George Clooney i Sharon Stone za Srbiju
iz tvojih rijeci zbilja se da iscitat netrpeljivost prema srbima...po tome ja bi mogla prvo mrzit muslimane,pa srbe,pa hrvati..jer svak od njih mi je nekog u grob stjerao...mislim da previse usporedjujes BiH i Kosovo..nemaju nista zajednicko..BiH je bila republika i mogla je da se mirno odcjepi,da nisu je lesinari napali sa svih strana,a i dalje je J***....Kosovo je autonomna pokrajina jedne drzave,znaci jedne drzave i to je to..pobogu zasto toliko usporedjujete,stanje i rat Hrvatske i Srbije i BiH,sa ratom na kosovu,..to bi bilo isto da sad istra;ona je Zupanija; zeli se odcijepit od Hrvatske jer je bila do drugog s.r.talijanska i zivi veliki broj talijana..srbi i albanci to moraju sami rijesiti kako neznam,ali neka to rijese u svojim granicama...i jos nesto pogledajte dnevnike drugih europskih drzava i njihove komentare...
-
Zita
pa sad nikako mi kosovo nemre bit ko zupanija. oni su autonomna pokrajina koja ne priznaje srpsku vlast...well..od uvijek 
oni kao pokrajina, isto kao i vojvodina su (vjerojatno) imaju svoj ustav, skupstinu, vrhovni sud, a zupanije to nemaju jasno..zupanije su nesto drugo.. (nisam bas tocno u tome da ti znam najbolje objasnit..al brijem da je to nekak tak)
tamo srba ima maltene u tragovima al dokle ima razmisljanja: srbija je gdje je i jedan srbin, onda to jest srbija i tu ce biti rata
oni vec 30 godina traze da postanu republika sto su i morali onda al eto, nekom se vise svidja ovak
i to kaj si rekla..da njima kosovo ne donosi nis dobro, da oni daju puno love dole za nista, da su nepismeni, da samo radjaju i imaju po 15 djece..pa ono..zasto onda toliko silno zele to kosovo?
ak im samo stetu donosi
i ameli, mi smo bili republika jedne jugoslavije i isto tak nije bilo pogovora nit mogucnosti cjepkanja..jer smo dio toga pa eto..imamo drzavu (
)
nek se oni dogovore kak im pase i ak zele ratovat zabole me..samo bi trebali pocet vec brojat koje su sve ratove u povjesti izazvali i iz kojih jadnih razloga..samo sebi rade financijsko sranje i unazadjuju se..
al meni bi bilo super da se kosovo odvoji, vise iz svih razloga sto sam napisala a malo iz zlobe radi "velike srbije" koja se poprilicno skvrcila u pranju
oni kao pokrajina, isto kao i vojvodina su (vjerojatno) imaju svoj ustav, skupstinu, vrhovni sud, a zupanije to nemaju jasno..zupanije su nesto drugo.. (nisam bas tocno u tome da ti znam najbolje objasnit..al brijem da je to nekak tak)
tamo srba ima maltene u tragovima al dokle ima razmisljanja: srbija je gdje je i jedan srbin, onda to jest srbija i tu ce biti rata
oni vec 30 godina traze da postanu republika sto su i morali onda al eto, nekom se vise svidja ovak
i to kaj si rekla..da njima kosovo ne donosi nis dobro, da oni daju puno love dole za nista, da su nepismeni, da samo radjaju i imaju po 15 djece..pa ono..zasto onda toliko silno zele to kosovo?
ak im samo stetu donosi
i ameli, mi smo bili republika jedne jugoslavije i isto tak nije bilo pogovora nit mogucnosti cjepkanja..jer smo dio toga pa eto..imamo drzavu (
nek se oni dogovore kak im pase i ak zele ratovat zabole me..samo bi trebali pocet vec brojat koje su sve ratove u povjesti izazvali i iz kojih jadnih razloga..samo sebi rade financijsko sranje i unazadjuju se..
al meni bi bilo super da se kosovo odvoji, vise iz svih razloga sto sam napisala a malo iz zlobe radi "velike srbije" koja se poprilicno skvrcila u pranju
Zadnja izmjena: Zita, dana/u 23 sij 2008 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zita
haha pa to ce na kraju i ostat od srbije 
enivej..ne volim amere i u principu mi se jebe sto misle, al njima je cijela europa..tj cijeli svijet jedno divno mjesto gdje mogu rdit sto zele
i ne treba njima neovisnost kosova da bi tam stavili svoje baze..oni ih sa politickim ucjenama itd mogu stavit i u moje dvoriste ak to bas pozele..
