"celebrity" big brother
-
žbaga
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
moj je favorit salome..bas mi je bilo zaj sinoc kad su ju nominirali...onaj prokleti grubnic...
ljubomoran je sto ce cak i ako jednog dana makne spolni ud uvik biti vece musko od njega...
Neven mi je isto kralj...na kraju ce ovi sto su fizicki najradikalniji ispast najnormalniji/najbolji...
Marina je cisto razocarenje..dosla se tamo rugat a na kraju ce ona ispast najveci sprd...
ne razumim sto je lose u gledanju bb...ok kad je normalni i kad se radi o ljudima koji ti ni u stvarnom zivotu nebi bili zanimljivi...to mi je u k gledat,mada mi se i to zalomi petkom(palim se na nominacije kad se medusobno gade)...al sad...ne sramim se sto ga gledam..ljudi su zanimljivi,zasto ih nebi gledala??
to mi je isto kao i da gledam red carpet/neciji intervju ili bilo sta slicno...
sto god napravim,ispadne zadiranje u tudu privatnost...
Mogu se bar nasmijat u meduvremenu...
ljubomoran je sto ce cak i ako jednog dana makne spolni ud uvik biti vece musko od njega...
Neven mi je isto kralj...na kraju ce ovi sto su fizicki najradikalniji ispast najnormalniji/najbolji...
Marina je cisto razocarenje..dosla se tamo rugat a na kraju ce ona ispast najveci sprd...
ne razumim sto je lose u gledanju bb...ok kad je normalni i kad se radi o ljudima koji ti ni u stvarnom zivotu nebi bili zanimljivi...to mi je u k gledat,mada mi se i to zalomi petkom(palim se na nominacije kad se medusobno gade)...al sad...ne sramim se sto ga gledam..ljudi su zanimljivi,zasto ih nebi gledala??
to mi je isto kao i da gledam red carpet/neciji intervju ili bilo sta slicno...
sto god napravim,ispadne zadiranje u tudu privatnost...
Mogu se bar nasmijat u meduvremenu...
- miuccia
da iman vrimena i da nema ostatka bb ukućana koji su fuj-bljak-jao-bože-što-ih-stvori(ne shvaćati doslovno), gledala bi bb samo zbog too hot,too beautiful (although plastic) IVE JERKOVIĆ.....
(i zbog, čujem, samouvjerene salome)
a sad opet-ivaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
(i zbog, čujem, samouvjerene salome)
a sad opet-ivaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
Painkillers are a girl´s best friend...
-
jabooka
sta mi je naporan ciganovic. zviznula bi ga da sam tamo. nikako se prilagoditi. nista mu ne pase.
jerkovicka je rekla jednu poprilicno ruznu stvar. samo mi se sada ne objasnjava koju(ali u vezi kuhanja i ljepote-ruznoce)
vec vidim toje prijatelja i danijelu u finalu.
tak su to skombinirali da se sve nominacije znaju unaprijed.
jerkovicka je rekla jednu poprilicno ruznu stvar. samo mi se sada ne objasnjava koju(ali u vezi kuhanja i ljepote-ruznoce)
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
-
žbaga
hm...ja cu pojasnit..(nemogu odolit)..Iva je rekla da nezna kuhat na sta je marina rekla "ni nemoras znat,ti si ljepa"...i onda je iva posli rekla nevenu i marku kako joj je tila vratit "onda ces se ti u zivotu nakuhat"...jabooka31 je napisao/la:sta mi je naporan ciganovic. zviznula bi ga da sam tamo. nikako se prilagoditi. nista mu ne pase.
enivej...meni je jedino glupo sto joj to nije odma rekla u facu...al inace je izjava po meni na mistu...zasto bi ova nju postovala/zalila/suosjecala jer je ona lipa a ova ne...i zbog toga trpila njene predrasude/sranja..daj molim te...
uostalom,dobro joj je odgovorila..steta sto nije u facu..ova bi vjerovatno opet bacila neku neshvacenu bazu...
