prst/anus/rukovanje- izricanje presude
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
prst/anus/rukovanje- izricanje presude
NA DANAŠNJEM ročištu u ponovljenom postupku protiv "ličkog Tuđmana" Jose Mraovića, kojeg se tereti za "rukovanje" s američkom košarkašicom Ilishom Jarrett, bit će saslušano šest svjedoka, a očekuje se i izricanje presude.
Na prethodnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, svoj je iskaz pred istražnom sutkinjom Županijskog suda u Rijeci dala Jarrett. Gospićki tajkun je ročište obilježio bacanjem životinjskih kosti pred novinare, ispred zgrade suda.
Svjedoci koji će danas dati svoje iskaze, prisustvovali su 13. travnja 2005. godine ručku u Mraovićevom hotelu. Mraovića se tereti da je nakon spomenutog ručka ušao u sobu Ilishe Jarrett te joj nasilno gurnuo prst u anus, što se smatra radnjom istovjetnom silovanju.
Podsjetimo, na prvom je suđenju Županijski sud u Gospiću, gospićkog tajkuna oslobodio svih optužbi za silovanje, a sudac Branko Milanović je guranje prsta u anus usporedio s rukovanjem, izjednačivši te dvije radnje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ocek ... 72579.aspx
sta mislite koliko ce dobiti?
ja se nadam da ce ista dobiti pa se mozda zamisli da bi se mnogi s njim u zatvoru mogli "rukovati"
Na prethodnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, svoj je iskaz pred istražnom sutkinjom Županijskog suda u Rijeci dala Jarrett. Gospićki tajkun je ročište obilježio bacanjem životinjskih kosti pred novinare, ispred zgrade suda.
Svjedoci koji će danas dati svoje iskaze, prisustvovali su 13. travnja 2005. godine ručku u Mraovićevom hotelu. Mraovića se tereti da je nakon spomenutog ručka ušao u sobu Ilishe Jarrett te joj nasilno gurnuo prst u anus, što se smatra radnjom istovjetnom silovanju.
Podsjetimo, na prvom je suđenju Županijski sud u Gospiću, gospićkog tajkuna oslobodio svih optužbi za silovanje, a sudac Branko Milanović je guranje prsta u anus usporedio s rukovanjem, izjednačivši te dvije radnje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ocek ... 72579.aspx
sta mislite koliko ce dobiti?
ja se nadam da ce ista dobiti pa se mozda zamisli da bi se mnogi s njim u zatvoru mogli "rukovati"
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- WIRGINIA WOOLF
-
Zita
-
moonsorrow
Zita je napisao/la:sad se dogovara cijena i usluge za oslobadajucu presudu...
sad nece bit da je to rukovanje vec ce bit da nema dovoljno dokaza da se to zbilja desilo i to je to
seronja ce nastavit po svom, amerikanka ce otic kuci a suci omastit brk
da.
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)
(Satan Panonski)
-
jabooka
Mraović osuđen na tri godine zatvora.
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,107823.jl
...pa eto...sretno mu rukovanje u zatvoru. jos nek se samo jednom prije zatvora rukuje sa sucem milanovicem.
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,107823.jl
...pa eto...sretno mu rukovanje u zatvoru. jos nek se samo jednom prije zatvora rukuje sa sucem milanovicem.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- WIRGINIA WOOLF
-
Zita
- Hidden_soul
- Devil in details
-
superstar
cjela situacija mi je poprilično smješna..ali "smrad" će valjda dobit kaj zaslužuje..
tak mu i treba kad gura prste gdje im nije mjesto..
koji primitivizam,prestravično,slušala sam ga neki dan na telki...baš je degeneričan..mislim ,možda i ne provede baš 3 godine u zatvoru,ali mediji su napravili dovoljno i on mora s time živjeti do kraja života..nekak mislim da je i to neka vrsta kazne..
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..
najvise mu je popularnosti donija prijasnji sudac okarakterizirajuci prst u anus,kao rukovanje...mislim da mu on moze zahvalit za ovoliku pompu,a sebi jer se zamjerio novinarima..samo jos nesto..koliko je takvih rukovanja,a da se nezna nista..da ova nije amerikanka ,neznam dal bi neka nasa bila popracena s toliko pozornosti..e sad nek stavi jedan prst u anus,drugi u usta pa nek izmjenjuje prste 
-
jabooka
dobio je malo ali dobro da je dobio ista i da je to uopce priznato kao silovanje jer prvo je bilo rukovanje.
sad sam se sjetila osjeckog suca koji je osudio pedofila koji je silaovao vlastitu kcer na 27 godina zatvora. znaci sve je moguce. velike kazne cak i kod nas(nazalost to je izdvojeni slucaj) pa svaka cast tom sucu koji je dao prvu takvu veliku kaznu.
sad sam se sjetila osjeckog suca koji je osudio pedofila koji je silaovao vlastitu kcer na 27 godina zatvora. znaci sve je moguce. velike kazne cak i kod nas(nazalost to je izdvojeni slucaj) pa svaka cast tom sucu koji je dao prvu takvu veliku kaznu.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.

boli njega briga opet ce sve postarom na parketu