jes, povjesnog, jer se kolju tamo vec godinama
nedaj boze da italija odluci brijat na povjesni znacaj pa da se pokusa prosirit na prostore tadasnjeg rimskog carstva...e da su srbi talijani
enivej..ne volim amere i u principu mi se jebe sto misle, al njima je cijela europa..tj cijeli svijet jedno divno mjesto gdje mogu rdit sto zele
i ne treba njima neovisnost kosova da bi tam stavili svoje baze..oni ih sa politickim ucjenama itd mogu stavit i u moje dvoriste ak to bas pozele..
jes, povjesnog, jer se kolju tamo vec godinama
nedaj boze da italija odluci brijat na povjesni znacaj pa da se pokusa prosirit na prostore tadasnjeg rimskog carstva...e da su srbi talijani
-
Zita
prije ce albanci pocet napadat svoje susjede nego ti promjenit svoje misljenjeZita je napisao/la:haha, nedas se jelda
a gle..mozda sam stupid, al nisam vidla da albanci napadaju svoje susjede..jednog po jednog...onako redom
ak krenu-promjenit cu misljenje:D:D
-
Zita
eto vidis..nit ce oni napadat nit cu ja morat mjenjat misljenjeAmeli je napisao/la:prije ce albanci pocet napadat svoje susjede nego ti promjenit svoje misljenjeZita je napisao/la:haha, nedas se jelda
a gle..mozda sam stupid, al nisam vidla da albanci napadaju svoje susjede..jednog po jednog...onako redom
ak krenu-promjenit cu misljenje:D:D
..e da nemogu ti oni do susjeda imaju zidine oko sebe..znas kako je reka jedan albanac za svoj narod:vidila si stado ovaca, a jesi vidjela stado svinja..kazen ja: ne..e sad ti je jasno zasto nismo dobri jedni sdrugima
..
a ostalo: nisam te bas nis razumjela
-
Zita
pa sta onda.Ameli je napisao/la:tila san rec da albanci nisu imali svoju neovisnost na kosovu jer se nisu slagali dobro jedni sdrugima,nisu bili jedinstveni,svak je zatvara vrata i diza zidove i medje izmedju sebe,...razumis sad
zasto bi se pobogu morali slagati sa nekim samo zato kaj ta budala zivi pored vas?
mislim da bi ustavom trebalo bit zajamceno, ak vec nije, to pravo da totalno izignoriras susjede i njihove nosice koje guraju okolo jer nemaju pametnijeg posla
meni se poprilicno gadi sama ideja da bi mi sad, jer zivimo jedno pored drugog trebali bit dobri i dragi i big hepi femili. pomagat si i bla. piss off. ne zanimaju me susjedi nit zelim znat kak se zovu nit zelim da oni ista znaju o meni. ak im treba secer-nek skoknu do ducana, a kave sigurno necemo pit nit nakon 20 godina zivota u blizini.
dobrosusjedski odnosi me ne zanimaju nit 2%
a ak cemo gledat na bratstvo i jedinstvo nit rvati nisu jedistveni, jedva cekaju da jedan drugom smjeste kajlu pa eto kako krivousti rece: imamo drzavu
mozda je stvarno stvar u tome da se svi svima petljaju u privatne zivote i misle da si trebaju bit dobri jer imaju tu nesrecu bit susjedi..to je valjda ta razlika izmedju kosova i rvacke i tih neovisnosti
-
Zita
nisam te krivo shvatila
krivo se ti izrazis 
i idemo dalje (al ne u hdz tonu)
nit hrvati nisu bili jedinstveni za neovisnost
neki su se borili, nekima to nije padalo na pamet, neki su otisli u njemacku, neke je bolio k.. a neki su bili totalno protiv toga
uostalom, gdje bi dosli kad bi svi mislili isto?
i dalje nisi dala dobar razlog
sve ovo do sad ne drzi vodu..
al, kako pises izgleda da dosta znas...si bila mozda tamo?
vidla sam da i tu neki susjed stalno gleda kad dolazim doma i sa kim sam...sigurno je albanac. djubre jedno
neki su se borili, nekima to nije padalo na pamet, neki su otisli u njemacku, neke je bolio k.. a neki su bili totalno protiv toga
i dalje nisi dala dobar razlog
vidla sam da i tu neki susjed stalno gleda kad dolazim doma i sa kim sam...sigurno je albanac. djubre jedno
a jesi prava skorpionkaZita je napisao/la:nisam te krivo shvatilakrivo se ti izrazis
i dalje nisi dala dobar razlogsve ovo do sad ne drzi vodu..
