Angelina jede hrvatsko
-
olympia
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Angelina jede hrvatsko
Dakle, draga Angie je jucer pozobala nas gastro stol u UN-u New Yorku. No, ona se tamo naravno slucajno zatekla, nije bas da je listala po novinama da vidi sto se dogadja u gradu pa da vidi gdje bi bilo zanimljivo otici, imala zena nekih obaveza u UN- pa usput dosla nesto prigristi.
Iz prve ruke sam cula da je bas bilo onak - dosla, vidjela, gricnula i otisla.
E sad mene zanima nesto drugo. To su kao hrvatski gastro dani, a glavni specijalitet je bila purica s mlincima. Mislim, nije samo zato sam Dalmatinka, ali brate imamo mi ljepsih stvari od toga, npr. znamo dobro spremiti ribu. Pa nije bas da je purica z mlincima najoriginalnije nase jelo. Sta ne? :?
Iz prve ruke sam cula da je bas bilo onak - dosla, vidjela, gricnula i otisla.
E sad mene zanima nesto drugo. To su kao hrvatski gastro dani, a glavni specijalitet je bila purica s mlincima. Mislim, nije samo zato sam Dalmatinka, ali brate imamo mi ljepsih stvari od toga, npr. znamo dobro spremiti ribu. Pa nije bas da je purica z mlincima najoriginalnije nase jelo. Sta ne? :?
-
call_me_not
-
call_me_not
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
riba je izvrsana ali i purica s mlincima. sta sad? oboje je hrv. sta je nekom finije to je cisto osobna stvar. pih. kao da zagorije nije hrv. 
A zakaj nije bilo istarske supe ili medjimurske gibanice ili....
Meni definitivno nesto nije uredu kod Angeline, a to je prevelika glava....stvarno ogromna glava...i previsoko i preispupceno celo.
A zakaj nije bilo istarske supe ili medjimurske gibanice ili....
Meni definitivno nesto nije uredu kod Angeline, a to je prevelika glava....stvarno ogromna glava...i previsoko i preispupceno celo.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
ajme... pa sta imate protiv mlinaca....
pa poanta je u tome da je jelo originalno...
odn, da ga bas nema van hrvatske...
a pecenu ribu svi imaju... dok npr, pasticadu ili istarsku supu (:inlove: ) bas i ne...
pa poanta je u tome da je jelo originalno...
odn, da ga bas nema van hrvatske...
a pecenu ribu svi imaju... dok npr, pasticadu ili istarsku supu (:inlove: ) bas i ne...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
nesto je ubrzala zadnjih godinu dana. ja to vec tesko pratim. dakle:ima malca iz kambodze, jedno dijete iz afrike, curicu,....rodila svoje-sta ?tamara3 je napisao/la:Ništa posebno osim stare dobre pothranjenosti i jedno 15 kila manjka. A i puno razmišlja di će šopingirat sljedeće mladunče, odnosno koja bi boja bila kompatibilna s postojećima.
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."