-
žbaga
ii bolje da nije...samo bi se svada zapocela...ovako je samo tracaju iza leda...
meni je zenske zaj al tako joj i triba...dosla je tamo skupit materijal da bi im se mogla rugat...sta je drugo ocekivala...da ce ju obozavat??
al ono...bas me zanima..da je obrnuta situacija..da izgleda ka iva jerkovic i isto se ponasa...garant bi se (ako nista drugo) vise smijali njenim bazama..(ako se to moza tako nazvat)..?
meni je zenske zaj al tako joj i triba...dosla je tamo skupit materijal da bi im se mogla rugat...sta je drugo ocekivala...da ce ju obozavat??
al ono...bas me zanima..da je obrnuta situacija..da izgleda ka iva jerkovic i isto se ponasa...garant bi se (ako nista drugo) vise smijali njenim bazama..(ako se to moza tako nazvat)..?
- bloody mary
-
agasta
- new york city girl
cijeli taj "celebrity" je presmijesan.
tri kvocke su pak dosli tam tracat i ismijavat. dvornikica se dosla odmorit, komicarka skupit materijala za nastupe, salome pobit predrasude a kovacevic mirno i mudro suti.
a kaj se jerkovicke tice, sorry, al zena nije bas TOLIKO lijepa. gimme a break, ima hrpa lijepsih zena, a koje ce cak i mrdnut svojim prsticima.
kaj se tice komicarke, ima svoj smisao za humor, netko ce ga shvatit, netko ne.
tri kvocke su pak dosli tam tracat i ismijavat. dvornikica se dosla odmorit, komicarka skupit materijala za nastupe, salome pobit predrasude a kovacevic mirno i mudro suti.
a kaj se jerkovicke tice, sorry, al zena nije bas TOLIKO lijepa. gimme a break, ima hrpa lijepsih zena, a koje ce cak i mrdnut svojim prsticima.
kaj se tice komicarke, ima svoj smisao za humor, netko ce ga shvatit, netko ne.
I am not a myth.
- WIRGINIA WOOLF
meni je fakat bila smiješna reakcija i minut šutnje..kad je marina izbacila foru gledajući ciganovića i modnog mrnjauu...kako su joj sad jasniji danči i robač..ono kao otkud ona to tak samo a kamere snimaju!!sad će svi znati!!...moš mislit kao nitko ne zna da su gay..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
- WIRGINIA WOOLF
eh da jerkovička..hm..pa ne mogu reći da nije lijepa iako malo dotjerana plastikom
..ali ajd neću bit sitničava...iako nije moj tip žene..
a što se tiče fore okuhanju i ljepoti...pa i ja velim da ako daješ trebaš znati i primiti foru,zar ne?..stoga je mogla reći marini u facu..
pa kaj,i ova je njoj
..
.1..2..3...sve što kažeš to si ti
a što se tiče fore okuhanju i ljepoti...pa i ja velim da ako daješ trebaš znati i primiti foru,zar ne?..stoga je mogla reći marini u facu..
pa kaj,i ova je njoj
.1..2..3...sve što kažeš to si ti
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
-
ovde_ide_kul_nick
S obzirom da mi vecina ukucana gleda Big Brother pogledala sam ga par puta.Meni je to osobno dosadno al kad nema niceg boljeg super je za pustit mozak na pasu.A ova Iva Jerkovic mi uopce nije privlacna,moze ona bit miss ako nema niceg zanimljivog u njenom izgledu...prevec je obicna,ko i svaka druga ljepsa cura,nema karaktera a i nije moj tip.A Ciganovic se ponasa ko hebena princeza i nis mu nije po volji.
- filomena
žbaga je napisao/la: Iva je rekla da nezna kuhat na sta je marina rekla "ni nemoras znat,ti si ljepa"...i onda je iva posli rekla nevenu i marku kako joj je tila vratit "onda ces se ti u zivotu nakuhat"...
Jebo te!
Pa to bi do fajta došlo da joj je ova odbrusila!
Mrak!
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''
- Hidden_soul
- Devil in details
Ok, nisam gledala ali iz ove price koliko se da zakljucit i procitat, ne vidim cemu drama sto joj je ova spustila za kuhanje.
Geeze, ajde ne kazem da uopce zene trebaju znat kuhat, neko ima tu privilegiju i mogucnost da kuhaju za njega/da se hrani vani/______(umetni nesto trece po volji), ali uz tu konstataciju da ne zna kuhati, sto jos ocekuje??? Nobela???
