mom satu

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
freya
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

mom satu

Post Postao/la freya » 31 ožu 2008 16:50

najdraza velika cristine... zbog tebe nisam prespavala cijeli kongres, zbog tebe je i vechera bila ukusnija jel si bila 2 stola dalje, zbog tebe sam hodala do grada i nazad samo da kupim butelju dobrog vina...makar steta kaj nisam kupila 2 butelje :)
uglavnom, hvala ti na svim divinim (nesvjetnim) i manje divnim pogledima a posebno ti hvala na onom famoznom Evil look pogledu zbog kojeg je sve pochelo :)
Oprosti kaj nisam bila dovoljno ozbiljna za tebe ali cjelodnevno opijanje ima svojih posljedica.
oprosti sto sam ti s cimericom do 2 ujutro, dok si ti spavala izmishalja nachine kako te ubiti i tomu slichno...
oprosti kaj sam et uvijeravala da ti i tvoja shvicarska garda zelite ubit papu...
oprosti sta sam te zajebavala da si plava, oprosti sta sam rekla da si daltonost i da ne vidish zutu boju
oprosti kaj sam ti natochila punu chashu rakije a nisam te upozorila sta je to rakija...
oprosti sta sam te nazvala the watch, no ipak si shvicarka :)
uglavnom, ipak ti vjerujem da me ne mrzis no jednog dana cu i ja biti dovoljno velika za tebe...
hvala ti na svem ljepom i manje ljepom u ta 3 dana...iskreno se nadam da cemo se vidjet nagodinu.
One good thing about music, when it hits you fell no pain

kike
Status: Solo

Post Postao/la kike » 31 ožu 2008 23:24

ma ja bi cimericu :P :cool:
Fuck me in the backseat!

angel_19

Post Postao/la angel_19 » 31 ožu 2008 23:30

..aa moja cimerica je baš kuul :cool: i još mi starija seka :plese:

freya
Status: U vezi

Post Postao/la freya » 01 tra 2008 08:15

kike je napisao/la:ma ja bi cimericu :P :cool:
ma ti bi sve dvonozno sto se krece a da ne laje il nesht slichno :D :D :D :P :P :P
One good thing about music, when it hits you fell no pain

kike
Status: Solo

Post Postao/la kike » 01 tra 2008 19:17

dubfairy je napisao/la:
kike je napisao/la:ma ja bi cimericu :P :cool:
ma ti bi sve dvonozno sto se krece a da ne laje il nesht slichno :D :D :D :P :P :P
:aha: :aha: :cvjece: :zivjeli:
:D
Fuck me in the backseat!

dennabsunshine

Post Postao/la dennabsunshine » 14 tra 2008 18:21

angel_19 je napisao/la:..aa moja cimerica je baš kuul :cool: i još mi starija seka :plese:
ma angele mora da je cool kad je tebi cimerica :D

Odgovorite