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
iskreno. jebe mi se i za srbiju i za kosovo. mogu se rascjepat u 100 drzava ili ostati u jednoj. ali to nek rade unutar svojih granica.
a mogu ameri tamo napraviti i svemirske stanice sta se mene tice.
nemam pojma kakva je situacija tamo. gledala sam nekakav dokumentarac gdje bi se oni rado udruzili s albanijom. mogu i to sta se mene tice.
isto kak me briga da li ce se sjeverni kirkuk odvojiti od juznog.
a mogu ameri tamo napraviti i svemirske stanice sta se mene tice.
nemam pojma kakva je situacija tamo. gledala sam nekakav dokumentarac gdje bi se oni rado udruzili s albanijom. mogu i to sta se mene tice.
isto kak me briga da li ce se sjeverni kirkuk odvojiti od juznog.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
Ako ćemo o povijesti, Srbija je nastala na Kosovu..
Ali to sad više nije kao tamo u 11st... Mrzim tu glupu logiku, ja sam tu bio prekjučer pa je red da budem i danas..
To je sada zemlja koja se ne može cjepkati jer je stanovništvo previše izmiješano..
Nek rade kako hoće, samo da ne bude rata.. Jedan mi je bio sasvim dovoljno traumatičan..
Ali to sad više nije kao tamo u 11st... Mrzim tu glupu logiku, ja sam tu bio prekjučer pa je red da budem i danas..
To je sada zemlja koja se ne može cjepkati jer je stanovništvo previše izmiješano..
Nek rade kako hoće, samo da ne bude rata.. Jedan mi je bio sasvim dovoljno traumatičan..
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
Pa ako cemo tocno - Srbija je popusila na Kosovu! Jedan od najstrasnijih vojnih poraza koji oni evo vec 600 godina slave ko pobjedu i briju o Kosovu ko srcu Srbije. Ali kad bi se vracali tako daleko u proslost, sta bi onda trebala trazit Grcka, Italija, Turska, Egipat...Pa valjda se ponesto promijenilo od 15. stoljeca? Ili nije...
je ali nije od albanaca nego od turaka,...jel kad tako znas koji je plemic iz hrvatske dosao da pomogne ,pa kad je zakasnio i vidio sta se desilo,pokupio velik broj srba i nastanio u krajinu da brani guzice austro-ugarske,aj reci ime..lana je napisao/la:Pa ako cemo tocno - Srbija je popusila na Kosovu! Jedan od najstrasnijih vojnih poraza koji oni evo vec 600 godina slave ko pobjedu i briju o Kosovu ko srcu Srbije. Ali kad bi se vracali tako daleko u proslost, sta bi onda trebala trazit Grcka, Italija, Turska, Egipat...Pa valjda se ponesto promijenilo od 15. stoljeca? Ili nije...
Evo ja cu ti reci:1389g. sa 20000vojnika pod vodstvom vojvode Vlatka,borili su se sa puno nadmocnijom osmanlijskom vojskom i DA TAD SU IM u pomoc pridruzili krizari iz hrvatske pod vodstvom Bana Ivaniša Horvata..tad su srbi sa kosova presljeni u krajinu,sjecas se krbavske bitke,e ciju su drzavu tad branili ti isti srbi koji su sad protjerani jer je jedan bolesni um zaveo ih pricom o Ustasama...a imali su razlog da se boje ,koliko ih je samo pobijeno u jasenovcu i staroj gradisci..poslusaj thompsona..on voli o tome da pjeva...a turke i grke i rimljane prozivati ..onda hrvataska ne bi bila u ovim granicama i bilo bi dalmacija ,istra,slavonija..kosovo je srpsko i to im se trba dati,ali se nesmije cijepati bosna jer je ona postojala i prije dolaska turaka..tako da mojlim ..ako vec pisete pisi te.koliko toliko objektivno..jer ponavljam da je po mrznji zbog proslog rata,ja bi tribala mrzit sva tri naroda..ALI NEMRZIM!!!!! 
- WIRGINIA WOOLF
..možda ne mrziš,ali fakat prezrivo i s predrasudama govoriš o albancima..
..
..a s druge strane si veliki fan srbijanske politike i pravi poznavalac njihove povijesti..
..a to izvlačenje neke babe (kojajekaobilauustaškojmladeži) i sl...
