zbela Lokwa
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
super, super. full of love
eeeeeeeeeeeeeee, volim te
foooooooolim, jako folim i sretna sam jer znam da si happy. još se osjećam staloženo
, nakon pressice od prije 3 sata čak i elokventno, bestremno (op. prev. bez treme), imam i neki blagi feeling da će možda nešto bit od mene
to je valjda ambiciozno. pustile su me paranoje da ću sjebat sve što primim, to je onda neustrašivo
. malo me samo boli buša zbog onih dana u mjesecu, ostalo je good 

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- duhsaplavimokom
osječam se hmmm da mi fale moji prijatelji
želim im svima reči koliko ih volim i da mi je žao što je sve ovako i zadnjih par mjeseci bilo i da ću probati to promjeniti
zahvaliti im na neizmjernom razumijevanju za sve moje hirove,postojao je razlog za to a taj glupi razlog sam u cijeloj priči bila sama ja a ja to nisam kužila
emocjonalo sam skršena jer sam shvatila da ljubav nije dovoljna za neke stvari i da koliko god se trudio uvijek najebeš kako god okreneš
ah hebat ga život ide dalje a vi mi uvijek ostajete prijatelj i tako se sve vrti u krug,malo vi malo ja šerafim i čačkam i pokušavm nekaj izvesti iz svih tih jadnih dijelova moga srca kojeg sve više sloše neke druge nego vi
ovog trenutka osječam da sam presretna što vas imam takve blentave

želim im svima reči koliko ih volim i da mi je žao što je sve ovako i zadnjih par mjeseci bilo i da ću probati to promjeniti
zahvaliti im na neizmjernom razumijevanju za sve moje hirove,postojao je razlog za to a taj glupi razlog sam u cijeloj priči bila sama ja a ja to nisam kužila
emocjonalo sam skršena jer sam shvatila da ljubav nije dovoljna za neke stvari i da koliko god se trudio uvijek najebeš kako god okreneš
ah hebat ga život ide dalje a vi mi uvijek ostajete prijatelj i tako se sve vrti u krug,malo vi malo ja šerafim i čačkam i pokušavm nekaj izvesti iz svih tih jadnih dijelova moga srca kojeg sve više sloše neke druge nego vi
ovog trenutka osječam da sam presretna što vas imam takve blentave
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
- FatalFemme
...
Zadnja izmjena: FatalFemme, dana/u 13 kol 2008 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~
- duhsaplavimokom