subota, 12.4.
- lola
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
ma seljačine plave. on će meni da "..nije ti ovo rijeka!" halooo!?!
uglavnom.. sreća pa nisu ustrajali u trježnjenju 12h u stanici.
je, fin izlazak. nadasve fin. osim globala, što je već i ustvrđeno. jedino ča je tamo valjalo bila je konobarica..
i baj d vej, zagor mi je u kicu ostao. moli se pošteni nalaznik da ga vrati.. platim. ima sentimentalnu vrijednost..
fala zagrebačkim kokama na gostoprimstvu, krasne ste domaćice
.. ponovilo se, dabog da ..
uglavnom.. sreća pa nisu ustrajali u trježnjenju 12h u stanici.
je, fin izlazak. nadasve fin. osim globala, što je već i ustvrđeno. jedino ča je tamo valjalo bila je konobarica..
i baj d vej, zagor mi je u kicu ostao. moli se pošteni nalaznik da ga vrati.. platim. ima sentimentalnu vrijednost..
fala zagrebačkim kokama na gostoprimstvu, krasne ste domaćice
.. ponovilo se, dabog da ..
- freeda
- Status: U vezi
uma, anketa o sisama?? sta sam ja propustila?
hm da, kolodvor...prvi put in maj lajf su mi policajci trazili osobnu i prijetili mjerenjem postotka alkohola u krvi...nikad nisam vidila da neko toliko voli svoju pivu i da ju ne da ni pod cijenu odlaska u policijsku stanicu
enivej, twaz really nice...meni eto i u kica i u globa...pozz svim curama koje su bile tamo, s naglaskom na beu koju sam ovaj put sejvala na hard disk svoje tikve
hm da, kolodvor...prvi put in maj lajf su mi policajci trazili osobnu i prijetili mjerenjem postotka alkohola u krvi...nikad nisam vidila da neko toliko voli svoju pivu i da ju ne da ni pod cijenu odlaska u policijsku stanicu
enivej, twaz really nice...meni eto i u kica i u globa...pozz svim curama koje su bile tamo, s naglaskom na beu koju sam ovaj put sejvala na hard disk svoje tikve
back to where i never was
-
cosanostra
- Kontakt:
ccclola je napisao/la:
je, fin izlazak. nadasve fin. osim globala, što je već i ustvrđeno. jedino ča je tamo valjalo bila je konobarica..![]()
![]()
i baj d vej, zagor mi je u kicu ostao. moli se pošteni nalaznik da ga vrati.. .
u potpisu- tvoj jedini mish
You can't stop me.. why? Because i'm f***ing unst0ppable
- eLi
evo recimo procitajuci ovo drago mi je sto sam samo jednu pjesmu uspijela registrirat u globalu u tih dva sata khm provoda... i to je bilo madonino cinimise.. kul..
meni i nije bilo tako lose.
mozda se u kicu nisam gurala upoznavati vas
ali ionako sam bila nenajavljena
i jednostavno dobro raspolozena as in ''less talk more walk'' ...