apsolventsko
apsolventsko
kreta-santorini 2007...
zanima me jel bio netko odavde? ako da, kako vam je bilo? jeste li zadovoljni agencijom, organizacijom izleta, partyja, smjestajem, autobusima, brodom... whatever...
zanima me jel bio netko odavde? ako da, kako vam je bilo? jeste li zadovoljni agencijom, organizacijom izleta, partyja, smjestajem, autobusima, brodom... whatever...
"she`s covered in vomit and human feaces, thats how i know she needs me!"
aha.. ja sam u biti htjela cuti utiske ljudi koji su bili na apsolventskom s ovom agencijom... ja sam recimo, za tu lovu koju smo platili, zadovoljna njima, dok znam dosta ljudi koji ih namjeravaju tuzit, iz vrlo opravdanih razloga... pa mi onda bas i nije jasno gdje je problem, u njima ili su neki ljudi stvarno prezahtjevni i ocekuju kavijar u sobu svaki dan... znam recimo da na santoriniju je smjestaj bio li-la... ja sam bila u nekoj rupi s mravima i bez dorucka, dok je vecina imala izmedju ostalog i hotel s bazenom... al ok, ne zalim se previse, nije da smo puno vremena provodili u sobama.. iako bi bilo lijepo otusirati se povremeno... hehehe kreta je bila bez prigovora..
nije sad da cjepidlacim, ali ako smo smo svi platili istu cijenu... al dobro, prezivjeli smo!
da, santorini je prekrasan! smjesteni smo bili u kamariju, malo turisticko mjesto uz obalu i tam se nema bog zna kaj vidjeti... ali svaki dan su bili organizirani nekakvi izleti... oia, imerovigli, fira... vulkan... jedinstven dozivljaj!
a na kretu se vracam iduce godine! haha! definitivno!
nije sad da cjepidlacim, ali ako smo smo svi platili istu cijenu... al dobro, prezivjeli smo!
da, santorini je prekrasan! smjesteni smo bili u kamariju, malo turisticko mjesto uz obalu i tam se nema bog zna kaj vidjeti... ali svaki dan su bili organizirani nekakvi izleti... oia, imerovigli, fira... vulkan... jedinstven dozivljaj!
a na kretu se vracam iduce godine! haha! definitivno!
o da! i te kakva! to je bio neki apartmanski sklop- santorini houses i makis... mi smo bili u tom makisu... vodi ga neka bakica maria, koja osim grckog dijalekta ne prica niti jedan drugi jezik pa smo svaki dan igrali pantomime... najprije da joj objasnimo da nam je hladno pod plahtom i da bi nam dobro dosla deka... pa zatim da imamo najezdu mrava u sudoperu... da vodokotlic radi jednom dnevno...
i tako.... ma ne zalim se ja!!