I jes! Mrzim zene koje cvile svima da ne znaju kuhat a ne cine nista u vezi s tim.
Ili suti i hrani se vani, ili nauci.
Jer kad im bude trebalo, naucit ce. O, itekako ce naucit. *poucena vlastitim primjerom*
I da. Preozbiljno to shvacaju, ko djeca su.
Ova rekla ovo, ova htjela odbrusit ono...
Geeze, ajde ne kazem da uopce zene trebaju znat kuhat, neko ima tu privilegiju i mogucnost da kuhaju za njega/da se hrani vani/______(umetni nesto trece po volji), ali uz tu konstataciju da ne zna kuhati, sto jos ocekuje??? Nobela???
I jes! Mrzim zene koje cvile svima da ne znaju kuhat a ne cine nista u vezi s tim.
Ili suti i hrani se vani, ili nauci.
Jer kad im bude trebalo, naucit ce. O, itekako ce naucit. *poucena vlastitim primjerom*
I da. Preozbiljno to shvacaju, ko djeca su.
Ova rekla ovo, ova htjela odbrusit ono...
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
žbaga
marina se nije snasla ni u svijetu zena a kamoli silikona..mada..steta...nebi joj bilo na odmet..
jbt,nije da vridam al ono..zena slici na HUGA!
a sto se tice ive..
meni je ona zanimljiva..mislim da nije losa ka osoba,sigurno nije glupa..a i najvaznije..agresivna je!ja to volim!:-))))
bila je ovo lito na hvaru sidila do nas,totalno se normalno ponasala..nije se uopce preseravala(ako zanemarimo tri mafijasa s njom)...
u svakom slucaju,meni je simpa..
jbt,nije da vridam al ono..zena slici na HUGA!
a sto se tice ive..
meni je ona zanimljiva..mislim da nije losa ka osoba,sigurno nije glupa..a i najvaznije..agresivna je!ja to volim!:-))))
bila je ovo lito na hvaru sidila do nas,totalno se normalno ponasala..nije se uopce preseravala(ako zanemarimo tri mafijasa s njom)...
u svakom slucaju,meni je simpa..
-
jabooka
marina ima predrasuda prema ljudima koji se bave takvim poslom. smatra da stilisti. manekeni i ostali. zive na lagodan nacin. zaradjujuci novac tako sta prodaju maglu drugima. da su puni novaca i nemaju sta raditi u zivotu pa im je dosadno i cijeli dan se prenemazu i presetavaju po spici.
a pjesmica joj je bila stvarno degutantna.
a pjesmica joj je bila stvarno degutantna.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
... potvrdjujem... Marina ima velike socioloske predrasude prema njima i tako se nikad nece moci uklopiti u bb kucu...
pjesmica moze biti smijesna mozda samo njenom krugu ljudi koji takodjer preziru taj 'fashion' svijet... ovako je bila na krivom mjestu u krivo vrijeme... cista uvreda...
Neven je to dosta stoicki podnio...da meni netko tako nesto otpjeva, popizdila bih...
pjesmica moze biti smijesna mozda samo njenom krugu ljudi koji takodjer preziru taj 'fashion' svijet... ovako je bila na krivom mjestu u krivo vrijeme... cista uvreda...
Neven je to dosta stoicki podnio...da meni netko tako nesto otpjeva, popizdila bih...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
-
žbaga
haha,ne voli mene adminka...sigurno si krivo postala duso...nika331 je napisao/la:meni je netko izbrisao post kad sam isto to napisala o marini, žbago...ili si se ti već umilila voljenoj adminki![]()
![]()
![]()
![]()
cek cek,napisala si isto sto i ja??haha,jesi ti moj alter ego?
koja pisma?propustila sam...what happened? :?
mrzim kad nisam u toku.....
- WIRGINIA WOOLF
pjesmica je stvarno bila uvredljiva i nije ok..bez obzira o kom se radi..opjevati tako nekog dok je on prisutan.. je fakat previše,a najjače je što marina uopće to ne kuži ili?..granice iliti dobrog ukusa mora biti i u zezanciji i provokaciji..
