..fotoaparat..
- WIRGINIA WOOLF
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
..fotoaparat..
..best buy..za poluprofesionalne svrhe.. :?
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
- WIRGINIA WOOLF
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
imam 350 d i zadovoljna sam iako u buducnosti namjeravam uzet nesto bolje... puno bolje.
a sad ovisi sta zelis... ako imas love i ako ti nije problem bacit kikiriki na takav skup hobi... onda u tom slucaju preporucam 5d ili 1d mark III
canon afskroz
a sta se Oly-a tice... imas super kod njih... e-500 je ok jos ti ima onaj neki vrag protiv prasine, automatski ti cisti cip...which is a really good thing.
ja sam za canon.
e,... koliko love mislis potrosit na igrackicu?
a sad ovisi sta zelis... ako imas love i ako ti nije problem bacit kikiriki na takav skup hobi... onda u tom slucaju preporucam 5d ili 1d mark III
a sta se Oly-a tice... imas super kod njih... e-500 je ok jos ti ima onaj neki vrag protiv prasine, automatski ti cisti cip...which is a really good thing.
ja sam za canon.
e,... koliko love mislis potrosit na igrackicu?
eh... definitivno se slazem sa swaykom....swayka je napisao/la:a sad ovisi sta zelis... ako imas love i ako ti nije problem bacit kikiriki na takav skup hobi... onda u tom slucaju preporucam 5d ili 1d mark IIIcanon afskroz
![]()
al je tu vec rijec o profesionalnim fotoaparatima i malo vise kikirikija....
a ako si mozes priustiti, razvezi kesu bez ustrucavanja...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
- WIRGINIA WOOLF
..cure, cure smirite strasti
..ovdje se radi o amateru koji bi ipak nešt malo bolje od jednostavnih digitalaca..
..ali bih kupila nešto do 3000 k maksimalno..samo da se to moje maximalno ne rastegne kao i uvijek
..
..ali bih kupila nešto do 3000 k maksimalno..samo da se to moje maximalno ne rastegne kao i uvijek
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
Ja trenutno imam nikon i zadovoljna sam, služi svrsi.
Tu ima zgodnih igračka http://shop.lomography.com/shop/
Tu ima zgodnih igračka http://shop.lomography.com/shop/
-
agasta
- new york city girl
da, al mislim da curka trazi digitalac a ne lomo aparat. iako osobno misljenje je da je savrseno ucit na 120ici.
a kaj se tice oly i canon objektiva - nebo i zemlja - canon kak god okrenes ima bolje objektive od olympusa.
a wirginia ti bi point&shoot fotic sa malo vise funkcija ili slr (promjenjivi objektivi i ostale igracke)?
a kaj se tice oly i canon objektiva - nebo i zemlja - canon kak god okrenes ima bolje objektive od olympusa.
a wirginia ti bi point&shoot fotic sa malo vise funkcija ili slr (promjenjivi objektivi i ostale igracke)?
I am not a myth.
- WIRGINIA WOOLF
..e baš to meni treba nešt na čem bi se učila..
..ovako nadobudno slr..objektivi i ine igračke,ali mislim da je to za sad previše za mene kao početnika ili?..pa možda ipak ova prva solucija..
..što ti misliš..koji bih trebala?..
..ovako nadobudno slr..objektivi i ine igračke,ali mislim da je to za sad previše za mene kao početnika ili?..pa možda ipak ova prva solucija..
..što ti misliš..koji bih trebala?..
- sedma_od_devet
- WIRGINIA WOOLF
..a nekakav olympus..jeftinjak..za slikati rođendaneagasta je napisao/la:na cemu si se igrala do sada?
- WIRGINIA WOOLF