dokle cemo ovako?!
uvijek se nadje neka pametnjakovicka koja bi sve na srebrnom pladnju, koja ce doci ovdje i odmah pocet maltretirat sve oko sebe da zasto nisu zenstvene, zasto se neke lezbice ne briju ispod pazduha, zasto nose siroke hlace i ine gluposti na koje nit sam bog nema odgovora...i onda ce nakon par postova prekenjavanja i pricanja da ona nezna jer nije muskobanjasta postat pametna i iznjet svoju teoriju i mislit kak je sad ispala pametna, umjesto da je odmah napisala sto misli. AL ne, onda ona nebi bila frajerica i nebi bila zamjecena..da
ak ti se tolko gade bucherice lijepo se makni i fino se druzi sa femicama i uzivaj
ko da te itko tjera da budes u blizini muskobanjastih lezbica
i da..ako toliko ocajno zelis ispast pametna i faca nije ti najbolji nacin da izvrijedas cure pa da im onda pametujes. izazvala si suprotan ucinak.
eto..sad te molim da malo smiris dozivljaje i ponasas se kao femica, zenstveno, fino i pristojno a ne kao __(one gore o kojima si pisala...psssst).
hvala
uostalom..nagledala sam se toliko kvazi femica od kojih mi se bljuje, koje se ponasaju kao najgore kamiondjije, skacu po kicu, cim netko udje u wc tog trena skacu jedna po drugoj i pocinju se doslovno lizati jer se valjda napaljuju time da ih netko sa gadenjem gleda
femice, koje imaju sminku, koje imaju femme odjecu a sjede na takav nacin da ti pozli, drze cigaretu ne ko femice ili pederi izmedju kraja prstiju (blize noktima) vec ju naguraju skroz na pocetak izmedju 2 prsta, hvataju se za medjunozje i za sise, deru se, pljuju, rade grimase, najglasnije su u kicu, imaju potrebu pokazat svima svoje dupe ili gace i vole dignut majcu i hvalit se sa trbuhom pred svima i obavezno vikat rijec poput picka, kurac, jebem ti mater, jebala sam se, kak se dobro jebe, kak ima super picku, kak jebeno lize itd.
zenstveno za poludit
a ima zena koje se obuku sportski, koje nose siroke hlace, koje imaju kratku kosu i nemaju sminku al su ciste, mirise, fino sjede, ne deru se, pristojno puse i piju cugu, nemaju potrebu skidati se, hvatat druge za sise i sebe ceskat po dupetu, ne cekaju u wcu da netko udje pa da bi svojoj curi uvaljale jezik do krajnika, takve isto ne popravljaju kamione u slobodno vrijeme, ne tuku se po barovima (sto sam vidla da ove gore rade) i zacudo..ponasaju se daleko zenstvenije od ovih prvih
jasno, nema tocnih podjela niti granica, svatko radi sto mu je volja pa je stoga i glupo postavljat takva pitanja
sto je uopce zenstvenost? to da ti maca izgleda zenstveno pa da je mozes trofejski prosetat po gradu al kad zine boli glava.. il da se ponasa zenstveno?! ili trazis oboje...a sto tocno nudis zauzvrat?
ajd..imajmo 3 ciste u glavi i okanimo se ovakvih gluposti..kuzis?