Kako se u ovom trenutku osjećate??
-
dalanija
kako se osjecam... da vidim.... smrznuto... ne mogu se o sebi brinuti kamoli o macki, ispit- slom zivaca- pocinje novogodisnja ludnica a jos nisam nasla rupu za pobjeci od komercijale. planovi- no planova o icemu, zaboravila sam sesir i cd.... bem ti bem ti bem ti... i da dobro sam, ja sam dobro, ja sam dobro i ja sam dobro.
i bas se sad moras seliti? u kurac -trenutak sloma...
e pa dosta mi je svega!!!!!!!!!!!!!!!!!a stvarno sam inace pristojna. i ne pijem!!!!!!!!!!! ne pusim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ne drogiram se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sto sam onda ovako sludjena??????
valjda zato sto se i ne jebem!!!!!!!!!!!!!
i bas se sad moras seliti? u kurac -trenutak sloma...
e pa dosta mi je svega!!!!!!!!!!!!!!!!!a stvarno sam inace pristojna. i ne pijem!!!!!!!!!!! ne pusim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ne drogiram se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sto sam onda ovako sludjena??????
valjda zato sto se i ne jebem!!!!!!!!!!!!!
- whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Glupo, glupo, glupo i totatalno, apsolutno, nenadjebivo, morbidno čak i definitvino uvrnuto happy. 
Nema toga što me trenutačno ne muči, neeeema te posložene stavke u mom životu, neeema toga što neće vršiti pritisak na mene (ja najvećama, I'd bet) a meni se, kao pravom, zdravom debilu živo jebe za cijeli svijet.
Nemrem, eee, nemrem. Lepo mi je, jebat ga.
Sorry, your call is on hold.
'till whenever, wherever, whatever.
...
"You can't stop me, I'm close enogh to kiss the (fucking) sky."
Nema toga što me trenutačno ne muči, neeeema te posložene stavke u mom životu, neeema toga što neće vršiti pritisak na mene (ja najvećama, I'd bet) a meni se, kao pravom, zdravom debilu živo jebe za cijeli svijet.
Nemrem, eee, nemrem. Lepo mi je, jebat ga.
Sorry, your call is on hold.
'till whenever, wherever, whatever.
...
"You can't stop me, I'm close enogh to kiss the (fucking) sky."
Epizodna uloga.
-
Korak_Po_Korak
-
dalanija
osjecam se dobro, jer sam nakon dugo dugo dugo vremena popila pivo. bas mi je leglo i razveselilo me. samo mi je malo krivo sto nema nitko tko bi sa mnom coolirao, a da mi pase. onako laganini, odmjereno , nice and easy!
bas se osjecam dobro...
i nekako nisam ocekivala da ce mi itko pomoci oko mace. tako sam iznenadjena toplinom komentara i zeljom zena da pomognu. ne znam tko ce vidjeti ovo, ali jako sam zahvalna, bas ste mi pomogle. zbog toga se osjecam jos bolje. divnih li ljudi.... ah...
nazdravim svima tonight!!!!
svima saljem masu masu onog feeliga kad nekog zagrlis.... eto...
bas se osjecam dobro...
i nekako nisam ocekivala da ce mi itko pomoci oko mace. tako sam iznenadjena toplinom komentara i zeljom zena da pomognu. ne znam tko ce vidjeti ovo, ali jako sam zahvalna, bas ste mi pomogle. zbog toga se osjecam jos bolje. divnih li ljudi.... ah...
nazdravim svima tonight!!!!
svima saljem masu masu onog feeliga kad nekog zagrlis.... eto...
-
r0mantic_gurl
-
Ja_bu_CICA
- whatever
Ahahahaaaaa! Eto ti ga na, Voteverova!whatever je napisao/la: Nekak mi ide na živce ova konstantna jesen. Hoću da padne snjeg. Nek padne.
Pliz, pliz, pliiiiiz, God, make it happen!!!
Fala.
Khm...osjećam se užasno glupo. Što nisam poželjela nekaj pametnijeg?
Like, Bože, pošalji mi devu, pliz, pliz pliiiiiiiiz, God, make it happen!
Ili!
Daj da dobijem na lotu, pliz, pliz, pliiiiiz, God, make it happen!!!
Fala.
Ništ, sad čekamo. Da uplatim, jel.
Epizodna uloga.