ot.........mrvicu omanuto...onako.... bas dobro.
Kako se u ovom trenutku osjećate??
presretno,oduševljeno,hiperaktivno...žena me iznenadila sa dvije ulaznice za:
"TARAF DE HAIDOUKS"-Najveći romski glazbenici predstavljaju novi album Maškaradă
Program: Hačaturjan, Bartók, de Falla, Albéniz i drugi klasičari u jedinstvenoj izvedbi romskih virtuoza.
Nedjelja 20/01-Lisinski
joooj jedva čekam
"TARAF DE HAIDOUKS"-Najveći romski glazbenici predstavljaju novi album Maškaradă
Program: Hačaturjan, Bartók, de Falla, Albéniz i drugi klasičari u jedinstvenoj izvedbi romskih virtuoza.
Nedjelja 20/01-Lisinski
joooj jedva čekam
Sometimes there's so much beauty in the world I feel like I can't take it, like my heart's going to cave in.
- whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Muskulfiber. Samo ne znam od čega, pobogu.
Izim toga, podosta sam zabrinuta. Nervozna.
I umorna. Od sveg navedenog. Spava mi se. A dan je tek počeo.
Laku noć, prebacujem na automatic.
Misao dana: Sveeeee će se riješiti samo od sebe. Ako se pravim da problema nema, on će nestati. Siz tu egzist. Jupi.
Izim toga, podosta sam zabrinuta. Nervozna.
I umorna. Od sveg navedenog. Spava mi se. A dan je tek počeo.
Laku noć, prebacujem na automatic.
Misao dana: Sveeeee će se riješiti samo od sebe. Ako se pravim da problema nema, on će nestati. Siz tu egzist. Jupi.
Epizodna uloga.
-
spank_bitcH
-
candy perfume girl
- come as you are
- Status: Solo
- Zbela Lokwa
-
spank_bitcH
- Zbela Lokwa
-
candy perfume girl
-
spank_bitcH
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
to ne znaci da se spustas. ne znam...spank_bitcH je napisao/la:nesmin se toliko spustat
![]()
bila je s nekom curom
ipak mislim da je definitivno gotovo![]()
bit ce bolje.
nadam se.
sutra
uvijek sam se borila za nekog do samog kraja... pa makar to rezultiralo da nekoliko puta pregrizem ponos. bila ona s nekim drugim ili ne, to me nije sprecavalo da joj pokusam pokazat koliko mi je stalo. da, zabolilo je svaki put sve vise do trena kad te nesto ne zdrma do kraja i di se prakticki ne trgnes i kazes - mislim da je vrijeme da konacno krenem dalje, ne moze to vise ovako - sta ne znaci da ces se sutra odma bolje osjecat, al ono... bar si napravio korak gdje sam zelis dalje i nekome pruziti priliku... jbg.
ako mislis da je vrijedna - pokusaj - nemoj tek tako odustat.
- whatever
Ti si neki teški mazohista, ha?swayka je napisao/la: uvijek sam se borila za nekog do samog kraja... pa makar to rezultiralo da nekoliko puta pregrizem ponos. bila ona s nekim drugim ili ne, to me nije sprecavalo da joj pokusam pokazat koliko mi je stalo. da, zabolilo je svaki put sve vise do trena kad te nesto ne zdrma do kraja i di se prakticki ne trgnes i kazes - mislim da je vrijeme da konacno krenem dalje, ne moze to vise ovako - sta ne znaci da ces se sutra odma bolje osjecat, al ono... bar si napravio korak gdje sam zelis dalje i nekome pruziti priliku... jbg.
Epizodna uloga.
-
spank_bitcH
skupa smo podosta...mislis da je ovo prvi put da se nes tako desilo...swayka je napisao/la:to ne znaci da se spustas. ne znam...spank_bitcH je napisao/la:nesmin se toliko spustat
![]()
bila je s nekom curom
ipak mislim da je definitivno gotovo![]()
bit ce bolje.
nadam se.
sutra
uvijek sam se borila za nekog do samog kraja... pa makar to rezultiralo da nekoliko puta pregrizem ponos. bila ona s nekim drugim ili ne, to me nije sprecavalo da joj pokusam pokazat koliko mi je stalo. da, zabolilo je svaki put sve vise do trena kad te nesto ne zdrma do kraja i di se prakticki ne trgnes i kazes - mislim da je vrijeme da konacno krenem dalje, ne moze to vise ovako - sta ne znaci da ces se sutra odma bolje osjecat, al ono... bar si napravio korak gdje sam zelis dalje i nekome pruziti priliku... jbg.
ako mislis da je vrijedna - pokusaj - nemoj tek tako odustat.
imala sam i ja svojih minusa...ali neam vise povjerenja...nekako se sve osim ljubavi izgubilo...
mislim da je ovo tren kad trebam krenit dalje.
samo neznam kako bez nje
- whatever
swayka je napisao/la:ako se to tako zove - onda jesam.whatever je napisao/la:Ti si neki teški mazohista, ha?
meni je sad super, nemam ikakve brige, tako da ne spadam u tu skupinu koju si navela...
savjet za spank - nemoj bit ka i ja
Spank, move on sada. Ajde, jedno poglavlje je gotovo, vrijeme je za novo. Kvalitetnije, vjerojatno.
Epizodna uloga.