Domaćica Croatia Airlinesa se morala ispričati Ljilji Vokić
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Domaćica Croatia Airlinesa se morala ispričati Ljilji Vokić
index:
3. listopada u zrakoplovu Airbus Croatia Airlinesa na letu iz Rima u Dubrovnik među putnicima su bili i bivša ministrica Ljilja Vokić te predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Jandroković. Dok su čekali polazak prema odredištu, domaćica zrakoplova ponudila je Jandrokoviću "Jutarnji list", na koji imaju pravo putnici u ekonomskoj klasi za koju je ovaj imao kartu.
Jandroković je međutim htio čitati "Večernji list "na koji imaju pravo putnici u poslovnoj klasi, a što mu je domaćica zrakoplova ljubazno objasnila. On se međutim nije zadovoljio pojašnjenjem već je, vidno iznerviran, rekao kako je on saborski zastupnik, misleći valjda kako će mu zbog toga domaćica ipak donijeti željene novine.
Domaćica je, znajući kako se putnici na razne načine snalaze ne bi li u ekonomskoj klasi pokušali iskoristiti pogodnosti poslovne klase, Jandrokovića, kojeg nije prepoznala (što nije bila niti dužna), upitala "A koga zastupate u Saboru".
Zatim se iz poslovne klase oglasila Ljilja Vokić koja je napala domaćicu prigovarajući joj kako se to ponaša prema saborskom zastupniku. Da bi potpuno demonstrirala svoju moć, istog je trenutka nazvala direktora CTN-a Ivana Mišetića tražeći od njega da intervenira protiv domaćice.
Mišetić je ubrzo zatim nazvao kapetana zrakoplova koji se zajedno s domaćicom zrakoplova morao ispričati Jandrokoviću i Ljilji Vokić.
Dakle, ovo podsjeća na najcrnje dane tuđmanove strahovlade... gamad primitivna.
3. listopada u zrakoplovu Airbus Croatia Airlinesa na letu iz Rima u Dubrovnik među putnicima su bili i bivša ministrica Ljilja Vokić te predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Jandroković. Dok su čekali polazak prema odredištu, domaćica zrakoplova ponudila je Jandrokoviću "Jutarnji list", na koji imaju pravo putnici u ekonomskoj klasi za koju je ovaj imao kartu.
Jandroković je međutim htio čitati "Večernji list "na koji imaju pravo putnici u poslovnoj klasi, a što mu je domaćica zrakoplova ljubazno objasnila. On se međutim nije zadovoljio pojašnjenjem već je, vidno iznerviran, rekao kako je on saborski zastupnik, misleći valjda kako će mu zbog toga domaćica ipak donijeti željene novine.
Domaćica je, znajući kako se putnici na razne načine snalaze ne bi li u ekonomskoj klasi pokušali iskoristiti pogodnosti poslovne klase, Jandrokovića, kojeg nije prepoznala (što nije bila niti dužna), upitala "A koga zastupate u Saboru".
Zatim se iz poslovne klase oglasila Ljilja Vokić koja je napala domaćicu prigovarajući joj kako se to ponaša prema saborskom zastupniku. Da bi potpuno demonstrirala svoju moć, istog je trenutka nazvala direktora CTN-a Ivana Mišetića tražeći od njega da intervenira protiv domaćice.
Mišetić je ubrzo zatim nazvao kapetana zrakoplova koji se zajedno s domaćicom zrakoplova morao ispričati Jandrokoviću i Ljilji Vokić.
Dakle, ovo podsjeća na najcrnje dane tuđmanove strahovlade... gamad primitivna.
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
mislim koja je to glupost jutarnji u ekonomsku, vecernji u poslovnu.
zasto? oba dodju 6kn.
a mogla je i domacica donjet mu taj vecernji da ne grinta. pogodnost poslovne klase je vecernji. svasta.
Da. I Misetic je najvece smece u toj prici.
zasto? oba dodju 6kn.
a mogla je i domacica donjet mu taj vecernji da ne grinta. pogodnost poslovne klase je vecernji. svasta.
Da. I Misetic je najvece smece u toj prici.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
Baš sam danas bila na jednoj pressici... i kako sam bila nepoznata tim krugovima mogla sam u miru sve promatrati.. i nevjerojatno je kako se osjeti neka vrsta "ponosa" i "dobrog osjećaja" što si VAŽAN.
Ako se skupinica mladih novinara (ako to zaitsa jesu) mogu osjećati VAŽNO, onda nećemo se ljutiti na Ljilju koja je išla zaštiti svog uvaženog (ex) kolegu.
Ako se skupinica mladih novinara (ako to zaitsa jesu) mogu osjećati VAŽNO, onda nećemo se ljutiti na Ljilju koja je išla zaštiti svog uvaženog (ex) kolegu.
- Zbela Lokwa
Re: Domaćica Croatia Airlinesa se morala ispričati Ljilji Vo
Potpuno se slažem...tamara3 je napisao/la:Dakle, ovo podsjeća na najcrnje dane tuđmanove strahovlade... gamad primitivna.
-
Zita
kao prvo mi je totalna glupost da je vecernji za poslovnu a jutarnji za ekonomsku no domacica to mora provoditi ukoliko su to pravila. to kaj se jednoj seljaci to ne svidja onda nek to stavi na visu instancu a ne da zajebava ovu jadnicu
to mi je ko da ja na salteru poste zajebavam sluzbenicu sto su impulsi te i te cijene a nisu druge... idiotizam na n-tu
kao drugo nit ja neznam tko je jandrokovic nit me zanima, al po ovom pretpostavljam da je zadnja seljacina koja je nekako doljigala do sabora pa sad misli da je boga primio za smoki il da je isti njemu naras´o.
i kaj se ljiki ima zalit? mogla mu je ona dati svoj vecernji i bok a ne pokazivat svoju "velicinu" gazeci male ljude´
radi fakin vecernjeg
dobro da nije radi kikirikija
-
call_me_not
- Zbela Lokwa
-
call_me_not
-
call_me_not
E, znam da ćete me sad razapeti... ali ja mislim da domaćica zrakoplova nije smjela pitati tipa koga on to zastupa. To je vjerojatno bilo uvredljivim tonom izrečeno i po meni je i ton dovoljan da nekad popizdim na tako nekoga. Njeno je bilo da mu još jednom kaže: Žao mi je, takva su pravila.
A da su i tip i Ljilja napuhani i glupi, vrlo vjerojatno.
A da su i tip i Ljilja napuhani i glupi, vrlo vjerojatno.