..ko da slušam ratne priče iz krajine svojevremeno..
..btw..koliko vidimo u srbiji je većina još uvijek za radikale..što govori samo za sebe..na žalost one razumne manjine..
..
..kad isčitavam ove tvoje postove,fakat mi zvučiš kao pravi radikal
..
..a s druge strane si veliki fan srbijanske politike i pravi poznavalac njihove povijesti..
..a to izvlačenje neke babe (kojajekaobilauustaškojmladeži) i sl...
..btw..koliko vidimo u srbiji je većina još uvijek za radikale..što govori samo za sebe..na žalost one razumne manjine..
..kad isčitavam ove tvoje postove,fakat mi zvučiš kao pravi radikal
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
- WIRGINIA WOOLF
..Ameli je napisao/la:onda smo i jedna i druga radikali..otkud tebi tolike simpatije za albance,volis ih
..samo daj..a radikalom zovi nekog drugog..mozda vise znam od tebe neke cinjenice,mozda ti je tesko,jer nemas argumente protiv,ali ni za..zato nevrijedjaj
..obje?..ne bih rekla..ali zaboravih da si ti full objektivna..
..tvoje činjenice su očito previše subjektivne..
..nemam ja šta koga simpatizirati,ali fakat sam na strani slabijih ..koje netko tlači..
..volim
..najveći argument mi je da mi megalomanija srbije fakat ide na k****..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
ma wigrinia.. nisan niti simpatizer velikosrpske politike,nit san subjektivna...nikad nisan voljela tlacitelje i JEDNOUMLJE,pa zbog tih razloga jedina san ovdje gdje pokusavam objektivno pisati o krizi na kosovu i neodvajanju,jer nije to samo njihovo pitanje,to je pitanje cile europe..-nezovi me radikalom,ali ako je moje radikalstvom u sagledavanju stvari sa sviju strana i netrpeljivosti prema silom odvajanju dijela jedne drzave,pa nek bude da sam i to...zao mi je ono malo srba koji su protiv svega sto se desavalo u zadnjih 20g.a koji nisu mogli nista poduzeti,zao mi je i albanaca kojima drugi kroje gace,ali najvise mi je zao nevinih u ratu koji bi mogao izbiti..ako srbi sanjaju o velikoj srbiji,tada i albanci na kosovu sanjaju o velikoj albaniji i ta prica je prica jos iz ex-drzave ,...nisam protiv albanaca,nego protiv politike koja zagovara na silu odcjepljenje..evo moga SUBJEKTIVNOG MISLJENJA,nek se odvoje i zive kako znaju u svom siromastvu i neznanju ionako su bili teret,pa nek idu...neka bude velika albanijaWIRGINIA WOOLF je napisao/la:..Ameli je napisao/la:onda smo i jedna i druga radikali..otkud tebi tolike simpatije za albance,volis ih
..samo daj..a radikalom zovi nekog drugog..mozda vise znam od tebe neke cinjenice,mozda ti je tesko,jer nemas argumente protiv,ali ni za..zato nevrijedjaj
..obje?..ne bih rekla..ali zaboravih da si ti full objektivna....
..tvoje činjenice su očito previše subjektivne..
..nemam ja šta koga simpatizirati,ali fakat sam na strani slabijih ..koje netko tlači..
..volim..pobogu ne volim ni samu sebe,a kamoli toliki broj ljudi
..
..najveći argument mi je da mi megalomanija srbije fakat ide na k****..
- WIRGINIA WOOLF
..ameli...to što si "jedina ovdje koja pokušava bit objektivna"..bi ti trebalo samo po sebi nešto reći o objektivnosti,ali ako želiš živjeti u zabludi ..tvoja stvar..
..da budem objektivna na subjektivan način..
..
..da budem objektivna na subjektivan način..
- sedma_od_devet
jedina stvar koju mi možemo i imamo pravo podržavati jeste narod kosova. oni moraju odlučiti šta žele.
a mislim da je jasno šta žele...
a tko su pobogu clooney i sharonka da iznose svoje mišljenje o kosovu i to na temelju prijateljstva s nekim srbima?!
zanima me šta bi mislili da su im albanci prijatelji?!
jadno...
a mislim da je jasno šta žele...
a tko su pobogu clooney i sharonka da iznose svoje mišljenje o kosovu i to na temelju prijateljstva s nekim srbima?!
zanima me šta bi mislili da su im albanci prijatelji?!
jadno...
Oblikom sam kaplja, sadržinom more.