Znam da je pomalo neukusna pjesmica al meni je bila čist zabavna.. Naravno na krivom mjestu u krivo vrijeme
i pred krivim ljudima.. Ali to su stvari koje ona radi na
svojim nastupima i tamo dobro zvuče..
i pred krivim ljudima.. Ali to su stvari koje ona radi na
svojim nastupima i tamo dobro zvuče..
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
-
jabooka
........tamo vjerovatno da.
kako su je samo "sredili" to je prestrasno.
nusporedivo vise mi je zenstvena u svojoj obleki. nego u onom sta su od nje napravili.
modni macak je jaaaaaao. tak je micek osjetljiv. a cigi je car. sve mu ravno.
kako su je samo "sredili" to je prestrasno.
nusporedivo vise mi je zenstvena u svojoj obleki. nego u onom sta su od nje napravili.
modni macak je jaaaaaao. tak je micek osjetljiv. a cigi je car. sve mu ravno.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
žbaga
haha,dobro si me sitila...ono jucer je bila strava!!!
kad sam ju vidila,doslovno sam se prepala!mislila sam da je zena od salome(aka another drag queen) usla u kucu...
)),al mi je jos komicnije bilo to sto je bila cila ponosna na sebe...garant je mislila da izgleda ultra cool/sexy?
sve u svemu..mislim da bi marko izgleda zenstvenije u istom outfitu...al konkretno ona ka ona,ne pari se losa..cak mi se omilila jucer kad se pokusala uvuc ivi jerkovic u gace...
kad sam ju vidila,doslovno sam se prepala!mislila sam da je zena od salome(aka another drag queen) usla u kucu...
sve u svemu..mislim da bi marko izgleda zenstvenije u istom outfitu...al konkretno ona ka ona,ne pari se losa..cak mi se omilila jucer kad se pokusala uvuc ivi jerkovic u gace...
-
jabooka
pjesmica je na foru.
"pisem pismo tinta mi se proli......"
......pa neven se sagnuo po sapun. pa ga netko guzi. pa ne zna da li mu pase il ga boli......bla. ma bezveze.
pjesmica na onom mjestu nije pasala i to je to.
u drugom okruzenju mozda i je komicna.
mene inace stand-up komicari tesko uspiju nasmijati. nije do njih do mene je. ja se ne smijem niti komedijama.
a i dosadno mi je ismijavanje stilista. fensi-smensi svijeta....itd.
"pisem pismo tinta mi se proli......"
......pa neven se sagnuo po sapun. pa ga netko guzi. pa ne zna da li mu pase il ga boli......bla. ma bezveze.
pjesmica na onom mjestu nije pasala i to je to.
u drugom okruzenju mozda i je komicna.
mene inace stand-up komicari tesko uspiju nasmijati. nije do njih do mene je. ja se ne smijem niti komedijama.
a i dosadno mi je ismijavanje stilista. fensi-smensi svijeta....itd.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
žbaga
meni stand_up nije zabavan jer je drugima zabavno...
a kad je vecini zabavno,meni nije.....
a i valjda zato jer mi je cili zivot stand up komedija..
sumnjam da je ona inace igdi komicna..osim kad je ispred ogledala...meni je tamo jedini zabavan neven..stvarno ima dobre fore..i najbolji je dio to sto uopce ne pokusava bacit foru...to mu valjda dolazi prirodno..i salome,ona je kraljica...
valjda komedija proizlazi iz najcudnijih oblika ljudskog/silikonskog djelovanja...
sta mislis,ko ce ispast?
a kad je vecini zabavno,meni nije.....
a i valjda zato jer mi je cili zivot stand up komedija..
sumnjam da je ona inace igdi komicna..osim kad je ispred ogledala...meni je tamo jedini zabavan neven..stvarno ima dobre fore..i najbolji je dio to sto uopce ne pokusava bacit foru...to mu valjda dolazi prirodno..i salome,ona je kraljica...
valjda komedija proizlazi iz najcudnijih oblika ljudskog/silikonskog djelovanja...
sta mislis,ko ce ispast?
- Hidden_soul
- Devil in details